Şimdi Ara

Yaşama istegim yok ne yapmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 14 yaşındayım 12 yaşıma kadar ağır şiddet gördüm ailem hep kavga küfür ve gürültü içinde, 2 haftadır bir işte çalışıyorum 10 saat sürekli azar yiyorum neden yapamıyorsun diye yarım saat yüzüme bagiriliyorum okulu bu sene bıraktım psikolojik olarak rahatsızım ne yapmalıyım

• Merhabalar,

Sosyal hizmet kurumları ve rehberlik bürolarına danışırsan seni uygun yerlere yardım ve tavsiye alman için yönlendirebilirler. Daha önce şiddet gördüğünü anlatabilirsin çekinmeden ve iş yerinde sana yapılan kurallara uymayan şeyleri şikayet etmek gerekirse oraya da danışabilirsin anlatmaya başlayarak.
    Hastanelerde de rehberlikler var. Moral ve güç için belki birisi ile konuşmaya ihtiyacın vardır.
    Her dertte yardım almadan işleri başaramayız, güvenli insanlara kolay olmasa da anlatmak lazım çünkü her şey için bir çözüm var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2-4-6-8-10 -- 24 Nisan 2024; 19:1:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/devlet-hastanesinde-psikolog-ve-psikoterapi-var-mi-tum-bilgiler--157897899

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.