Enteresan bi yorum.. gerçekten böyle mi old.nu düşünüyosun ... yaşın kaç merak ettim.. dalga amaçlı sormam ben bu soruyuo ??
quote:
Orjinalden alıntı: Bilgin
Ney değil zurna
quote:
Orjinalden alıntı: Bilgin
Ney değil zurna
al eline oyna
Tabikide Allah'a kulluk etmek için yaşıyorum ve amacım var şuûrlu olarak yaşamaya çalışıyorum
Bu topic için aklıma bir söz geldi "Ölmek için yaşyanların ölmüşten ne farkı var" gibi bişiydi:D
Crysis ikiyi bekiyodum sonunda çıktı.....
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
quote:
Orjinalden alıntı: You and Me
İlk çocuk olduğum için cinsel zevk ürünüyüm.
Enteresan bi yorum.. gerçekten böyle mi old.nu düşünüyosun ... yaşın kaç merak ettim.. dalga amaçlı sormam ben bu soruyuo ??
Yaşım 20 ve öyle.
Evlendikten hemen sonra doğmuşum.Pek planlı olmadığı aşikar.Eğer evlendikten bir kaç yıl sonra doğmuş olsaydım derdim ki bizimkiler beni istemiş ve öyle gelmişim ama durum pek öyle değil.Evleniyorlar hop ben geliyorum hemen.Bu demektir ki zevk ürünüyüm.Ama benden sonra ki kardeşim benden 13 yıl sonra doğdu.O planlı işte.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
quote:
İlk çocuk olduğum için cinsel zevk ürünüyüm.
Yaşım 20 ve öyle.
Evlendikten hemen sonra doğmuşum.Pek planlı olmadığı aşikar.Eğer evlendikten bir kaç yıl sonra doğmuş olsaydım derdim ki bizimkiler beni istemiş ve öyle gelmişim ama durum pek öyle değil.Evleniyorlar hop ben geliyorum hemen.Bu demektir ki zevk ürünüyüm.Ama benden sonra ki kardeşim benden 13 yıl sonra doğdu.O planlı işte.
Bak bişi diyim sana bizim anne babalarımız biraz eskilerden kalma... o zaman evlenir evlenmez ilk çocuk yapılır... bu yüzden öyle bakma olaya... birçok insan evlenir evlenmez rahime düşen insan modelidir aslında... ayrıca kardeşinin 13 yıl sonra doğması daha ggarip.. zevk ürünü olan var bence kardeşindir o
yaşama sebebimi öğrenmek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme