arkadaşlar ilişkilerde eğitim durumunun yeri nedir sizce? mesela siz üniversite mezunu bir kızken ya da erkek arkadaşınız bu durumdayken lise mezunu biriyle çıkmak ilişkiyi etkiler mi ,ne gibi yan etkileri olur ,çevreden nasıl tepkiler gelir ,iki kişi bu durumu sorun yapmıyorsa 'ağızları torba değil ki büzelim 'deyip olayı geçiştirmeli midir? ewet alalım yorumları please!!!!!
genel olarak zor bir iş bana göre ama iki kişi bunu sorun etmiyorsa diğerlerinin ne dediği önemli değil...zaten hep " başkası ne der" korkusuyla hayatımızı yönlendirdiğimiz için özgürlüklerimizi rahat rahat yaşayamıyoruz...
Benim için önemlidir...
üni,lise fazla etklilemezde üniversite ,ilkokul yada okumamış biri ile yürümez,yürür gibi gelsede yürümez,zevkler,herşey farklıdır,
bence önce eğitim,dünya gizeli olsa farketmez kafası tın tın olmamalı,kendini yetişrir demeyin %0,1 oda bana denk gelmez
Erkeğin eğitim durumu etkiler ama Bayanın o kadar etkiliceni düşünmüyorum.
Ama tabiki arada ucurum olursada zevkler felen filen anlaşamazlar.
Can Dündar'ın bi yazısı var benzer konu ile ilgili okumanızı öneririm.ama unuttum ismini fln.bulamam da şimdi
egitim meslek farklılıklarını da getiriyorsa (öğretmen/işçi mesela) burada ilişkiyi etlileyen yine eğitim durumu mudur yoksa iş durumu mu? mesela yine bir öğretmen henüz atanamayan işsiz bir öğretmenle çıkarsa eğitimleri aynı oldugu halde yine sorun çıkmaz mı? biraz karışık oldu ama anladınız sz onu!!!
Nice üniversite mezunu var ama andavalın önde gideni,nice lise veya ilkokul mezunu var sanki üniversite bölüm birincisi! Anlaşıyorsan karşındakiyle kim nederse desin yolunuz açık olsun!!!
quote:
Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE
erkek erkekdir okumuşu cahili olmaz
Haklısın erkek erkekdir ayrıcada başkada başka bir şey yüklemenize gerek yok o buna yeter
Düşünceleriniz uyuşuyorsa eğer sorun olcağını sanmıyorum
Yok eğitim çok farkediyor.
Geçen yıl Fizik profesörü bir hatunla çıkıyordum. Onunla vakit geçirmek eziyet olmaya başladı. Tamam ben de severim quantum fiziğini ama hatun çay bahçesinde peçetelerin üzerine formülleri yazardı. Ben "Aziz" değilim ki.
cahil yani eğitimini almamıs bı bayanla ewlı olmanın ne demek oldgunu bılemezsınız
kız lise mezunuysa sorun olmaz ama erkekse zor.
erkek işçi bayan doktor olmaz yani.adam yediremez yani o iş yürümez
quote:
Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE
erkek erkekdir okumuşu cahili olmaz
Teyzemin oglu oto elektrikçisi eşide Ondokuz Mayıs Üniversitesi işletme mezunu Birde bebeleri oldu.Gayet mutlular ;)
Teyzemin oglu oto elektrikçisi eşide Ondokuz Mayıs Üniversitesi işletme mezunu Birde bebeleri oldu.Gayet mutlular ;)
ya!!!iyi çok sevindim buna!!Umarım ömür boyu dewam eder!
ben lise mezunuyum kiz arkadasım öğretmen olcak bi sene sonra şimdilik sorun yok
bence etkiler çünkü boş bir insanla nereye kadar gerçi günümüzde kültürlü bir kız bulmak çölde kutup ayısı bulmak kadar zor , üniversite mezunları çok mu kitap okuyor sanki.
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Erkeğin eğitim durumu etkiler ama Bayanın o kadar etkiliceni düşünmüyorum.
Ama tabiki arada ucurum olursada zevkler felen filen anlaşamazlar.
Neden? Nasılsa bu ülkede okumamış kadınlarla evlenmeye alışık diye mi erkekler?
Artık şu at gözülüklerini çıkartın n'olur!!!
Kadın ya da erkek, hiç farketmez... ''De ki hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?'' demiş değil mi bir ayette...
Kişiliği, insanlığı vs katmıyorum işin içine, bu konular farklı şeyler... Ancak okumamış, ya da daha doğru bir ifade ile okuma şansı varken okumamış, hayalleri uğruna çaba sarfetmemiş, eğitimi ciddiye almamış bir bayanı hangi erkek ister?
İsteyenler de vücutlarından başka neyini ister? Ki güzel bayan dışarıda çok, ne kadar süre bu istek devam eder diye de sormak lazım?
Ha belki iyi huylu, ailesine önem veren, anaç bir kadın etkileyebilir bir erkeği, ancak oturup 2 çift laf edemedikten, felsefeden-sanattan-ekonomiden-ülke sorunlarından-edebiyattan-astronomiden veya başka tür ilgi konularından sohbet edemedikten sonra o ömür geçmez, ge-çe-mez...