Şimdi Ara

Yaşamak İstemiyorum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: punkx93

Hep aynı şeyler aynı sesler aynı olaylar aynı görüntüler dün bugünün kopyası bıktım artık bıktım.Ben daha dünyada değilken çok huzurlu ve mutluydum.Ne zaman bu berbat gezegene geldim o zaman kabuslar serisi başladı.İnsanların konuşmalarına hareketlerine katlanamıyorum.Ben çok yaşamam.

Dün bugünün kopyası değil, aynı olaylar, aynı görüntüler yok.Mesela dün bu konu yoktu ama bugün var.Bak farklı işte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Sanki bin yıl yaşacaksın da bu kadar dert ediyosun. 60-70 yıl ömrün vardır en fazla. Çabuk geçer. Hem belli olmaz kıyamet kopar bakarsın.

o kadar yaşarsam yine iyi.söylediklerine göre bir de majör depresifmişim şimdi öğrendim.4 senelik obsesif kompülsif bozukluğu yendim sırada bu var.Bitmedi daha manik depresif var!Beni hor görenler.Siz varya aslında bir hastaya zulmediyorsunuz.

Ah be koçum. Çok nankörsün. Derdi olmayan mı var? Ama şükretmeyi bilsen böyle saçma konuşmazsın. Bak ellerin sağlam buraya yazı yazabiliyosun. Ne eksiğin var? Yapmayın böyle gözünüzü seveyim. Elin ayağın tutuyo gözlerin görüyo. Aç mısın açıkta mısın?

• Allah yardumcın olsun, inan herkesin derdi var zengininden fakirine ama kimse dışa vurmuyor, sabırlı olmak lazım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Adam

hocam açtığın diğer konulara baktım da, ağır depresyondasın. ağır yani, majör mü deniyordu ona. yaş kaç?

18 yaşım.

okuyor musun, çalışıyor musun? tam olarak hoşnut olmadığın şey nedir onu öğrenebilsek? hayatı sevmezsin çünkü kendini sevmezsin, çünkü işini sevmezsin, çünkü arkadaşın yoktur... en az bin tane daha eklenebilir. biraz daha açar mısın? ona göre yardımcı olmaya çalışalım. hayattan ne bekledin de ne gördün? ya da gelecek için bir şey bekliyor musun? bunları anlat bize.

@metallica17, arkadaşın durumunu tam olarak bilmiyorum ama bu her zaman askerlikle ilgili olmayabilir. senin söylediğin şeye göre, mutsuzluk ergenlere özgüdür gibi bir sonuç çıkıyor. onca yazar, onca şair sırf rahat battığı için mi intihar ediyor? yazar ve şairleri örnek veriyorum çünkü onların mutsuzlukları eserleriyle somut hale gelmiştir. bkz, sylvia plath, albert camus, kanat güner. bazılarını beyaz sarayda yaşatsan, önüne milyarlar koysan ve yalnız bıraksan yine mutsuz olur. insan olmanın ağırlığı var, zihninin ağırlığını kaldıramamak var, nihilizm var. "askere git geçer" deyip geçilecek bir mesele değil bu. majör depresyona girmiyorum bile.. bir hastalık bu.

edit: insan olmanın ağırlığı derken, kişinin bilinci tarafından yenip bitirilmesini kastettim. bilincin ağır gelir ve delirirsin. daha doğrusu farkındalığın yüksek olur mutsuz olursun, daha sonra dengesiz davranışlarda bulunmaya başlarsın. daha sonra delirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünen Adam -- 13 Aralık 2011; 18:46:13 >

• quote:

quote:

quote:

hocam açtığın diğer konulara baktım da, ağır depresyondasın. ağır yani, majör mü deniyordu ona. yaş kaç?

18 yaşım.

okuyor musun, çalışıyor musun? tam olarak hoşnut olmadığın şey nedir onu öğrenebilsek? hayatı sevmezsin çünkü kendini sevmezsin, çünkü işini sevmezsin, çünkü arkadaşın yoktur... en az bin tane daha eklenebilir. biraz daha açar mısın? ona göre yardımcı olmaya çalışalım. hayattan ne bekledin de ne gördün? ya da gelecek için bir şey bekliyor musun? bunları anlat bize.

@metallica17, arkadaşın durumunu tam olarak bilmiyorum ama bu her zaman askerlikle ilgili olmayabilir. senin söylediğin şeye göre, mutsuzluk ergenlere özgüdür gibi bir sonuç çıkıyor. onca yazar, onca şair sırf rahat battığı için mi intihar ediyor? yazar ve şairleri örnek veriyorum çünkü onların mutsuzlukları eserleriyle somut hale gelmiştir. bkz, sylvia plath, albert camus, kanat güner. bazılarını beyaz sarayda yaşatsan, önüne milyarlar koysan ve yalnız bıraksan yine mutsuz olur. insan olmanın ağırlığı var, zihninin ağırlığını kaldıramamak var, nihilizm var. "askere git geçer" deyip geçilecek bir mesele değil bu. majör depresyona girmiyorum bile.. bir hastalık bu.

okuyorum başarısızım.Asosyalim.Kendimi bazen beğenirim bazen beğenmem.Karşı cinsle de iletişimim çok kötüdür.Sevgilim olmadı henüz.Millet hep kusur arar bende.

• quote:

quote:

quote:

quote:

18 yaşım.

okuyorum başarısızım.Asosyalim.Kendimi bazen beğenirim bazen beğenmem.Karşı cinsle de iletişimim çok kötüdür.Sevgilim olmadı henüz.Millet hep kusur arar bende.

belki de tüm sorun kendine güvenmemendir. herhangi bir hobin ya da amacın olmadığından eminim. ilgi alanına göre bir kursa başla. enstrüman çalmaya çalış. eve mümkün olduğunca az gir. özgüven kazanmaya çalış. yine mutlu olamazsan intihar et. ya da hayatın boyunca sürün.

ama tüm sorunun özgüvensizlik olduğundan eminim. valla. içime doğdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Allah yardumcın olsun, inan herkesin derdi var zengininden fakirine ama kimse dışa vurmuyor, sabırlı olmak lazım...

Kesinlikle hocam haklısın.
  • quote:

Hep aynı şeyler aynı sesler aynı olaylar aynı görüntüler dün bugünün kopyası bıktım artık bıktım.Ben daha dünyada değilken çok huzurlu ve mutluydum.Ne zaman bu berbat gezegene geldim o zaman kabuslar serisi başladı.İnsanların konuşmalarına hareketlerine katlanamıyorum.Ben çok yaşamam.

Hiç bişeyi kafana takma ve neyle mutlu oluyosan onu yap,mutluluğun da bi sınırı olucak tabi doruk noktası olucak bu dünyada herşey sınırlıdır ve mükemmel değildir,herzaman mükemmele ulaşmak için ne yapman gerekiyosa onu düşün.
  • Boşverin gençler boşverin ya,sevgilin olsa pc paşında aldığın hazzı alacakmısın,sadece nefsinin seni zorladığı şeyler var aslında hiç birine ihtiyacın yok orgazm olduktan sonra anlarsın ben ne saçma bişey yaptım diye düşünürsün bunu mu arzuluyodum deli gibi diye.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

18 yaşım.

belki de tüm sorun kendine güvenmemendir. herhangi bir hobin ya da amacın olmadığından eminim. ilgi alanına göre bir kursa başla. enstrüman çalmaya çalış. eve mümkün olduğunca az gir. özgüven kazanmaya çalış. yine mutlu olamazsan intihar et. ya da hayatın boyunca sürün.

ama tüm sorunun özgüvensizlik olduğundan eminim. valla. içime doğdu.

Amaçlarım çok büyük tam tersine.Ama amaçlarım doğrultusunda hiçbir şey yapamamak en kötüsü.

• İntihar etmek istiyorsan garanti yol : altında deniz olan yüksek bir yere çık ayağını taşa bağla kendini ateşe ver uçurumdan düşerken kafana sık şaka bi yana ne hayatı sevmemesi acil psikolojik destek alman lazım yok dh yok forumla halledilmez bu iş

• quote:

Orijinalden alıntı: brk1001

İntihar etmek istiyorsan garanti yol : altında deniz olan yüksek bir yere çık ayağını taşa bağla kendini ateşe ver uçurumdan düşerken kafana sık şaka bi yana ne hayatı sevmemesi acil psikolojik destek alman lazım yok dh yok forumla halledilmez bu iş

psikolojik destek alıyorum zaten 2 senedir

• quote:

Orijinalden alıntı: İntegralX06

OK emin ol benden iyisindir. herkesin kendine göre sorunları var herkes mükemmel hayat yaşamıyo aranızda durumu en kötü olanda benim .

e anlat durumunu
  • Cok gorduk bu forumda senin gibi ergenleri. Hadi yat uyu kocum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam öl hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speech -- 13 Aralık 2011; 20:30:07 >
  • bir süre sonra geçer yaşamaya devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

Cok gorduk bu forumda senin gibi ergenleri. Hadi yat uyu kocum

TAMAM
  • quote:

Yaşamak İstemiyorum!

direk konu başlığından cevap vereyim.sebebi insanlar olabilir mi ?
    intihar edersen en çok öldü diye sevinirler kalıp yüzlerine tükür
    şimdi biri çıkıp liseli yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The little General -- 13 Aralık 2011; 20:55:30 >
  • quote:

Ailenden başka hiç bişeyi takma dostum olur böyle şeyler herşeyi s**tir et kimseye eyvallahın olmasın gelir geçer bunlar. ama sana şunu söyleyim. tip yok diyorsan tipini tek bir şeyle kapatabilirsin. okuyarak. tipsizin teki ol örnek olarak doktor oldunmu bmw ile gittinmi bi yere sana vermicek kız lezbiyendir asosyallik herkesde var zaten onu dert etme universitede düzelir. yapcak daha çok şeyin var bu yaşta bu kadar dert boşverrr . okumana bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin van Persie

Babamın 90milyar kredi borcu var her ay 900lira yatırıyoruz ve 1050lira maaşı var.
    Doğalgazı elektriği suyu ödeyemez hale geldik ve 1-2 ay önce interneti kapattırdım birde üstüne bilgisayar bozuldu.
    Sevgilim yok samimi arkadaşlarım şehir dışında okuyor ben kendi şehrimde kıytırık bir bölümdeyim
    Kimseyle muhabbetim yok nerdeyse . Asosyalin tekiyim Akşamları canım sıkılınca bu soğukta kendi başıma it gibi dolanıyorum.

Ama hala bu hayatı seviyorum ve ölmek için bir neden bulamıyorum.

Kardeş 3-4 sene önce bizde aynı durumdaydık. Şu anda da fazla iyi değil durumumuz kiradayız ve borçlarımız var. 2 sene önce 40 milyar borcumuz vardı evi sattık. 65 milyarlık evi zor durumda olduğumuzdan 45 milyara sattık. Alan adamda tekrar 65 milyara sattı. Haram zıkkım olsun inşallah. Bir yerden yardım gelir inşallah. Adalet yok bu dünyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 14 Aralık 2011; 22:18:07 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.