Sahte çamaşır suyu içicem yaşamak istemiyrım İstanbul Şişli'de Kumarhane açıp polisin girmesi yasaktır yazıcam Süper markete girip yanında beyi olan şişko kokoş bir teyzeye "filli boya"plaketi vericem
Terrier köpeğimle, yeni doğum yapmış kedinin önünden geçeceğim, yaşamak istemiyorum.
ringde binlerce kisinin seyrettigi boks macinda boksorlere "siddet cozum yolu degil arkadaslar opusup barisin" diycem yasamak istemiyorum artik..
kombiyi sonuna kadar acicam butun kazancimi dogalgaza yatiricam yasamak istemiyorum artik..
Her işe rahatlıkla sokabileceğim portatif bir burun yaptırmak için bıçak altına yatıp maykıl ciksın olucam Fatih ve Eyüpte sokak ortasında cinsel sağlık ürünleri satıp,mübarek sakallı amcalarımızdan birine "F macunu var amcam tam sana göre" dicem Otobüsteki hatunlara bu bakışı atıcam Jandarmaya gidip ben öldürmedim dicem gomtan:"kimi öldürmedin?"diyince,"seni daha öldürmedima ama şincik...diyip boğazına sarılcam"
oralar artık öyle değil ,ıslah ettiler oraları Mezopotamya'ya yayan gidip oradakilere; "aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı?" demek istiyorum
Akarasa sana ihtiyacım var yazıp, tekrar yüzünü görmeye çalışıcam, yaşamak istemiyorum artık
quote:
Orjinalden alıntı: metborn
Akarasa sana ihtiyacım var yazıp, tekrar yüzünü görmeye çalışıcam, yaşamak istemiyorum artık