motosiklete binip istanbul trafigine cikicam yasamak istemiyorum artik! viyaduk kenarina gecekondu yapicam yasamak istemiyorum artik! iskarpin ayakkabiyla catiya cikip anteni kontrol edicem yasamak istemiyorum artik! evet arkadaslar anlasildigi uzere bu topicimizde yukaridakiler gibi "yasamak istemiyorum artik" formatlari olusturacagiz.. ölüm sekilleri Turk orf ve adetine uygun olmali.. dilek agacina caput baglarken agactan dusmek, yanan evin atesinden sigara yakmaya calisirken alev almak gibi geleneksel ölüm sekilleri olsun lutfen.. bu sayede google'da birisi "manset olma garantili intihar sekilleri" yazinca ilk bu sayfa cikcak bi suru hitimiz olcak yasasinn yuppiii
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenotobuste sert bakisli demir bastonlu amcaya yer vermiycem, yasamak istemiyorum artik..pazar sabahi 7'de kadikoy-bostanci minibusunde sofore 200 TL uzatip "bir ogrenci alir misiniz" diycem yasamak istemiyorum artik..
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenpazar sabahi 7'de kadikoy-bostanci minibusunde sofore 200 TL uzatip "bir ogrenci alir misiniz" diycem yasamak istemiyorum artik..Alıntıları Göster IBB burs kuyrugunda arkamdakine "ben havyar-ekmek almaya gidiyorum kardes yerimi tutar misin" diycem yasamak istemiyorum artik..
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenotobuste sert bakisli demir bastonlu amcaya yer vermiycem, yasamak istemiyorum artik..bir aşk cinayetinin arefesindeyim, yaşamak istemiyorum artık...
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenIBB burs kuyrugunda arkamdakine "ben havyar-ekmek almaya gidiyorum kardes yerimi tutar misin" diycem yasamak istemiyorum artik..Alıntıları Göster Real Madrid'li Pepe Sanchez veya Diego Lugano ile hali saha maci yapicam yasamak istemiyorum artik..
quote:Orijinalden alıntı: Míkropbir aşk cinayetinin arefesindeyim, yaşamak istemiyorum artık...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Míkrop bir aşk cinayetinin arefesindeyim, yaşamak istemiyorum artık... ifadeyi unutmuşum. />
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenReal Madrid'li Pepe Sanchez veya Diego Lugano ile hali saha maci yapicam yasamak istemiyorum artik..Alıntıları Göster palandoken'e tirmanirken sesim yankiyo mu diye avazim ciktigi kadar sampiyon caykur rize diye bagiricam yasamak istemiyorum artik..
quote:Orijinalden alıntı: Míkropbir aşk cinayetinin arefesindeyim, yaşamak istemiyorum artık...Alıntıları Göster İş bankasına su tabancasıyla girip "eller havaya donlar aşağa" dicem yaşamak istememiş gibi yapıcam gayrı pisinklete binip fellik fellik mazgal arıcam yaşamak istemiyorum artıkın prize kertenkele gibi dilimle "lelelele" yapıcam yaşamak istemiyorum artık "dikkat köpek var!" yazan yere kedi kostümü giyip giricem(ya da fgere ksotümü giyip sokakta dolaşsam olur mu ki?)canıma susadım
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERİş bankasına su tabancasıyla girip "eller havaya donlar aşağa" dicem yaşamak istememiş gibi yapıcam gayrı pisinklete binip fellik fellik mazgal arıcam yaşamak istemiyorum artıkın prize kertenkele gibi dilimle "lelelele" yapıcam yaşamak istemiyorum artık "dikkat köpek var!" yazan yere kedi kostümü giyip giricem(ya da fgere ksotümü giyip sokakta dolaşsam olur mu ki?)canıma susadımAlıntıları Göster forumun arama fonksiyonunun kullanarak TaneR'in tum esprilerini bastan sona okuycam yasamak istemiyorum artik..
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenforumun arama fonksiyonunun kullanarak TaneR'in tum esprilerini bastan sona okuycam yasamak istemiyorum artik.. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen forumun arama fonksiyonunun kullanarak TaneR'in tum esprilerini bastan sona okuycam yasamak istemiyorum artik.. />/>/> En kestirme yol bu zaten,arada strange'in esprilerine de bak ki altın vuruşu yapabilesin
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenforumun arama fonksiyonunun kullanarak TaneR'in tum esprilerini bastan sona okuycam yasamak istemiyorum artik.. Alıntıları Göster İsmail Yk konserine gidip hunharca dans edeceğim. Zira yaşamak istemiyorum artık.
quote:Orijinalden alıntı: Míkropquote:Orjinalden alıntı: Míkrop bir aşk cinayetinin arefesindeyim, yaşamak istemiyorum artık... ifadeyi unutmuşum. />Alıntıları Göster Evdeki tüpü kaçak var mı diye çakmakla kontrol edicem, yaşamak istemiyorum artık Tribünde "zıpla zıpla zıpalamayan fenerli dediklerinde yere oturucam, yaşamak istemiyorum artık Gidip su tabancamı istek vakfı arazisine gömüp üzerine kimlik numaramı bırakıcam, yaşamak istemiyorum artık
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERquote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen forumun arama fonksiyonunun kullanarak TaneR'in tum esprilerini bastan sona okuycam yasamak istemiyorum artik.. />/>/> En kestirme yol bu zaten,arada strange'in esprilerine de bak ki altın vuruşu yapabilesinAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: *ORION* strange'in esprilerine de bak ki altın vuruşu yapabilesin bu denli hunharca bir olum sekli benim bile aklima gelmemisti dostum tebrikler../>/>/>
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenquote:Orjinalden alıntı: *ORION* strange'in esprilerine de bak ki altın vuruşu yapabilesin bu denli hunharca bir olum sekli benim bile aklima gelmemisti dostum tebrikler../>/>/>Alıntıları Göster Istanbul'da su tabancama cesme suyu doldurup kafama sikicam mutant olucam yasamak istemiyorum artik..
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansengoztepe tribununde "sampiyon karsiyaka" diye bagiricam yasamak istemiyorum artik.."Ergenekon benim" deyip şeytan maskesiyle rögar kapağından şoryuken çekerek çıkacağım üstünede ciğara yakacağım çarşı grubunun arasında bjk formamın altından fener formasını gösterip"amanın takke düştü kel göründü!" diye bağıracağım kendimi zıpaydırıkmen zannedip empire'dan aşağıya atlayacağım yaşamak istemiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenIstanbul'da su tabancama cesme suyu doldurup kafama sikicam mutant olucam yasamak istemiyorum artik..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen Istanbul'da su tabancama cesme suyu doldurup kafama sikicam mutant olucam yasamak istemiyorum artik../> yanlis smile paste'ledim kendimi asla affetmiycem ve Sisli emniyet amirliginin onunde "cd var abi cd" diycem yasamak istemiyorum artik.. />