Hemen hemen her insanda bu tür zamanlar olabiliyor. Bende de olmuştu ve kendiliğinden geçti. bence sorumluluk almalısın. Çalışmıyorsan herhangi bir işe gir ve sorumluluk al. Üstünde sorumluluk olduğunda üzerindeki yükü taşımak için bu tür saçma duygular ortadan kalkıyor. Çok uzun sürerse psikiyatriye git.
yaşam senden zevk alsın bırak akışına
Prozac al günde bir tane
quote:
Orjinalden alıntı: Achen06
Uyurken hiçbir sorunum yok. Taaa ki sabah oluncaya kadar. Sabah olunca herşey üstüme üstüme geliyor. Daralıyorum bir kalp çarpıntısı, bir baş dövmesi, nefesim yetmiyor. Akşam olsa da yatsam diyorum. Eskiden yaptığım hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Boğazımı sanki biri sıkıyor. Oysa 1 hafta önce böyle değildim. Birdenbire oluverdi herşey. Hep düşünüyorum acaba bu sabah da olacak mı? Bu sabah da nefesim daralacak mı yataktan kalkarken? Ama her seferinde aynı şey,hep aynı şey. Hayattan kopmak bu kadar kolay mı? Bu kadar kolay mı zevklerimden vazgeçmek? Yanımda birilerinin olmasını istemek? Bazen diyorum buraya kadar artık vaktim doldu,sonra buna ben mi karar vereceğim diyorum kendi kendime. Ağlama krizlerine giriyorum, ama onda bile nefesim yetmiyor. Şu an bile boğazımda bir şey var sanki,yutkunmak zor geliyor. Oysa daha çok gencim,niye bu sıkıntılar beni buluyor. Daha 1 hafta öncesine kadar o kadar neşe doluydum ki. Şimdi ise karamsar ve sadece sıkıntılarıyla başbaşa bir insanım. Bunu ömür boyu çekmeli miyim? Benim de mutlu olmaya hakkım yok mu?
kesinlikle panic attack sın aramızahoş geldin 2 senedir var bende hiç doktora gitmedim hiç ilaç kullanmadım sakinleştirici dışında sevgilimin sayesinde geçti hastalığım arada bir yine oluyo ama o kadar şiddetli deil eskisine nazaran
panik atak olmuşsun ilaç tedavisi var.
evet kesınlıkle panık atak olmussuun bende 22 yasımdayken yaşamastım çok pis bir hastalık ama sonra kendi kendine geçti gitti kafana bırsey takma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme