Şimdi Ara

Yaşanabilir En iyi Şehir Hangisi Türkiye'de (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
2
Favori
19.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gelmeyen bilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: celsus

ESES ESKİŞEHİR
    gelmeyen bilmez

eskişehirdeyim. doğma büyüme eskişehirliyim. bilmiyorum neden eskişehirde yaşanır. anlatın bileyim.
  • paran varsa istanbul yoksa mersin,adana,hatay (istanbuldayım)
  • İstanbul'un trafik olmasa yaşanır ama bu trafikte yaşanmaz yav orada
  • KAYSERİDE YAŞAMAKTAYIM;
    -AKŞAM 10 DEDİMİ HAYAT BİTER
    -GİDİLİP EĞLENİLECEK YERLER BİR ELİN PARMAKLARINI GEÇMEZ
    -MİGROSTA İÇKİ SATILIYOR DİYE,MİGROSTAN ALIŞVERİŞ YAPILMAZ(İSİTSNALAR HARİÇ)
    -aMA İÇKİNİN ALASI TÜKETİLİR
    -GENELDE ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞTIRILIR
    -SON DÖNEMDE TRAMVAY FALAN GELDİDE BİRAZ ORTALIK CANLANDI
    -aMA BENİM GÖNLÜM İSTANBULDAN YANAAAA
  • Salihli, hiç orda yaşamadım umarım iyi bir yerdir
  • İzmir ve Eskişehir ..
    Bugüne kadar hep izmirin yaşanılacak en güzel şehir olduğunu düşünürdüm.. Taki Eskişehire gitip , görene kadar, fikrim değişti..
  • Sıcaklık olarak karadeniz tarafındaki şehirler iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efla

İzmir ve Eskişehir ..
    Bugüne kadar hep izmirin yaşanılacak en güzel şehir olduğunu düşünürdüm.. Taki Eskişehire gitip , görene kadar, fikrim değişti..

es ese çok gttm ama izmir bambaşka
  • antalya'dır galiba. yazın biraz fazlaca sıcak oluyor ama, insanı kışın soğuktan dondurmayan bir ılımanlık yazın en iyi ihitmalle o sıcağa çıkar zaten. adana daha sıcak ve nemli mesela.
    istanbul ve izmir de yazın yakıyor insanı, malatya da antalya da
    kışın çok yağmur yağıyor. hoşuma gidiyor ama, sel oluyor hemen. bu bir sıkıntı işte. ama eskişehir ve istanbul ile kıyaslanamaz kışları. çok daha rahat geçer.
    son zamanlarda tramway ulaşımı biraz bozdu ama, trafik sorunu yaşanmıyor pek-diğer büyük illere göre-
    doğal güzellik açısından diğer illerle karşılaştırılamaz büyük ihtimalle.
  • Muğla Fethiye de oturuyorum,ama Kastamonu kadar şirin,güzel(hem insanıyla,hem şehir olarak) bir yer görmedim..en azından gezin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresert

Muğla Fethiye de oturuyorum,ama Kastamonu kadar şirin,güzel(hem insanıyla,hem şehir olarak) bir yer görmedim..en azından gezin.

güzel(hem insanıyla,hem şehir olarak) bir yer görmedim..eskişehir dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

RİZE

Benim de gönlüm der ki rize ama çokta katilamayrum saa
  • Ankara'da öğrencilik çok zevkli diyorlar da tümüyle orada yaşamak nasıldır, orada öğrenci olan az buz bilebilir.
  • İnsanlarla çok işiniz olmuyorsa tabiki de Trabzon.
  • Ankarada yaşıyorum çokda memnunum.Ne İstanbul gibi her türlü insan barındırıp çok sorun çıkartıyor , ne İzmir gibi çok açık seçik insanlığı rahatlığa alıştırıp dinsiz imansız yapıyor , ne Konya gibi iş olanaklarını kısıtlayıp insanı sadece tarıma itiyor , nede diğer küçük şehirler gibi insanı kısıtlıyor. Şehirler için genel konuştum lütfen yok ben İzmirde yaşıyorum 5 vakit namaz kılıyorum , yok ben Konyada yaşıyorum tarımla uğraşmıyoruz annem mimar babamın uluslararası şirketi var vs gibi atlamayın bazı istisnalar vardır tabiki.
  • Eskişerhir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: celsus

ESES ESKİŞEHİR
    gelmeyen bilmez

eskişehirdeyim. doğma büyüme eskişehirliyim. bilmiyorum neden eskişehirde yaşanır. anlatın bileyim.

İşte bu yüzden bilmiyorsun, başka yere gitmeden kıymetini nasıl anlayabilirisin? Önce gurbet ellere gitmen lazım

Gerçi Konya'da okuyosun sanırım, değerlendirme yap işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 17 Haziran 2012; 8:47:21 >

• --Fethiye--

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler trakya bölgesinde istediğiniz heryerde yaşabilirsiniz. (Çorlu'dan ötesini söylüyorum)

Ben LÜLEBURGAZ diyorum. Yok böyle bir ilçe. :))

Bu arada Antalyama selamlar. Burnumda tütüyor ulan.. Her neyse neme, sıcağa laf etmem derseniz direk ANTALYA. Ayrıca Antalya'daki gibi her yerden suya girme imkanını hangi şehir veriyor :)) Daha neler mesela say say bitmez. Kaputaş Plajı'nı da övmeden edemiyeceğim. Antalya'nın havası ve insanı ne kadar sıkıyor olsa da Antalya'nın yeri ayrıdır yaa. Yaz moduna girildiğinden olay tatil eksenine döndü ama kışında hayvanlar gibi yağmur yağması dışında hayat güzel geçer her daim Antalya'da..

Yaşanabilir En iyi Şehir Hangisi Türkiye'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INDIGO -- 17 Haziran 2012; 12:36:10 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.