Şimdi Ara

Yaşanabilir En iyi Şehir Hangisi Türkiye'de (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
2
Favori
19.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbula yaşanacak şehir diyen cikmis. Siz çalışmaya hayatına baslayip yaşınız biraz ilerleyince huzurdan başka birşey aramadiginizi anlayacaksiniz. Huzur sessizlik temiz hava yesillik deniz ılıman iklim... Insan bir yastan sonra sadece bunlari istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih714

Tabiki Muğla datça

Katılıyorum hocam geçen sene 2 ay kalmıştım datçada. Milasda güzeldir. İçmeler turunç felen iyi bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

Neden Antalya fazla denmemiş şaşırdım. Antalya'yı sevmeyenler bunu sırf nemi için mi sölüyorlar. Ben her yaz giderim Antalya'ya hatta taşınmayı bile düşünüyoruz. Bence Türkiye'nin en yaşanışaso şehridir Antalya

Senin devreler daha Antalya'ya taşınmadan fazla ısınmış hocam orda ne olacak kim bilir...
  • İzmir de oturan bi Ankara lı olarak 3 büyük şehir içinde tercihim Ankara olurdu ancak en baştan büyükşehirler elenmiş..Kalan şehirler içinde bildiklerim arasında Konya ve Muğla tercihlerim arasında olurdu..İlçe bazında bakarsam,Foça(izmir)-Gerede(bolu)-Biga(çanakkale)Seferihisar(izmir)-Beypazarı(ankara)-Amasra(Bartın)-Beyşehir(konya)-Adalar(istanbul) diyebilirim.Hasbelkader bu ilçelerde gidip kalmışlığım var.Hepside kendine has özellikleriyle ayrı birer cennet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkartaln -- 16 Haziran 2012; 9:15:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaksbss

yaşanabilirden kastın sessiz sakin iklimi düzgün insanları sade bir şehirden bahsediyorsan k.maraş uygundur sosyal ortam arıyorsan unut gitsin. İstanbuldan daha güzeli yok özellikle anadolu yakası

Kmaraş gibisi yok
  • Aydın/Kuşadası
  • fethiye
  • Kayseri
    bence herkesin mutlaka gezmesi gerek

• bi konyalı olarak konya DEĞİL diyorum..hiçbir konyalı insanla muhatap olmamak şartıyla yaşanablecek bi şehir.sadece şehir anlamında tamam yaşanabilr ona lafım yok..
  • Kız değilim ama kızın mini etek giyemediği bir şehirde yaşanmaz bana göre. O yüzden ben dindar şehirleri eliyorum.

İyi bir gelirim ve arabam olsa deniz kenarında yaşardım. Mesela Akçay.

@Eoudoxias

Trafiği abartmışsınız. Ve akşamları da hava sıcak özellikle bu yaz.

Soğuğu da abartıyorsunuz şapka atkı eldiven takarsanız üşümezsiniz. Ben asıl yazın İstanbul'da galata köprüsünün altında yemek yerken dondum. Eminim İstanbul akşamları Eskişehir akşamlarından daha soğuktur.

Eskişehir'de her yer yakın. Hastahane, alışveriş merkezleri vb.

Hamamlar ve havuzlardan da yararlanmıyorsunuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 16 Haziran 2012; 10:33:28 >
  • Eskisehir ama Istanbul da yasiyorum.

• Eskişehir iyidir.
  • Muğla'yı çok seviyorum, arabayla giderken eskiden çekilen Düriyenin güğümleri dizisinin yerine bile uğramıştım köy ortamı bile çok iyi. Genel olarak bakarsak; Fethiye'de yaşamayı çok isterim her sene tatil amaçlı gittiğim bir yer ve bildiğin ingiliz kenti gibi biryer yıllardan beridir yabancılarla orada birlikte takılmak çok hoşuma gidiyor. Bir sürü arkadaş bile edindim inanırmısınız bilmem ama ingiltereden fethiyeye taşınanı bile gördüm. Bunun dışında bir sürü ingiliz oradan ev alıp kışın boş bırakıyorlar.

Bilmiyorum avrupai bir yaşam tarzı var orada en azından bana isviçredeki insanları andırıyor o yüzden seviyorum sanırım. Türkler ile de aram çok iyi ancak kız arkadaşım da moldovalı olduğundan genellikle tatil yeri olarak ilk burayı seçiyoruz.

Genede Bodrum'u unutmamak gerekir, her ne kadar Fethiye'yi övsem de bodrum bana göre her mevsimde yaşanılacak bir yer. Marina bölgesinde bir evim olsun çok isterim ki sanırım ileride bunu düşüneceğim en azından amerikadan yat getirince türkiyeden daha makul olduğu için herşeye elim ayağım yakında olsun isterim. Sanırım ciddi bir şekilde düşünürsem Fethiye ve Bodrum arasında ciddi bir şekilde düşünmem gerekir.

• manisa merkezi iyi.yazin kilo vermek icin ideal

• antalya,bursa.
    karadenizi saymıyorum bile
  • Türkiyede öyle bir yer yok

Eğer yaşıyacaksınız kesinlikle New York :)
  • Yaşanacak en güzel yer kızların bol olduğu yerdir.
  • Çanakkale. Ben deniz kenarını tercih ederim.

• izmir aga izmir ! tek geçerim.
  • Yasam ucuz bi kere. yemek, ulasim , kiralar ucuz. Sehirici -sehirler arasi ulasim derdi pek yok .belediyecilik gelismis park bahce ivir zivir cevre duzenlemesi guzel. Sehir duzenli yollar genis binalar yapilar duzgun ve sanayi- uretim oldugundan hizli gelisiyor. Ogrencilerin sayisi sehrin ekonomisini pek etkilemedigi icin eskisehir canakkale vs gibi ogrenciye endeksli degil.unversite ogrencileri olmasada hicbirsey degismez.birde denizi olsa iyi olurdu:) kayseri

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.