Şimdi Ara

Yaşanabilir En iyi Şehir Hangisi Türkiye'de (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
2
Favori
19.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskişehir almış gidiyor la merak ettim şurayı

İstanbul'da yaşıyorum şu deprem mevzuları olmasa gayet memnunum.
  • kesinlikle trabzon. Neden diye sorarsanız .
    Anlatıyım arkadaşlar çoğunuzun yaşının 15-25 arası oldugu gerçektir . Bu yaşınızda tabiki eğlence önemlidir ve bu yüzden yaşıtlarınız gereklidir buda üniversite demek oluyor . Peki kendinizi veliniz veya 33+evli -bekar -çoluklu-çocuklu bir kişi olarak düşünürseniz aklınıza eskişehir fazla geleceğini sanmıyorum . Üniversite ve güzel bi kaç şehr planlaması olmasa hayli hayli gelmez .d . Bi insan nye eskşhrde yaşamak ister bu tabiki eskişehrde yaşamak isteyen kişiler yok demek deildir . Ve bunca kişide eskşehirspor bandosunu görmek için eskişehir demez :) . Bu birinci dayanakdı bi dayanağım daha var bu daha kısa

Bundan 20-25 sene geriye gitsek (üninin açlş tarihini blmyorm)inanın bu çoğunluk ya ege derdi ya karadeniz .
    İnş bi şeyler anlamışsınızdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskişehir diyenler neye göre eskişehir diyor acaba

havasından dolayı mı=kışın poponuz donar. yazın öğlen yanarsın güeş battı mı üşürsün
    ulaşım mı=zaten küçük şehir bir ucundan bir ucuna yürüyerek en fazla 1.5-2 saatte gidersin.ama araba ile gitmeye kalktınmı ayvayı yersin
    eğitim=evet eğitimi güzel o yüzden öss de felan ilk 5 e dahi giremiyor. üniversiteleri söylemiyorum yalnız
    kültürel etkinlikler=belediye uğraşmasa belki hiç bişey gelmiycek

eee eskişehirde bir insan neden yaşamak istesin ki peki. 22 yaşındayım, 20 yıldır eskişehirdeyim. gerçekten çok merak ediyorum eskişehir diyenler neden eskişehir diyor

ekleme; YAŞAMAYACAĞIM iller; istanbul,ankara,izmir,konya. bunların dışında neresi olursa yaşarım. mersini merak ediyorum mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 16 Haziran 2012; 3:30:28 >
  • Adalardan biri veya akdeniz bölgesinde bir il olması muhtemel.
  • antalya
  • Hariç tutmuşsun yine de ben söyleyeceğim: İzmir

Türkiye'nin en yaşanılır ilidir kendisi, İstanbul İzmir'den sonra gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

eskişehir diyenler neye göre eskişehir diyor acaba

havasından dolayı mı=kışın poponuz donar. yazın öğlen yanarsın güeş battı mı üşürsün
    ulaşım mı=zaten küçük şehir bir ucundan bir ucuna yürüyerek en fazla 1.5-2 saatte gidersin.ama araba ile gitmeye kalktınmı ayvayı yersin
    eğitim=evet eğitimi güzel o yüzden öss de felan ilk 5 e dahi giremiyor. üniversiteleri söylemiyorum yalnız

eee eskişehirde bir insan neden yaşamak istesin ki peki. 22 yaşındayım, 20 yıldır eskişehirdeyim. gerçekten çok merak ediyorum eskişehir diyenler neden eskişehir diyor

ekleme; YAŞAMAYACAĞIM iller; istanbul,ankara,izmir,konya. bunların dışında neresi olursa yaşarım. mersini merak ediyorum mesela

Eskişehir öğrenci mekanıdır (Bozüyükte yaşıyorum) arkadaşlarım var gidiyorum bazen onlara geziyoruz falan gayet güzel yer

Not: 6 Yıl Ankarada yaşadım evi sattık ne güzel süperonline vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

eskişehir diyenler neye göre eskişehir diyor acaba

Eskişehir öğrenci mekanıdır (Bozüyükte yaşıyorum) arkadaşlarım var gidiyorum bazen onlara geziyoruz falan gayet güzel yer

Not: 6 Yıl Ankarada yaşadım evi sattık ne güzel süperonline vardı

eskişehir öğrenci mekanıdır doğru ama öğrenciyken hayat toz pembedir.

@zxcvts nickli arkadaş aslında durumu gayet özetlemiş. böyle birşey olduktan sonra eskişehirde gerçekten yaşamak istiyormusunuz

• Eskişehir

• Bununla ilgili bir haber okumuştum geçenlerde, Türkiye'de en yaşanılabilir iki şehri Isparta ve Eskişehir olarak göstermişlerdi ama neye dayanarak bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaksbss

quote:

Orijinalden alıntı: aqweme

quote:

Orijinalden alıntı: manyaksbss

yaşanabilirden kastın sessiz sakin iklimi düzgün insanları sade bir şehirden bahsediyorsan k.maraş uygundur sosyal ortam arıyorsan unut gitsin. İstanbuldan daha güzeli yok özellikle anadolu yakası

Helâl olsun EDE. Ben de Kahramanmaraş'tayım
    Cidden yaşanılan bir yer. Son zamanlarda vatan, Burger king, Dominos açıldı bi de aşağı tarafa Antep Sanko dan daha büyük olacak bir yer yapılıyor. Terör yok olay yok. Bugün tam yazmak istediğim şeyler bunlar. Mimari Proje işlerinden dolayı Elbistana gittim. Son iki gündür orada idim. Yaptığım hiçbirşey burdan farklı değildi. Ayrıca daha serindi. Ama gerildim. Durduk yerde sıkılıyor insan. Ayrıca insanları da merkezlileri hiç sevmezler. Sorunca Elbistanlıyım der hepsi. Maraşlı diyen olmaz. Neyse güzel şehirdir MARAŞ. Yaşam standardı iyi. Trafik problemi yok. Falan...

edem yaş kaç? Ramazanda bir iftar buluşması ayarlasam maraştan kimse gelmez diyordumda varmışız aslında. :D

Lise 2 (15) xD xD.d.d falan.

• kocaeli dışında heryer :D
    güzel yer ama ... amaları çok
  • Cevap basit 2 şehir var!
    - İZMİR
    ve
    - ANTALYA
  • Balıkesir (merkez ve sahil beldeleri/ilçeleri)
  • Ege , akdeniz.... denize kıyısı olsun yeter.
  • Bursa'lıyım. Lakin şehir son 7-8 yılda çok keko aldı. resmen içine ettiler şehrin. İzmir ve Eskişehir gelir Bursa'dan sonra. Lakin 4 sene önce izmir otogarında indim ikinci katta. Yahu bursa ototbüsüyle geldim. Diğer gelen otobüslerin hepsi ağrı, diyabakır, tunceli falan. Türkçe konuşan yoktu içlerinde. Resmen invansiyon yapıyorlar batı illerine. Birilerinin buna dur demesi gerek ! geldikleri her şehir yaşanmaz oluyor.
  • Tabiki Muğla datça
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

Denizi olmayan şehirde yaşanmaz.
    Bence demiryolu olmayan şehirde yaşanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

Neden Antalya fazla denmemiş şaşırdım. Antalya'yı sevmeyenler bunu sırf nemi için mi sölüyorlar. Ben her yaz giderim Antalya'ya hatta taşınmayı bile düşünüyoruz. Bence Türkiye'nin en yaşanışaso şehridir Antalya

Gitte bir gör.Ulan orda az kalsın tımarhanelik olucak Ufacık bir sinir seni tımarhanelik yapabilir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.