Şimdi Ara

Yaşanabilir En iyi Şehir Hangisi Türkiye'de (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
2
Favori
19.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Çanakkale

Bende çanakkaleliyim yaşanmaz burda gezilcek yer gidilcek mekan bile yok
  • Tabikide RİZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traue

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Çanakkale

Bende çanakkaleliyim yaşanmaz burda gezilcek yer gidilcek mekan bile yok

Yaşanılacak,gezilecek yer konusunda hiç yokluk çekmediğin için sana öyle geliyor
  • Bodrumda yaşıyorum ve hayatımdan memnunum kışın çok güzel yazın dünyanın en güzel yerlerinden biri oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

Orijinalden alıntı: Nicamerr

Yalova. denizi sahili var ama kalabalık değil

Buradan uyarayım Yalova'da oturuyorum tatil amacı dışında aman Yalova'ya yaşamaya gelmeyin. Sahili iğne atsanız yere düşmüyor ve sahilin %10'u Yalova yerlisi %30'u göç ile gelmiş doğulular ve romanlar (ırkçılık yapmıyorum belirtmek için söylüyorum) geri kalan %60'lık kesim ise Arap dolu. Ayrıca trafiği çok olur, üretim denen bir şey yok aradığınız şeyi bulamazsınız, işçilik yok kısacası. Tam bir emekli şehri sözün özü. %10'luk kesim olan Yalova'nın eskilerindeniz. İmkanım olsa bir dakika kalmam burada ama işte..

içini dökmüşsün

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafax_001

Nüfus bakımından 6. sırada kalabalık bir şehir değil ayrıca gelişmiş Türkiyenin ortasında Ankara ve Antalyanın arasında çok sıcak veya çok soğuk bi şehir değil dağlık engebeli değil tamamen düz bir zemin üzerine kurulu bir şehir yaşam şartları kolay pahalı bir şehir değil tarihi camileri ve yapısı çok Mevlanası Alaaddin tepesi şehir merkezine güzellik katıyor bence yaşanbilirliği çok yüksek bir şehir

Konya Diyorum

+42
  • Erzincan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana'yı yanlış tanıtıyorlar , sonra yine mi Adana der tabi herkes..
    23 senedir Adana'dayım niye gazetelerde , tv lerde çıkan haberler bana denk gelmiyor acaba..
    Öğrencinin en rahat yaşayacağı şehirlerden biridir Adana..Herşeyi ucuz.. Yazları çekilmez oluyor o kadar..
    Adana'nın haberlerde çıkan kesminde gidin oturun demiyoruz zaten.. Adana'ya alışan bir daha da bırakamaz..

Tarihi yerleri gezmek isterseniz dolu yer var
    Eğlence isterseniz , belki de gidemeyeceğiniz kadar çok yer var.
    Adım başı kebapçı , dönerci.. aç kalmazsınız.. 5-10 tl.ye tıka basa doyurursunuz karnınızı bir kebapçıda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaPAxA -- 16 Haziran 2012; 1:10:23 >
  • Denizi olmayan şehirde yaşanmaz.
  • Eskişehir, ankara, kütahya, konya, edirne, çanakkale
  • Rize de yayla da yaşamak isterim.. Tabi sadece yazın..

Yaşanabilir En iyi Şehir Hangisi Türkiye'de

Ayder yaylası
  • quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

Eskisehir.

Bunu yazmak için girmiştim.
  • Turkiyede ankara dahil olmak uzere sol tarafida kalan tum sehirlere gittim nerdeyse tek guzel yer antalya.yasadigim sehirde zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: mre35

il değil ama aydın ın nazilli ilçesi uzun yaşam merkezi olark geçer gazetelere çıktı hatta

NAZİLLİ DİYORUM

Evet en uzun yaşam nazillide var

fakat yaşam kalitesi ortanın biraz üstü.yaşam kalitesi daha iyi yerler olabilir.
    yıllardırda gitmiyom nazilliye he
  • Muğla ama sadece merkez olarak değil Fethiye,Marmaris,Bodrum'u içine alarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirinan43

Kütahya ✔

Güldürme beni

• Hakkari gerçekten mükemmel bir şehir binalarıyla,insanlarıyla,plajıyla mükemel bir yer.
  • Samsun samsun diyolar da samsun hakikaten iyi.

Yazın atakum tarafı koca bir yazlık site gibi kışın ise gayet yaşanır bir şehir. Herşey inanın bulunuyor isterseniz 1liraya tişört bulabilir isterseniz 2si bitmiş biri bitmek üzere biri de yarılanmış ve en sağlamı da o olacak 4 avm sinde istediğiniz markayı bulabilirsiniz.

Sahilde en lüks cafelerde gayet nezih apaçisiz krosuz bir ortamda 5tl ye biranızı içip aynı anda oyun oynayabilirsiniz

Ayrıca yazın atakum sahilleri dolar taşar, kız/erkek oranı gayet iyidir abazan tanımlı insan topluluğu azdır. Sabah ekmek almaya giderken anneleriyle denize giden kızlar görebilirsiniz, yazlık sitede hissi uyandırır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.