Şimdi Ara

Yaşanabilir En iyi Şehir Hangisi Türkiye'de (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
2
Favori
19.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • il değil ama aydın ın nazilli ilçesi uzun yaşam merkezi olark geçer gazetelere çıktı hatta

NAZİLLİ DİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovely620

quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

Ankara

Ankara diyor allahim çıldırcam nesi güzel ankaranın deniz yok insanları pis temiz hava yok başkente yakışmayacak bir şehir

Ekonomi, eğitim, sağlık, kültür, alışveriş gibi şartlar düşünüldüğünde Ankara en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicamerr

Yalova. denizi sahili var ama kalabalık değil

Buradan uyarayım Yalova'da oturuyorum tatil amacı dışında aman Yalova'ya yaşamaya gelmeyin. Sahili iğne atsanız yere düşmüyor ve sahilin %10'u Yalova yerlisi %30'u göç ile gelmiş doğulular ve romanlar (ırkçılık yapmıyorum belirtmek için söylüyorum) geri kalan %60'lık kesim ise Arap dolu. Ayrıca trafiği çok olur, üretim denen bir şey yok aradığınız şeyi bulamazsınız, işçilik yok kısacası. Tam bir emekli şehri sözün özü. %10'luk kesim olan Yalova'nın eskilerindeniz. İmkanım olsa bir dakika kalmam burada ama işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 15 Haziran 2012; 23:46:38 >
  • Arada bi' kaç kişi kendi şehrini yazmış belli oluyor
    Ben Türkiye'yi artık yaşanabilir bir yer olarak görmüyorum.
  • izmir hariçse tabiki antalya.
  • Uşak... ulaşım derdi yok. hava temiz. nem yok. hayat ucuz. herşey elinin altında... güzel bi şehir.
  • quote:

quote:

quote:

Ankara

Ankara diyor allahim çıldırcam nesi güzel ankaranın deniz yok insanları pis temiz hava yok başkente yakışmayacak bir şehir

Ekonomi, eğitim, sağlık, kültür, alışveriş gibi şartlar düşünüldüğünde Ankara en iyisi

hastaneler zaten pis 2 saat sıra geliyor 2 ay sonraya randevu veriyorlar kültüre hiç karışma herkesin ağzından bir küfür ekonomi %10 un maddi durumu iyidir diğerleri borç batağında ankaraya yerleşmeyin kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

bir forum klasiği vardır bilir misin?

yine adana.

nasıl sevilir öyle yer?gerçi türkiye'nin her tarafı sapık dolu.
    Adana'da hiç yaşamadığın çok belli.
    Emin ol İstanbul'da Adana'dan kat kat daha fazla sapık vardır. Maalesef Adana'nın doğru dürüst tanıtımı yapılmadığı için Adana'ya gitmemiş olanlar Adana'yı çok yanlış tanıyor.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ankara

hastaneler zaten pis 2 saat sıra geliyor 2 ay sonraya randevu veriyorlar kültüre hiç karışma herkesin ağzından bir küfür ekonomi %10 un maddi durumu iyidir diğerleri borç batağında ankaraya yerleşmeyin kesinlikle

Ben birçoklarının beğenmeyeceği "Şentepe" de oturuyorum, ona rağmen gidip gördüğüm bir çok ille kıyasladığımda Ankara çok daha ilerde. Kültür derken Kültür/Sanat faaliyetlerini kasdetmiştim. Tiyatro sinema opera vs. Hastaneler yeterli bence, eğitim konusunda zaten çok iyi. Ulaşımı mükemmel. Kiralar vs de çok ütopik değil, asgari ücretle normal bir hayat süren bir çok insan var.

• Mahalle baskısı olmayan, insanların hoşgörülü olduğu herhangi bir şehir benim için yaşanabilirdir.
  • İstanbul - Balıkesir - Ankara - Manisa

• quote:

Orijinalden alıntı: manyaksbss

yaşanabilirden kastın sessiz sakin iklimi düzgün insanları sade bir şehirden bahsediyorsan k.maraş uygundur sosyal ortam arıyorsan unut gitsin. İstanbuldan daha güzeli yok özellikle anadolu yakası

Helâl olsun EDE. Ben de Kahramanmaraş'tayım
    Cidden yaşanılan bir yer. Son zamanlarda vatan, Burger king, Dominos açıldı bi de aşağı tarafa Antep Sanko dan daha büyük olacak bir yer yapılıyor. Terör yok olay yok. Bugün tam yazmak istediğim şeyler bunlar. Mimari Proje işlerinden dolayı Elbistana gittim. Son iki gündür orada idim. Yaptığım hiçbirşey burdan farklı değildi. Ayrıca daha serindi. Ama gerildim. Durduk yerde sıkılıyor insan. Ayrıca insanları da merkezlileri hiç sevmezler. Sorunca Elbistanlıyım der hepsi. Maraşlı diyen olmaz. Neyse güzel şehirdir MARAŞ. Yaşam standardı iyi. Trafik problemi yok. Falan...

• Eskişehir ve Bursa.

• MANİSA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Yok öyle bir yer.

en iyisi demiş kötünün iyisi
  • Tekirdağ
  • Eskişehir....
  • Hatay/İskenderun
  • Kesinlikle Kayseri diyorum birkere gitmeniz gezmeniz yeter sırf kaldırımı için bile kayseri diyebilirim. Onun dışında yaz sporları kış sporları ne ararsan var. Bazı gençler sosyal hayat sıfır gibi ithamlarda bulunabiliyorlar bu insanlar kesinlikle çulsuz totosunu yerinden kaldıramayan asosyal insanlardır eğlence kimsenin ayağına gelmez eğlenceyi çevrenle sen yapacaksın
  • Tekirdağ.
    olaylar yok mesela.yılda anca 3-4 cinayet vardır okadar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.