Şimdi Ara

Yaşanabilir En iyi Şehir Hangisi Türkiye'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
2
Favori
19.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa dağ,deniz,kaplıca,yayla,tarih herşeye sahip Istanbulda olan her şey Bursadada var bide doğusunda kekolar olmasa tam yaşanacak şehir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atatürkün dediği gibi ''hiç şüphesiz ki antalya dünyanın en güzel yeridir''
  • kuşadası
  • Isparta yazan kardeşim. Öğrencilik yap bakalım orda yaşanacak en güzel yer mi değil mi. :D
    Eğlencesinde içkisinde değilim. Zaten yok onlar ama neyse boşverelim.
    Kalıcak yer olara " ( apart , yurt , ev ) hepsi istanbul standartları ile kapışır. :D geçen sene 1000 tele kira istediler. apart fiyatları 2 kişilik min 600- 625 falan.
  • bursa ;hem küçük hem büyük
  • Onu bunu bilmem de tek hayalim var Isvec'de yasamak o olmazsa Karadeniz bolgesinde daglik ormanin icinde

• Eskişehir, Kayseri, Samsun, Kocaeli vs.
  • Paran varsa her yerde yaşanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Onu bunu bilmem de tek hayalim var Isvec'de yasamak o olmazsa Karadeniz bolgesinde daglik ormanin icinde

dur hele! once ilkokulu bitir

• Hiç bir yer
  •  Yaşanabilir En iyi Şehir Hangisi Türkiye'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptoprecai

tabiki antalya

quote:

atatürkün dediği gibi ''hiç şüphesiz ki antalya dünyanın en güzel yeridir''

Ulan beyler ben Antalya'dan kaçtım.Hiç sevmedim o şehri.Neminden insana kadar hepsinden nefret ediyorum.Şu an Isparta'dayım bakalım burayı sevicekmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Isparta yazan kardeşim. Öğrencilik yap bakalım orda yaşanacak en güzel yer mi değil mi. :D
    Eğlencesinde içkisinde değilim. Zaten yok onlar ama neyse boşverelim.
    Kalıcak yer olara " ( apart , yurt , ev ) hepsi istanbul standartları ile kapışır. :D geçen sene 1000 tele kira istediler. apart fiyatları 2 kişilik min 600- 625 falan.

ceken bilir

• Her Türlü Samsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: laptoprecai

tabiki antalya

quote:

atatürkün dediği gibi ''hiç şüphesiz ki antalya dünyanın en güzel yeridir''

Ulan beyler ben Antalya'dan kaçtım.Hiç sevmedim o şehri.Neminden insana kadar hepsinden nefret ediyorum.Şu an Isparta'dayım bakalım burayı sevicekmiyim

ben de manavgattayim.yarin ispartaya gidym valla

• quote:

Orijinalden alıntı: gecenin sesi 101

quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Onu bunu bilmem de tek hayalim var Isvec'de yasamak o olmazsa Karadeniz bolgesinde daglik ormanin icinde

dur hele! once ilkokulu bitir

4de ingilizce ogrencem oyle gitcem iste

• düzce değil,
    doğma buyume buralıyım,her turlu hayatını bılırım ve kesınlıkle bu sorunun yanıtı Düzce değil

istanbul-bursa-eskısehır-ankara

bulundugum bu dortluden eskısehır derim

neden ınsanların ıktıdar partısı olmayan bır ınsanı beledıye baskanı yaptıgını goruyorsunuz,beledıye baskanın partısı bır de ıktıdar partıs olsaymıs ,odenekler,iller bankası yardımı vs.. ile adam eskısehırı costururmus beee
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamNon

quote:

Orijinalden alıntı: Swen Gtefani

Tabiki Adana

Adana'mı yeni kaçtım ordan ''cehennem'' pozantıyı geçtikden sonra aklıma hep AC/DC nin Highway to Hell şarkısı geliyo oraya welcome to hell yazmalılar.
    Lanet ettim 1 yıl adanada kalmakla berbat bi şehir.
    Sadece 1 yıl kalmakla Adana sevilmez. Adana'yı sevmek için orada şöyle bir 4-5 yıl geçirmek lazım. Ancak ondan sonra Adana her şeyini sevebileceğin, vazgeçilmezin olabilecek bir şehir haline gelir. Kendimden biliyorum. Ben 9 yıldır Adana'da yaşıyorum, ilk başlarda Adana'yı ben de sevmezdim. Ancak daha sonraları burayı sevmeye başladım. Yakın zamanda Adana'dan İzmir'ime döneceğim ve Adana'yı kalbimde hep iyi bileceğim. Gerçekten her şeyiyle sımsıcak bir şehir. Türkiye'de özellikle son yıllarda hak ettiği yerlere gelememesine cidden çok üzülüyorum. Aslında bu şehrin Antalya'dan daha çok bilinir olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 15 Haziran 2012; 22:41:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer
    Sadece 1 yıl kalmakla Adana sevilmez. Adana'yı sevmek için orada şöyle bir 4-5 yıl geçirmek lazım. Ancak ondan sonra Adana her şeyini sevebileceğin, vazgeçilmezin olabilecek bir şehir haline gelir. Kendimden biliyorum. Ben 9 yıldır Adana'da yaşıyorum, ilk başlarda Adana'yı ben de sevmezdim. Ancak daha sonraları burayı sevmeye başladım. Yakın zamanda Adana'dan İzmir'ime döneceğim ve Adana'yı kalbimde hep iyi bileceğim. Gerçekten her şeyiyle sımsıcak bir şehir. Türkiye'de özellikle son yıllarda hak ettiği yerlere gelememesine cidden çok üzülüyorum. Aslında bu şehrin Antalya'dan daha çok bilinir olması gerekir.

bir forum klasiği vardır bilir misin?

yine adana.

nasıl sevilir öyle yer?gerçi türkiye'nin her tarafı sapık dolu.

• eskişehir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.