Selam arkadaşlar yaşar kurt un şöyle bi müzigi vardı müziğin başında önce cocuk ağlıyordu ardındanda iskoç müziği ile devam ediyordu bu şarkının adı neydi
waLLa tr sarkıLArı cdYe kopyaLadım! sarkıyı da cıkaramadım... ama göndermeLer aLbümndeydi sanırım...
vallaha en cok sevdiğim müzik.. anne olması lazım ismi ama tam emin değilim. bi dahga dinler sana bildiririm.
Kesinlikne anne değil ondan oldukca eminim müzük başlaazdan önce bebek ağlaması oluyordu ardından gayda ile devam ediyordu
"Alışamadım" olabilir mi?
galiba o...
yok yaw oda anne hatta şöyle devam ediyor alışamadım anne korkuyorum anne gibidevam edip gidiyor
o sarkinin adi korku..... korkuyorum anne al beni icine alisamadim anne al beni yine......
alisamadim daha farkli
Yokmu arkadaşlar yaşar kurt un o şarkısını dinleyen ve o şarkısının adını bilen
korkuymus tamam... anne değil korku o ama o sarkı bende var ama adı yazmıo :))
Yuh be bendeki şansa bak şarkı var ama adı yok [ops]
kardes alisamadim % 80 eminim:))
Bİ indirelim bakalım omuymuş
'korku' da çocuk ağlaması felan yokki benim dinlediğimde, protest bir tavrı vardı, savaşı, askerliği felan...
Korkuyorum anne al beni içine alışamadım anne al beni yine
büyüdüm anne evler büyüdü büyüdu pabuçlar yollar büyüdü
orduya istiyorlar savaş çıkar diyorlar
silah veriyorlar anne bana öldür diyorlar yat diyorlar anne kalk diyorlar...
Korku şarkısının sözleri aklımda bu kadar kalmış, hatalar olabilir...
Yaşar Kurt'un eskiden tiyatrolarda oynadığını ve televizyon dizilerinde de rol aldığını biliyor muydunuz? Kanal 6'daydı galiba "Ana" diye bir dizi vardı. Orada adamlarından devamlı bayılan oyuncu yanlış hatırlamıyorsam Yasar Kurt'tu...
"Korku" beyler şarkının adı.
Korku şarkısının iki versiyonu var bir akustik versiyonu, bir de sonraki albümde yer alan yeni versiyonu ben eski versiyonunu daha cok seviyorum yeni versiyonda gitar solo başlıyor, güzel bir solo, ama sanki tam hızlanmasi gerekiyorken bitivermiş gibi hissediyorum
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bal974</i> <br />Korkuyorum anne al beni içine alışamadım anne al beni yine
büyüdüm anne evler büyüdü büyüdu pabuçlar yollar büyüdü
orduya istiyorlar savaş çıkar diyorlar
silah veriyorlar anne bana öldür diyorlar yat diyorlar anne kalk diyorlar...
Korku şarkısının sözleri aklımda bu kadar kalmış, hatalar olabilir...
Yaşar Kurt'un eskiden tiyatrolarda oynadığını ve televizyon dizilerinde de rol aldığını biliyor muydunuz? Kanal 6'daydı galiba "Ana" diye bir dizi vardı. Orada adamlarından devamlı bayılan oyuncu yanlış hatırlamıyorsam Yasar Kurt'tu...
Yaw korku morku değil beyler sadece müzik hiç söz yok ben anlatamadım galiba o yüzden yeniden anlatma ihtiyacı duydum müzik ilk başta bebek ağlamasıyla başlıyor 15-20 sn sürüyor ardından gayda ile devam ediyor biraz iskoç türü müzikleri hatırlatıyor müziğin içinde kesinlikle söz yok
korku değil adım gibi biliyorum..(biz grupla çalıyoruz da) alışamadım olabilir
Yok abi alişamadimda değil gene nasi bi müzik olduğunu anlatım ben müzik ilk başta bebek ağlamasıyla başlıyor 15-20 sn sürüyor ardından gayda ile devam ediyor biraz iskoç türü müzikleri hatırlatıyor müziğin içinde kesinlikle söz yok