Şimdi Ara

Yaşar Kurt un Şarkısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar yaşar kurt un şöyle bi müzigi vardı müziğin başında önce cocuk ağlıyordu ardındanda iskoç müziği ile devam ediyordu bu şarkının adı neydi

• waLLa tr sarkıLArı cdYe kopyaLadım! sarkıyı da cıkaramadım... ama göndermeLer aLbümndeydi sanırım...
  • vallaha en cok sevdiğim müzik.. anne olması lazım ismi ama tam emin değilim. bi dahga dinler sana bildiririm.
  • Kesinlikne anne değil ondan oldukca eminim müzük başlaazdan önce bebek ağlaması oluyordu ardından gayda ile devam ediyordu
  • "Alışamadım" olabilir mi?
  • galiba o...
  • yok yaw oda anne hatta şöyle devam ediyor alışamadım anne korkuyorum anne gibidevam edip gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o sarkinin adi korku..... korkuyorum anne al beni icine alisamadim anne al beni yine......

alisamadim daha farkli
  • Yokmu arkadaşlar yaşar kurt un o şarkısını dinleyen ve o şarkısının adını bilen
  • korkuymus tamam... anne değil korku o ama o sarkı bende var ama adı yazmıo :))
  • Yuh be bendeki şansa bak şarkı var ama adı yok [ops]
  • kardes alisamadim % 80 eminim:))
  • Bİ indirelim bakalım omuymuş
  • 'korku' da çocuk ağlaması felan yokki benim dinlediğimde,
    protest bir tavrı vardı, savaşı, askerliği felan...
  • Korkuyorum anne
    al beni içine
    alışamadım anne
    al beni yine

büyüdüm anne
    evler büyüdü
    büyüdu pabuçlar
    yollar büyüdü

orduya istiyorlar
    savaş çıkar diyorlar

silah veriyorlar anne
    bana öldür diyorlar
    yat diyorlar anne
    kalk diyorlar...

Korku şarkısının sözleri aklımda bu kadar kalmış, hatalar olabilir...

Yaşar Kurt'un eskiden tiyatrolarda oynadığını ve televizyon dizilerinde de rol aldığını biliyor muydunuz?
    Kanal 6'daydı galiba "Ana" diye bir dizi vardı. Orada adamlarından devamlı bayılan oyuncu yanlış hatırlamıyorsam Yasar Kurt'tu...
  • "Korku" beyler şarkının adı.
  • Korku şarkısının iki versiyonu var
    bir akustik versiyonu, bir de sonraki albümde yer alan yeni versiyonu
    ben eski versiyonunu daha cok seviyorum
    yeni versiyonda gitar solo başlıyor, güzel bir solo, ama sanki tam hızlanmasi gerekiyorken bitivermiş gibi hissediyorum
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bal974</i>
    <br />Korkuyorum anne
    al beni içine
    alışamadım anne
    al beni yine

büyüdüm anne
    evler büyüdü
    büyüdu pabuçlar
    yollar büyüdü

orduya istiyorlar
    savaş çıkar diyorlar

silah veriyorlar anne
    bana öldür diyorlar
    yat diyorlar anne
    kalk diyorlar...

Korku şarkısının sözleri aklımda bu kadar kalmış, hatalar olabilir...

Yaşar Kurt'un eskiden tiyatrolarda oynadığını ve televizyon dizilerinde de rol aldığını biliyor muydunuz?
    Kanal 6'daydı galiba "Ana" diye bir dizi vardı. Orada adamlarından devamlı bayılan oyuncu yanlış hatırlamıyorsam Yasar Kurt'tu...

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Yaw korku morku değil beyler sadece müzik hiç söz yok ben anlatamadım galiba o yüzden yeniden anlatma ihtiyacı duydum müzik ilk başta bebek ağlamasıyla başlıyor 15-20 sn sürüyor ardından gayda ile devam ediyor biraz iskoç türü müzikleri hatırlatıyor müziğin içinde kesinlikle söz yok

• korku değil adım gibi biliyorum..(biz grupla çalıyoruz da)
    alışamadım olabilir
  • Yok abi alişamadimda değil gene nasi bi müzik olduğunu anlatım ben müzik ilk başta bebek ağlamasıyla başlıyor 15-20 sn sürüyor ardından gayda ile devam ediyor biraz iskoç türü müzikleri hatırlatıyor müziğin içinde kesinlikle söz yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.