Şimdi Ara

YAŞASIN POLO 40 BIN LIRA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
12.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

yaşasın diyor birde sanki çok ucuz gibi yahu altı üstü dandik polo ne özelliği var 40 milyara gider 2.el vectra alırım herşey var

0 Km Civic verelim :) Hatta biraz daha para katar şöle bişey yaparız.

YAŞASIN POLO 40 BIN LIRA

https://store.donanimhaber.com/5a/2a/d2/5a2ad2d26bfca7915ea50dfb13ce8bbb.jpg/

PERFECT

• Yeni Polo 35000'i geçmeyecek başlığına itafen bu başlığı Otomobil Genel bölümüne açmak lazım.

Gerçi yukarıda bir arkadaş demiş Corsa farklı mı diye. Corsa daha pahalı. Demek ki Corsa Polo'dan daha kaliteli. Fiyatta Corsa.
  • Bende VW'nin daha dogrusu Dogus Grubunun fiyat politikasini hep elestirdigimden 2008 yilinda Opel Astra arac almistim. Ama soyle bir durum var. Opelin 2010 fiyatlarina baktiginizda Enjoy Spor Paketli 1.3 Cdti ve easytronic vitesli Corsa tam 38.430 lira. Pes diyorum. Opel Corsa'ya veya Vw Polo'ya 40.000 liraya yaklasan bu paralari veren insanlari hayretler icersinde izliyorum. Forumu takip edebildigim kadariyla da bu paralari veren insanlar bu markalarin prestijli markalar oldugunu soyluyor. Tabii ki insanlar farkli goruslere sahip olabilirler ama ben ne kadar prestijli olursa olsun bu paralarin bu siniftaki araclara verilmemesi gerektigini dusunuyorum.
  • Olmaz mı bunları alan ya.Baktı satış bi düsüyo patlatır gend kendi acısından karlı bir kampanya.Hic bir zaman biz kazanmadıkki sadece ceplerine biraz daha az para girdi :S
  • burda fiyatlar ne kadar eleştirsenizde bu araçları o fiyata alanlar hatta sıraya geçenler olacaktır. aracı aldıktan sonrada fazladan verilen paraları kaliteye verdim diye yorumlayacaklardır
    doğuş otoyu tebrik etmek lazım diğer firmalara göre kar oranları daha fazla vede bunuda kalite olarak yorumlatmayı başardılar..
  • DAS AUTO adını değiştirsin BAS auto olsun çünkü biz ROCK müzik grubu kurduk doğuşada bası verdik

• quote:

Orijinalden alıntı: erdor
    Muadili opel corsa nekadar oda az değilki!

corsa da en azindan 8 hava yastigi ve esp gibi guvenlik donanimlari var ve jantlar kapakli degil... hemde daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: siryea

quote:

corsa da en azindan 8 hava yastigi ve esp gibi guvenlik donanimlari var ve jantlar kapakli degil... hemde daha ucuz

Polo 39300 Corsa 39531
  • polo comfortline ın muadili olan corsa cosmo değildir yalnız. enjoya bakmak lazım hemde spor paketsiz olanına! sonuçta sis farı ve alaşım janta gerek yok poloya rakip olmak için!
    quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

quote:

Polo 39300 Corsa 39531
  • Kusura bakmasınlar ama BMW'nin bile B sınıfı donanımsız aracı 40 bin lira etmez.

Bu insanlar 40 bin lirayı verip kıç kadar POLO'ya bindi ve ışıklarda yanına Honda Civic,Ford Focus,Toyota Corolla,Mazda 3 gelip durduğunda ve bu araçların kendi araçlarından daha ucuz olduğunu bildiklerinde kendilerini PREMIUM mu yoksa AKILSIZ mı hissedecekler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desci -- 3 Ekim 2009; 20:11:33 >
  • bu sınıf araçlar için fiyatlar bencede yüksek .. hatta c segmenti bile kendini aşmış durumda .. fakat yapacak birşey yok sıfır araç isteyenler için durum böyle .. İkinci el de her zaman olduğu gibi bir alt sınıfın sıfırına verilen paraya bir üst sınıf araç mevcut .. polo-corsa arasında değerlendirme yapacak olursam ; arka frenlerin disk olması , dört cam otomatik , easytronic e karşı DSG , kol dayama , tasarım açılarından bakarsak bence polo corsadan daha mantıklı bir araç .. enjoyla kıyaslanmaz diye düşünüyorum .. cosmo olsa belki .. cosmoya verdiğin paraylada sunroof alabilirsin polo ya ..

quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

polo comfortline ın muadili olan corsa cosmo değildir yalnız. enjoya bakmak lazım hemde spor paketsiz olanına! sonuçta sis farı ve alaşım janta gerek yok poloya rakip olmak için!
    quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

quote:

Polo 39300 Corsa 39531

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNNİ -- 3 Ekim 2009; 20:52:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: desci

Kusura bakmasınlar ama BMW'nin bile B sınıfı donanımsız aracı 40 bin lira etmez.

Bu insanlar 40 bin lirayı verip kıç kadar POLO'ya bindi ve ışıklarda yanına Honda Civic,Ford Focus,Toyota Corolla,Mazda 3 gelip durduğunda ve bu araçların kendi araçlarından daha ucuz olduğunu bildiklerinde kendilerini PREMIUM mu yoksa AKILSIZ mı hissedecekler acaba?

vw premium bi marka değilki?
    doğuş premium satıcı orası ayrı=))
    vwnin premium olma sevdası olsa audiyi satsın veya kapasın gitsin
  • arkadaslar soyle birsey de var polo diger ulkelerdeki fiyatlari yaklasik 6000 lira daha ucuz hem de icinde esp celik jant ve sis fari gibi donanimlar var gm nin takip ettigim kadariyla araclari +-2000 lira oynuyor hem de donanim olarak ayni araci satiyor... bir gun vw den araba almayi planliyorum fakat dogus ne zaman vw ni birakirsa o gun scricco almayi dusunuyorum...
  • Bütün oto fiyatları yükseldi clio bile 35.000 lira. Polo bahanesyle içimizdeki gizli kim kusma olayina çevirmeyin.

Fiyatlar yüksek ama bütün oto firmaları ÖTV bahanesiyle ekye bindirdiler fiyatları

we lütfen su oto fiyatlarında bu fiyata 2.elde sunu alırım ornegini vermeniz çok saçma . Ornek verecekseniz 0 araçlarla 0 araclari karşılaştırın
  • quote:

arkadaslar soyle birsey de var polo diger ulkelerdeki fiyatlari yaklasik 6000 lira daha ucuz hem de icinde esp celik jant ve sis fari gibi donanimlar var gm nin takip ettigim kadariyla araclari +-2000 lira oynuyor hem de donanim olarak ayni araci satiyor... bir gun vw den araba almayi planliyorum fakat dogus ne zaman vw ni birakirsa o gun scricco almayi dusunuyorum...

VW Doğuşu bırakmıyor ki :) Adamlar çatır çatır satıyo arabaları. Bildiğim kadarıyla Mısırda bile Doğuş oto var. Sen VW alamazsın uzun bi süre :))
  • vw sevmeme rağmen doğuş resmen soğuttu beni avrupada yeni cıkan modele zam yok ama burda ikide bir zam yapıyorlar haddinden fazla zaam yapıyorlar özellikle yeni cıkan modellere bunu gecen sene golf 6 yaptılar bu senede poloda yaptılar
    mesela önceden jetta golften 4 binlira pahalıydı ama şimdi 3 binlira ucuz burdan anlaşılıyor nekadar kazık attıkları
  • vosvoscuların sesi solugu çıkmıyor eleştiri yapan yok niye acaba normalmi bu fiyat onun için mi bir gariplik var
  • çok pahalı.sıfır km ford focus parası e yuh artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newerdais

40bin tl polo 4motiondur vede cross contour'dur kesin
    koşa koşa almak sıraya girmek yazılmak gerekir ederi
    23 28 arasıdır 12 ile 15 arası bir kazık var ortada ab
    giremdik poloya suv fiyatı ödüyoruz
    edit=http://images.google.com.tr/images?hl=tr&rlz=1G1GGLQ_TRTR340&um=1&sa=1&q=polo+suv&aq=f&oq=polo+su&start=0

http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/fiyat_listesi/polo
    1.6tdi DSG 39300tl(+750tl metalik boya)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.