Şimdi Ara

YAŞASIN POLO 40 BIN LIRA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
13.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okadar VW modeli kullandım. ama bazıları gibi VW Aşığı değilim. Bu poloya bu parayı verecek sazan kusura bakmasın kimse ama çok olacaktır. VW Başıma Uçak kesildi.
  • Gerçekten çok merak ediyorum alan vr mı 38000 liraya bu aracı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

Gerçekten çok merak ediyorum alan vr mı 38000 liraya bu aracı?

adam vw ye gitmiş polo alacakmış arabayı inceledi nekadar fiyat sorunca
    38cevabını aldı bu araba daha fazlasını hakediyor ederinden az verip vebale
    giremem demiş 45teklif etmiş doğuş oto alamayınca adam harama el atmayıp
    arabayı almamış ne mübarek insanlar var
    doğuş oto sanki çalıntı mal satargibi polo ları kelepir fiyatlara satiyor

• b segment bir araca bu kadar para vermek çok mantıksız geliyor bana.doğuş wolksvageni türkiyede öyle bir pazarladıki sanki bu araçlar dünya dışı bir hammaddeyle üretiliyormuş izlenimi doğdu insanlarda..insanlar hiç düşünmeden bu fiyatlarla bu araçları aldığı sürece doğuşun ticari ahlaksızlığı hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor.
  • Yaşasın Opel Corsa 41.524
    Yaşasın Ford Fiesta 37.000

polo 39.300 ben olsam polo alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 19 Ekim 2009; 14:36:37 >
  • B segmenti araçlara bu kadar para vermeyi göze alanlar olduğu müddetçe bu fiyatlar inmez artar. Polo zaten uçuktu, Corsa da uçarak geliyor.Sonumuz iyi olur inşallah
  • Araçların hepsi genel olarak çok pahalı
    Vw gurubunu bu denli ulaşılmaz hale getiriyorsunuz, ondan sonra fiyatı şöyle fiyatı böyle
    gerçi doğru mu bilmiyorum ama clio 35 bin lira ise, corsa 41 bin ise, fiesta 37 bin ise
    yukarda arkadaşınların yazdığı gibi bu fiyat bu arabaya çok normal
    polonun yenisini hiç görmedim ama makyajlı kasa golf tdi ve özellikle tsi her yerde görüyorum
  • Yaris`i de unutmamak lazım

40.600
  • ötv sonrası fiyatlara bakınca polo nun fiyatı normal bencede ..genel olarak araç fiyatları çok yüksek ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNNİ -- 19 Ekim 2009; 19:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNNİ
    ötv sonrası fiyatlara bakınca polo nun fiyatı normal bencede ..genel olarak araç fiyatları çok yüksek ..

Haayıııırrrr, istedikleri de bu zaten.

Alıştırıyorlar bu fiyatlara.

C segmenti 50, D segmenti ise (1.6 lt altı) 60 olur yakın zamanda.

Sonra da artmaya devam eder
  • Yaris de 40-41 bin lira ise anlaşılan bu segmentin ortalama fiyatı 40 bin liradır.
    Ayrıca polo dizel 1,6 dizel 90 hp güzel bir motor seçeneğine benziyor
    1,4 dizellerin hepsine göre kesinlikle tercih sebebi gibi gözüküyor
    Ne diyelim geçmiş olsun yeni araba alacaklara.
    Bende 2007 focus 1,6 tdci sedan collection var şuan 58bin km de 28bine aldım (46bin km de aldım)
    kasko muamele vs 30 bine geldi fiyatların yükselmesi demek bizim arabaların da
    fiyatının yükselmesi demek. Gerçi satma niyetim yok ş.içi %70 / ş.dışı %30 ortalama
    sakin kullanım ile 0,12-0,15 arası yakıyorum. daha ne isteyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

ötv sonrası fiyatlara bakınca polo nun fiyatı normal bencede ..genel olarak araç fiyatları çok yüksek ..

Haayıııırrrr, istedikleri de bu zaten.

Alıştırıyorlar bu fiyatlara.

C segmenti 50, D segmenti ise (1.6 lt altı) 60 olur yakın zamanda.

Sonra da artmaya devam eder

artışın da sonu olacaktır elbette .. araçlar gitgide ulaşılmaz hale geliyor .. bir noktadan sonra insanlar alamayınca bu araçları , satmak için mutlaka daha uygun koşullar oluşturulacaktır .. tekrardan araç fiyatlarını çok yüksek bulduğumu belirteyim bu arada ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNNİ -- 21 Ekim 2009; 19:05:23 >

• almanyada bu fiyata mümkün değil satamazlar deselerki türkiyede 20bin euroya polo satılıyor ve millet alıyor elin almanı güler. bu arabanın ederi 10bin euro o bile çok aslında. almanyada vosvosun hemde kendi memleketinde bile bu kadar değeri yoksa ortada bi yanlış vardır. bu paraya gider bmw alırım hiç değilse havam olur.polo alınca ne olacak içi boş 8valf kuru poloya biniyor derler. birde uzun yolda birkaç ucuz araba (albea,clio,accent) onca para verilen poloyu tokatlarsa moral sıfıra iner.
  • örnek verdiğiniz o araçların birde donanımına baksanıza.

fiyat listesinden koyması kolay. örnek gösterdiğiniz araçlar orta donanım. oysaki Türkiyede satılan polo orta donanım değil giriş. hiçbir donanımı yok bomboş. sadece adı comfrotline. mesala corsa enjoy ile polo comftortline kıyaslanmaz donanım olarak.

o saydığınız tüm araçlarda , deri direksiyon, direksiyondan kontrollü müzik sistemi , otomatik klima, sis farı, yol bilgisayarı vs var. en azından polo gibi bu saydıklarımının hiçbirinin olmadığı bir araba satmıyorlar o fiyata.

polo bunları koysun o zaman 40 bine kimse laf etmez. az bile deriz.

vw yi savunacam diye trendline aracı comfortline diye millete kazıklamaya çalışan insanlarıda savunmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finalcountdown -- 21 Ekim 2009; 18:44:17 >
  • Yaşasın vosvos doğuş otoda

YAŞASIN POLO 40 BIN LIRA
  • corsa enjoy u bence katmamak lazım .. otomatik olmayan arka camları , disk olmayan arka frenleri , kol dayaması , malzeme kalitesi , şekil vs derken polodan daha pahalı bi araç bence .. deri direksiyonda yok , liste fiyatıda 500 tl fazla ..
  • 40 bin verip dolu polo alacağıma aynı paraya gider boş passat alırım, yine de VW kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozden84
    40 bin verip dolu polo alacağıma aynı paraya gider boş passat alırım, yine de VW kullanırım

+1
    Ayrıca (incelemedim ama) muhtemelen boş passat dolu polodan daha donanımlı olabilir.
    En azıdan güvenlik donanımları.
  • Yaris, clio, fiesta, corsa alacak olsam 40bin liraya aynı fiyata hiç düşünmem polo alırım
  • quote:

corsa enjoy u bence katmamak lazım .. otomatik olmayan arka camları , disk olmayan arka frenleri , kol dayaması , malzeme kalitesi , şekil vs derken polodan daha pahalı bi araç bence .. deri direksiyonda yok , liste fiyatıda 500 tl fazla ..

disk olmayan arka fren demişsiniz de sonuçta araba poloyla aynı mesafede duruyorsa ne gerek var bunu yazmaya. malzeme kalitesi olarak da corsa sınıfında en üstteydi polo çıkana kadar poloya da bakmak lazım. poloda deri direksiyon var mı bilmiyorum. yıllık vergisi düşük bu da bir corsanın artısı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.