Şimdi Ara

YAŞASIN POLO 40 BIN LIRA (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
12.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba fiyatları genel olarak çok yüksek. Hiçbiri haketmiyor bence. Ama polo 40 bin liraymış şeklinde başlık açıpta vw markasına ve vw alanlara kin ve nefret kusmak psikolojik rahatsızlık olarak nitelendirilebilir heralde. Hele hele yeni polo alanlara "salak" diye niteleme yapacak kadar ileri gitmek kimsenin haddi değil bence.
  • bu PArayı b segmenti hiç bir arabaya vermem dizel olsa da bu ne ya ... GİDERİM CHEVROLET CRUZE ALIRIM KARİZMA DESEN VAR GÜVENLİK DESEN HAT SAFHADA ZATEN HER TÜRLÜ DONANIMI DA MEVCUT GEMİ GİBİ ARABA .EN DONANIMLISININ FİYATI DA 38000 TL . 16000 LİRA DA LPG TAKTIRIRIM 37600 E GELİR (BAYİLER KAFADAN 2000 KIRIYO TELEFONLA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILTERIS45 -- 15 Kasım 2009; 12:29:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

Araba fiyatları genel olarak çok yüksek. Hiçbiri haketmiyor bence. Ama polo 40 bin liraymış şeklinde başlık açıpta vw markasına ve vw alanlara kin ve nefret kusmak psikolojik rahatsızlık olarak nitelendirilebilir heralde. Hele hele yeni polo alanlara "salak" diye niteleme yapacak kadar ileri gitmek kimsenin haddi değil bence.

işte nefretten başka birşey değil 31 bin tl polo atıyorum anası babası polodan başka araba almıyacak olsa nasıl ayıla bayıla binecekler o arabaya
  • 42 ye passat alırım..... Çok yakıyor dersem LPG takarım... Sorunsuz bir şekilde rahatıma bakarım...
  • Bu aracın önündeki tek engel Doğuş oto nun fiyat / donanım stratejileri..

Yoksa altın direksiyon yarışmasında rakipleriyle girdiği 25 kategorinin 24 ünden zaferle ayrıldı,hatta bazı alt kategorilerde 100 tam puan aldı,mükemmel bir galibiyet !!

Bk: Auto Show 2009/46 16-22 kasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce
    Bu aracın önündeki tek engel Doğuş oto nun fiyat / donanım stratejileri..

Yoksa altın direksiyon yarışmasında rakipleriyle girdiği 25 kategorinin 24 ünden zaferle ayrıldı,hatta bazı alt kategorilerde 100 tam puan aldı,mükemmel bir galibiyet !!

+1
    Bu fiyatı full donanım için olsa süper olurdu.

Bir de o karşılaştırmada Ford Ka, Citroen C3, Toyota IQ ve Hyundai i20 ile karşılaştırmışlar nedense?

IQ ile Ka bir alt segment değil mi?
  • Evet Polo ya göre alt klasmanda araçlar ben de anlamadım neden Yaris ya da Fiesta değilde Ka ve IQ? ..

Dergide en iyi fiyat/donanım hatta servis maliyetlerini de Polo kazanmış, Türkiye deki pazarlama farkına bakar mısınız!? Yerli testte bile aracın fiyatı ve buna rağmen boş donanımı eleştiri alıyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 18 Kasım 2009; 14:16:02 >
  • quote:

Evet Polo ya göre alt klasmanda araçlar ben de anlamadım neden Yaris ya da Fiesta değilde Ka ve IQ? ..

Dergide en iyi fiyat/donanım hatta servis maliyetlerini de Polo kazanmış, Türkiye deki pazarlama farkına bakar mısınız!? Yerli testte bile aracın fiyatı ve buna rağmen boş donanımı eleştiri alıyordu..

Doğuş, "benim bir müşteri kitlem var, nasıl olsa alıyorlar" diye düzenleme yapmıyor sanırım.
  • Bugün baya bi gezdim test sürüşleri falan. yeni poloya geç kaldım akşam olmuştu. ama inceledim. araba öyle böyle kaliteli değil hakikaten sınıfının çoooook üstünde kalitesi var. buna rağmen hakikaten çok pahalı. Audilere vs. baktım. burnumda hala o yeni araba kokusu var abi nasıl bir kokudur ya insanı hakikaten çok etkiliyo. sevmeyen çok ama yeni araba kokusu çok başka çok
  • Bana göre Vw nin son zamanlarda yaptığı en iyi işlerden biri yeni Polo.

Keşke Almanya daki gibi ülkemizde de donanım/fiyat özellikleriyle uygun olsaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

Bu aracın önündeki tek engel Doğuş oto nun fiyat / donanım stratejileri..

+1
    Bu fiyatı full donanım için olsa süper olurdu.

Bir de o karşılaştırmada Ford Ka, Citroen C3, Toyota IQ ve Hyundai i20 ile karşılaştırmışlar nedense?

IQ ile Ka bir alt segment değil mi?

İlgili dergiyi ben de okudum. Ne teste aldıkları arabanın donanım seviyesini ne de başka bişeyini yazmışlar. Tamamen reklam kokan hareketler bunlar. İlgili teste göre Polo aktif ve pasif güvenlik elemanlarından neredeyse tam puan almış! En yakın rakibi ile arasında neredeyse 2 kat puan farkı var. Citroen C3ve Hyundai i20'ler arasında ülkemizde satılanların bile aktif-pasif güvenlik elemanları hiç öyle yabana atılacak gibi değil. hele Polo Toyota IQ'nun havayastığı sayısını duysa küçük dilini yutar. Böyle taraflı dergiler hem insanı geri zekalı yerine koyuyorlar hem de doğuş düşmanlığı yaptırıyorlar. Biz şimdi bu altın direksiyon ödülüne bakacağız koşup Comfortline donanım Polo alacağız: Yol bilgisayarı yok, 2 hava yastığı VAR, ESP YOK, YOK OĞLU YOK 25 kategorinin 24 ünden zaferle ayrıl. Maşallah! Altın direksiyonun gözümde bir değeri vardı bu dergiyi okuyuncaya kadar. BU ne ya! Markaya da bakmak lazım ama körüküne ve araştırmadan asla!

• quote:

Orijinalden alıntı: macemre

İlgili dergiyi ben de okudum. Ne teste aldıkları arabanın donanım seviyesini ne de başka bişeyini yazmışlar. Tamamen reklam kokan hareketler bunlar. İlgili teste göre Polo aktif ve pasif güvenlik elemanlarından neredeyse tam puan almış! En yakın rakibi ile arasında neredeyse 2 kat puan farkı var. Citroen C3ve Hyundai i20'ler arasında ülkemizde satılanların bile aktif-pasif güvenlik elemanları hiç öyle yabana atılacak gibi değil. hele Polo Toyota IQ'nun havayastığı sayısını duysa küçük dilini yutar. Böyle taraflı dergiler hem insanı geri zekalı yerine koyuyorlar hem de doğuş düşmanlığı yaptırıyorlar. Biz şimdi bu altın direksiyon ödülüne bakacağız koşup Comfortline donanım Polo alacağız: Yol bilgisayarı yok, 2 hava yastığı VAR, ESP YOK, YOK OĞLU YOK 25 kategorinin 24 ünden zaferle ayrıl. Maşallah! Altın direksiyonun gözümde bir değeri vardı bu dergiyi okuyuncaya kadar. BU ne ya! Markaya da bakmak lazım ama körüküne ve araştırmadan asla!

Doğru düşünüyorsun ama ordaki donanımlarla Türkiye ye yollanan Polo ların donanımları farklı sanırım,test yabancı zaten,bu kadar büyük çapta yalan söyleyemezler sanmıyorum.

• Toyota IQ ile nasıl kıyaslıyosunuz anlamadım konsept arabyla piyasadaki aracı kıyaslıyosunuz. Çok ilginç yorumlar okuyorum burada...
  • i20 style sahibi olarak polo alanlara saygılıyım. ama neden alırlar onu bilmiyorum. ben 30 bin tlye aldıgım aracımın hangi özelliklerine sahip yeni polo ? evet araştırıyorum polo hakkında bütün bilgilere sahibim. tek bir donanımla ithal ediliyor ve 85 pslik motoruna 35 bın tl denıyor. donanım ne peki? abs 2 airbag 4 cam otomatık baska ?? varsa baska donanım yazarmısınız? sizin o aşık oldugunuz arabanızı kötülemiyorum herkesin zevki farklıdır ama neden kazıklanmaktan yanasınız onu anlamıyorum.

polo euroncapta 5 yıldız aldı değilmi? evet aldı. polo yılın motoru ödülünü aldı değilmi? evet aldı. peki gelelim asıl meseleye polo hangi guvenlık donanımıyla 5 yıldız aldı ? yan perde havayastıklarıyla ve esp sayesınde 5 yıldızı aldı. peki hangi motorla ödülü aldı 1.2 tsi motor. peki türkiyeye gelen poloda bunlar varmı ? YOK. yorum sizin..

aracımdan ben çok memnunum ama sizler biliyorum hyundai dendiği zaman burun kıvıranlardansınız o da arabamı demir yıgını dersiniz değilmi? açık olun mert olun böylesiniz. peki ben enayimiyim? neden alın teriyle kazandıgım paramı hyundai ye verdim? hiç bunu düşündünüzmü. yada hyundai ye bu paraları verenleri düşündünüzmü 3 5 lira daha fazla verip bu insanlar neden vw binmiyor dedinizmi hiç kendinize ? bir gün düşünün ama dinlek kafayla mümkünse..

kazasız belasız sürüşler . .

• quote:

Orijinalden alıntı: djnone

i20 style sahibi olarak polo alanlara saygılıyım. ama neden alırlar onu bilmiyorum. ben 30 bin tlye aldıgım aracımın hangi özelliklerine sahip yeni polo ? evet araştırıyorum polo hakkında bütün bilgilere sahibim. tek bir donanımla ithal ediliyor ve 85 pslik motoruna 35 bın tl denıyor. donanım ne peki? abs 2 airbag 4 cam otomatık baska ?? varsa baska donanım yazarmısınız? sizin o aşık oldugunuz arabanızı kötülemiyorum herkesin zevki farklıdır ama neden kazıklanmaktan yanasınız onu anlamıyorum.

polo euroncapta 5 yıldız aldı değilmi? evet aldı. polo yılın motoru ödülünü aldı değilmi? evet aldı. peki gelelim asıl meseleye polo hangi guvenlık donanımıyla 5 yıldız aldı ? yan perde havayastıklarıyla ve esp sayesınde 5 yıldızı aldı. peki hangi motorla ödülü aldı 1.2 tsi motor. peki türkiyeye gelen poloda bunlar varmı ? YOK. yorum sizin..

aracımdan ben çok memnunum ama sizler biliyorum hyundai dendiği zaman burun kıvıranlardansınız o da arabamı demir yıgını dersiniz değilmi? açık olun mert olun böylesiniz. peki ben enayimiyim? neden alın teriyle kazandıgım paramı hyundai ye verdim? hiç bunu düşündünüzmü. yada hyundai ye bu paraları verenleri düşündünüzmü 3 5 lira daha fazla verip bu insanlar neden vw binmiyor dedinizmi hiç kendinize ? bir gün düşünün ama dinlek kafayla mümkünse..

Konsept arabayla piyasadaki arabayı koca koca adamlar alırlar kıyaslarlar, karşılaştırırlar sonra piyasadaki araba 25 dalın 24'ünde konsepti ve diğerlerini ezdi derlerse bizde müsade buyurunuz konseptin hava yastığı özelliğine atıfta bulunabilelim üstadım. O araçları karşılaştıran biz değil o çok matah altın direksiyon ödülünü veren kuruluştur bilgilerinize sunarım. Polo pahalıdır donanımı azdır hatta yok denecek kadar azdır; diğerleri pahalıdır, namerde muhtaç etmeyecek kadar da donanım doluluğuna sahiptirler, buna eyvallah. Ama Polo sınıfındaki ve benzer kategorideki araçları ezdi geçti, işte orada durup düşünmek lazım. Burada ayrıca şunu da sormak istiyorum: Polo'nun yeni 7 ileri olan ve hill holder'ı olmadığı için yokuşta geri kaçıran şanzumanının şehiriçi vites değiştirme kararsızlığını ve konfor odaklı olmayan sert süspansiyon sistemini de iki kez test sürüşü yaparak test etmiş bulunmaktayım. Yorumları ilginç bulan arkadaşım, siz araç ile test sürüşü yaptınız mı ve varsa yorumlarınız nelerdir, açıkçası yorumunuz ilginç olsa da olmasa da merak etmekteyim. Ben dergiyi ve test sonuçlarının ayrıntılı puanlamaları alıp okumuş; ilgili araç ile test sürüşü yapmış biriyim. İlgili araç ile ve test sonuçları ile ilgili çok ilginç te olsa yorumlar da bulunabileyim değil mi? Yoksa nerede kaldı DH'nin özgünlüğü? Gider Doğuş'un danışmalarından ve satış temsilcilerinden hiç de ilginç olmayan yorumları alabilirdik değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mderdem

Toyota IQ ile nasıl kıyaslıyosunuz anlamadım konsept arabyla piyasadaki aracı kıyaslıyosunuz. Çok ilginç yorumlar okuyorum burada...

Biraz önce yukarıdaki msj yerine bir sonraki msjı alıntılamışım, karışıklık için özür dilerim.
  • + Burada anlatılmak istenende budur.

quote:

i20 style sahibi olarak polo alanlara saygılıyım. ama neden alırlar onu bilmiyorum. ben 30 bin tlye aldıgım aracımın hangi özelliklerine sahip yeni polo ? evet araştırıyorum polo hakkında bütün bilgilere sahibim. tek bir donanımla ithal ediliyor ve 85 pslik motoruna 35 bın tl denıyor. donanım ne peki? abs 2 airbag 4 cam otomatık baska ?? varsa baska donanım yazarmısınız? sizin o aşık oldugunuz arabanızı kötülemiyorum herkesin zevki farklıdır ama neden kazıklanmaktan yanasınız onu anlamıyorum.

• quote:

hyundai fiyatına göre iyi bir araç olabilir fakat neden hyundai alır insanlar polo alıcağına cevabı ise fiyatıdır 1.4 cvvt bir i20 27,660 bin tl den satılıyor he evet i20 nin 37 bin tl'ye de arabası var ama inan o araca 37 bin tl gidipte kimse vermez o yüzdendirki hyundai tercih edilebiliniyor fakat diğer husus ise zevk meselesi ben vw severim sen hyudai seversin ayrıca i20 yi bilemiyeceğim ama hyundai'in çıkarmış olduğu bir araç var getz mi ne hayatımda gördüğüm en kötü yol tutuşuna ve kalitesiz işçiliğe sahip bir arabaydı ordandan karşılaştırırsak vw zaten hyundai'den daha kaliteli araçlar çıkaran bir firma ben hyundai'de 1 aracı çok beğeniyorum oda genesis modeli fakat onunda fiyatını duyduktan sonra tamam dedim bunlar ya pazarlamayı bilmiyor yada deliler .. sizin arabanıza tabiki lafım yok bence gayet kompakt güzel bir araç ama polo alan ne enayidir nede hyundai alan çok zeki
    kazasız sürüşler..

• ya kardeşim herkes ayağını yorganına göre uzatmak zorunda. insanlar o yüzden 5 bin daha fazla verip vw al(a)mıyor.
    Sanki hyundai ile vw aynı kaliteymiş gibi soruya bak. vw ile hyundai yada fiat'ın fiyatları aynı olsa burada vw'e kin kusanların hepsi gider vw alır buna %100 eminim. Zaten bu kadar hazımsızlık yapmalarının sebebi de budur. Bu benim kişisel gözlemimdir. Adamlar kafayı bozmuş ya palio ile polo aynı kalite diyor. Öbürü ucuz arabasıyla poloyu tokatlamış!!! onla övünüyor. Bu lafların üzerine bu adamları ne kadar ciddiye alabilirsin ki?

not: bende araba almayı düşünüyorum. ve evet 2002 - 2003 golflere istenen paralara kızıyorum. Ama çamur atmaya, hazımsızlığa gerek yok. Vw, Opel, Honda ve Toyota'nın diğerlerinden daha kaliteli ve farklı olduğunu kabul etmek lazım. Demek ki tutuluyor ki o fiyata gidiyorlar. Bu kadar insanın bi bildiği var heralde. Bütün vw alanlar enayi bi sen kendini akıllı zannetme.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.