Şimdi Ara

Yasin Eren Selcuk Sinan (YESS) sürekli yuhalanmasi, taraftarlık. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz varken düsmana ihtiyaç yok. Fenerli medyaya ihtiyaç yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan ın yuhalanması doğru, fazlasını da hak ediyor.
  • eren haricini düğünümde bile oynatmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Sinan Gümüş'ün neden ıslıklandığını çözemedim ben

Çok basit, alt yaş grubundayken çok çalışıp çok iyi oynarken as takıma çıkınca ben oldum havalarına girip sahada mücadele etmemesi en büyük etken. Bir de bu senenin başında sözde Benfica ilgisinden ötürü sanırım menejerinin oyununa da geldi.
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Bunların çoğu zaten maganda. Sadece bunlara kılıf lazım. Takım, siyasi parti, protesto, vs.... bu maske altında koruma da elde ettiklerinden gercek yüzleri ortaya çıkıyor. Metroda herkesin yaninda koro halinde kufur edebilir misin normalde edemezsin. Ama tak kaşkolu herseyi yap. Bunlar taraftar gruplarına girip oraları da ele gecirdiler. Takımın basina en buyuk bela bu ultraslan gibi gruplar. Sorsan kara kışta desteklemişler ee takımın sahibi olmuşlar. Gelmeyin ya siz. Siz destek vermeyin.

Bunların hepsinden kurtulmak lazım. Sinanı ıslıklayanlar defolsun gitsin. Yasini selcugu ıslıklayanlar stada falan alınacak taraftar değiller.

Bu takım cl de oynar mi gruptan cikar mi hakeder mi bilmiyorum ama bu taraftar bu takımı haketmiyor cl haketmiyor.

Ayrica bu hareketler yeni topculari da olumlu etkilemiyor. Goruyor gs taraftarının ne kadar rezil olduğunu.

• Takımda olmak ve oynamak için yeterli gayreti sarf etmiyorlar.macin 60 dk giripte maç boyunca altı yedi kere yere dusersen,75 dk oyunda kalmış oyuncu depari atıp seni geçerken aval aval bakarsan,kaptirdigin her topta geri koşmak yerine aglyagini tutarsan,taraftarda tepki koyar.bence yeteri kadar sabredildi bunlara.eren hariç diğerlerinin kredisi doldu.bu halde zaten bi halta yaramiyorlar.bunlara verilen şanslar artık altyapıdan gelen gençlere verilmeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 20 Eylül 2017; 13:33:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FearMaster kullanıcısına yanıt
    Her transfer doneminde bir topcu elli takımla konusur isine hangisi gelirse onla anlaşır. Biz de fellaini ile ilgilendik. Simdi ingiltere de ıslıklanması mı gerekiyor?

• Belli bir noktada katılıyorum fakat bu futbolcuların tek sıkıntısı form durumları değil, mesela Yasin sürekli maaş konusunda kulübü zorluyor. Eee bu sözleşme yapılırken Yasin neredeydi ? Aynı şekilde performansları düşünce indirim yapıyorlar mı ?

Yasin egoist ve bencil bir yapıya sahip, bu takıma zarar veriyor. Yedek kalması ve ıslıklanması normal, çünkü hala aynı kafada devam ediyor.

Selçuk İnan, oynamayacağını bile bile kulüpte kalmayı tercih etti. Her şeyi geçtim, oyuna girince ne özveri ne hırs hiç bir şey yok adamda...

Sinan Gümüş, önce kulüpten gitmek istediğini menajeriyle beraber ortaya attı. Mutsuz olduğunu göstermek için elinden geleni yaptı. Fakat sonuç ? Ne teklif var, ne giden bir Sinan...Adam resmen keyfine göre hareket etti, kalkıp taraftarın sahip çıkmasını beklemeyin...

Hepsi gerekli dersi alıyor. İnsanların zekasıyla dalga geçmesinler yeter...

• Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    Adamlar transfer goruşmesi yaptığı için değil takımı bilerek sabote ettikleri için isliklaniyor.

Selçuklu beş senelik sözleşme imzalandı.son iki senedir ne yaptı.bu sene kaç kere oyuna alındı ne yaptı.taraftarin işi selcugu mutlu etmek değil ,selcugu işi adam gibi oynayıp taraftari mutlu etmek.haaaa bu saatten sonra bundan umudu kesmişler.artik git deniyor.

Koskoca Galatasarayin elide armut toplanıyor.bu şansı bunlar kullanmıyorsa kullanacak adama şans verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 20 Eylül 2017; 13:42:16 >
  • Biz galatasarayi eski gunlerindeki gibi gormek istiyoruz. Anadolu takimi gibi degil... O kadar antipatik yerli işe yaramaz futbolcu varki. Tiksiniyorum takimdan. Selcuk yasin ve bir cok türk futbolcu gonderilmeli. Bu haliyle konyaspor sivas spor gibi duruyor. Daha ne kadar sans verilecek bu sacma oyunculara selcugu gorunce deliriyorum. Adam yuruyor surekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Asamoah la biz anlastik. Takimlarda anlasti sonra son anda olmadı. Juventusun resmi facebook instagram hesabında 100.000 tane küfür yazdık. Adamlar asamoah bizi sattı ıslıklayalım mı diyor?

Sinan gitmek istedi menajeri görüşmelerde bulundu olmadı. Menajerlerin oyuncağı oldu ne demek ya. Biz bu adamı nasıl oynatıp faydalanıp satacağız?

Yasin zam istemismis. Her çalısan ger topçu her sene zam istiyor zaten. Sen de jonga 2.5 verirsen ister oda. Sende seve seve vereceksin pardon ama. Eto ya mesela seve seve zam vereceksin. GG fenerde 1.2 ye oynuyordu 1.5 istedi her çöpe 3 veren fener bu parayı GG ye vermedi. Şu anda durum ne? Futbolcu zam ister. Tudor şu anda istiyor mesela. Islıkla hadi.

Ribery bizi resmen sattı. Bir ay peşinden koştuk gecen ay. Alamadık. Cenk bey hala peşinde. Bilginiz olsun. Gelince ıslıklarsınız.

Selcuk bu takımın kaptanı. Kotu oynadiğindan yedek zaten. Yavas yavas sure alıyor. Nerde form tutacak bu adamlar? Cemisgezek sporda mı?

Sinan için kulübe gelmiş ciddi bir resmi teklif yok. Ama menajeri sürekli "yok Benficaya gidecek yok Almanyaya gidecek" diye demeç verdi. Menajeri belli ki başka kulübe transfer ettirip para kazanmak istedi, Sinan da Benfica falan gerçekten ilgileniyor sandı. Saf çocuk zaten konuşmalarından falan belli ama "bunlar son maçlarım güzel veda edeyim" diye düşüneceğine kafasında Galatasaray'ı bitirmişti. Ostersunds maçlarını tekrar izle inanmazsan. Çabuk ben oldum havasına girdi, taraftarda aldı işte o gazı. Şimdi kendini affettirme zamanı.

Yönetimle konuşup zam istemek ayrı olay, sokakta mobese kamerası görünce bile zam zam diye ağlamak, basına demeç verip yönetimi zorlamak farklı bir şey. Yasin geçen seneki takımda zam yapılmasını hak ediyordu ama bu tavırlardan sonra yeni sözleşme yapmak hainliktir.

Ribery'nin gelmesini istemem. Şu kadro yapısında ne Ribery'nin işi var ne de Arda'nın.

Selçuk nerede form tutacakmış! 3 senedir her maç 90 dakika oynuyor, tutsaydı ne tutuyorsa. Beyefendi form tutar belki diye Galatasaray zarar görüyor. Gitsin nerede neyi tutuyorsa tutsun.

• Konuyu açan arkadaş ağır yerli sevici. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz takımı sabote edip oynamıyorsan elbet bir karşılığı olacaktır.

• sir balık kullanıcısına yanıt
    Hocam Sinan genç bu adamı satacaksak bile oynatıp satmak lazım. Sahaya cikar cikmaz ıslıklamak dogru degil.

Islıklayacaksak belhandayı da ıslıklayın. Yasin gecen sene de jong dan az kazandiği icin zam istedi. Sen de jong a 2.5 milyon veriyorsun adam diyor ki o zaman ben daha cok isterim.

Gokhan gonul yıllarca 1.2 ye oynadi. Yedegi van der viel e 3 verirsen adam zam ister. Istedi de.

Sinanı ıslıkla yasini ıslıkla selcugu ıslıkla.

Peki. Kim girecek kenardan oyuna?

Eleatiren arkadaslar alternatif cozunlerini lutfen yazsinlar. Selcuk cop deyip bırakmasınlar. Herkes yedeklerini yazsın.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim sınırsız yabancı ve en iyi kadro. Yerli umrumda değil. Ama su anda eldeki sartlar bu. Eldeki sartlara gore hareket ediyoruz.

Takımı sabote ettikleri ithamı cok ağir. Hatta bir suç. Elindeki delil ne? Delilin yok.

Benim yerli sevici oldugumu da takımı sattıkları da sadece kuru tahmin. Ne kadar boş konuşuyorsun gördün mü? Ne kadar bomboş.

• Selçuk için şu ana kadar ortaya konan her tepki azdır. 3 yıldır sürekli aşağıya gidiyor grafiği. Umarım en yakın zamanda gider.

Yasin ve Sinan için verilen tepki yanlış doğrudur.

Eren neden tepki çekiyor anlamıyorum. Bende beğenmiyorum ama zaten kapasitesi bu adamın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Her transfer doneminde bir topcu elli takımla konusur isine hangisi gelirse onla anlaşır. Biz de fellaini ile ilgilendik. Simdi ingiltere de ıslıklanması mı gerekiyor?

Sorun ilgilenilmesi ya da adının geçmesi değil. Sorun, oyuncunun kendisini takımdan büyük görüp mücadele etmemesi. Eğer Fellaini kendisini takımdan büyük görüp mücadele etmiyorsa; evet, ıslıklanması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 20 Eylül 2017; 14:24:0 >
  • Ufff.taraftar delil melil istemez.mahkeme salonunu burası.

Tekrar yazıyorum.75. dk oyuna giriyorsan ,75 dk oynayan rakip oyuncu yasin efendinin gerisinden depari atıp yaşını geciyorsa

Selçuk efendi oynadığı her maçta özellikle Antalya maçında 60 ta 70 te oyuna giriyorsa her maçta patır patır yere dusuyorsa,doksanonci dakika maicon 90 metre depar atarken Selçuk efendi öküzün trene baktığı gibi bakıyorsa ,takım arkadaşı top osterken arkasını dönüp saçma sapan hareketler yapıyorsa,

Taraftar daha delil melil istemez.

Futbolcunun yapacağı tek iş top oynamak.isliklaniyormusun çıkar bir depar atarsin,bir asist yaparsın,bir sut çekip topu doksana asarsin,kisaca takımda oynamak istediğini takima yararın olacağını herkese gosterirsin,seni isliklayanlar susmak zorunda kalır.olay budur.trip atan topcuya takımın ihtiyacı yok.

Bunlar oynamayacak kim oynayacak.kim hakediyorsa o oynayacak.o kadar basit.

• Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt
    He diyorsun ki yedekten Yasin girer maci dondurur.

Bunu dusunen adamla futbol konusmam.

• sSinangümüşatamabekliyor diyenler sinan'a sallıyor :D
  • O kafadaki taraftarlar olmasa sen bu sene töbe töbe ağzımı açtırıcan ama dick böyle bi galatasaray izlerdin. Selcuğun yasinin sahada yürümelerini izlerdin. Evet sabote ediyorlar neden biliyormusun yasin kindar bi insanın teki yasinin yüzüne bakınca yasinin içindeki kini pisliği göremeyen adam aptaldır. Östersuns maçında ben gomisin yasine bi bakışını gördüm orda anladım yasinin ne olduğunu . Yasin dediğin herif ıslıklanması değil kovulması lazım bu takımdan. biz taraftarlığımızdan memnunuz tam bahsettiğin adamım ben gider her maç oynamayan adamı ıslıklarım arkadaşlarımla katkı vereni ise bağrımıza basarız. Sinan dediğin cocuk ise geçen seneden beri messi havalarında en çok yuhalanmayı hak eden tiplerden biri daha feguli fernandolar alınmadan önce taraftara trip atıyordu şimdi başka takım almayınca ağlamaya başladı zora ki oynuyor şu duyguları anlamayan adamlar aptaldır aptal.

Eren baş göz üstüne kimse filan ıslıklamıyor sallama her maç haftası staddayım. Eren kindar yüzsüz bi topçu değil görev verildimi cıkar oynar yasin selcuk , arda bu adamların gerçekten oynamadığı içinmi sevilmediğini düşünüyorsunuz ? karaktersizin önde gideni 3'de taraftar ondan sevmiyor. Hakan balta performans olarak hepsinden kötüydü hakanı kim ıslıkladı ? Sırf konu açayım diye boş boş konu açıyorsunuz. Selcuk ile yasin bu takımdan kovulacaklar başka yolu yok anca kinimiz öyle diner anlaşmayla filan bile göndermesinler. Yemin ederim şu taraftar olmasa şu selcuk ile kimse baş edip bu adamı kesemezdi. O yüzden bizim taraftar kitlemizi çok seviyorum. Oynamaynı ıslıklarım arkadaş geçmişi filan umrumda değil parasını aldığı sürece aynı performansla oynamak zorunda yaşı filan umrumda değil. Son yıllarda kaç tane evlat dediğiniz adam gerçekten kendi isteği ile futbolu bıraktı hepsi yüzsüzün teki sabride buna dahil hepsi o yedek klübesinde oturan ayhan akmana kurban olsunlar 2012 dönemindeki futbolu bırakışı zamanlaması şahaneydi işte o yüzden kendine bu klüpte yer edindi halen evlat ayağı cekiliyor. Sabri , selcuk , yasin bu adamlar futbol sonrası bile gs'de ekmek yiyemiyecek adamlar taraftar olarak buna izin vermeyeceğiz inşallah.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.