Şimdi Ara

Yasin Eren Selcuk Sinan (YESS) sürekli yuhalanmasi, taraftarlık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamlar kotü topçu değil. Daha iki sene evvel yasin oyuna ikinci yarı girip 3 kişi çalımlayıp takımı kurtarıyordu. Iki hafta once defansı yatırıp kaleye vurdu. Aynısini cenk yapsa oooov. Fenerin yenisi jahnsen yapsa ortalık ayaga kalkardı. Gomis yaptı ove ove bitiremedik. Bu kadar iki yüzlü taraftar topluluğu dünyada yok.

Senol gunes oyuna necipi sokuyor kimse ıslıklamıyor. 4 sene önce umursamadığımız cenk ne hale geldi. Neden, oynadı hata yaptı ama ısrar edildi güvenildi.

Bugün hala yasin sinan eren en iyi yerli hücüm hattı ama kullanılamıyor. Neden cünkü kendimiz yokediyoruz.
    Galatasarayın en büyük sorunu bu taraftar grubu bu cahil futbol cahili taraftarlık nedir bilmeyen insanlar.

Bu insanların begenmediği vitaminsiz emre çolak bugun nerede ne yapıyor forumda kimse yazmıyor. Neden kimsenin yazacak yüzü yok. Arda linc edilirken kimse arkasında durmuyor. Linc etsinler ki arda gs ye gelemesin. Zaten 3 seneye bırakacak. Arda gibi bir yetenek kullanılamıyor.

Seneye cl isteniyorsa ilk ikiye gireceksin. Ilk ikiye girnek istiyorsan eren sinan yasin oynamalı. Islıklayanlar artık tribüne gelmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyuna girdikten sonra ceza sahası çevresinde hiç kimseye hiçbir şekilde pas atmayan,dakika 85'lerde rakip takım oyundan düşmüşken karambolde yanlışlıkla gol atan ve hemen maçın akşamında bu takım için herşeyi yaparım sözleşmemin uzatılmasını,maaşımın artırılmasını talep ettim yönetimden diyen Yasin sen misin?
  • Necip kazma da olsa elinden geleni yapiyor

Necip dedigin adamin Tolgadan hic bir farki yok aslinda. Nasil ki Tolga yuhanlmiuorsa necip de o yuzden yuhalanmiyor. Kapasiteleri belli olsa da sahada %100unu veriyor bu oyuncular.

• Yasin'in 2 pozisyonda Eren'e pas atmayıp şut çekmesi, topu kaptırması nedir?

Eren ve Sinan neyse de Yasin demeyin bana.
  • Sinan Gümüş'ün neden ıslıklandığını çözemedim ben
  • 1 kuruşluk oynatıp 10 kuruşluk hava yapmalarının sebebi bütün olanlar.

Bu olayın suçu kompile oyuncularda da değil,teknik adamlar,yönetim ve taraftar da hatalı.

Ligin kalitesizliği nedeniyle bunlar kötü oyuncu olmuyor halbuki kaliteli oyun olan yerde hepsi alt seviye oyuncu.

• Iyide bu oyuncular hic hata yapmadan nasıl yetisecek. Sadece yetismis transfer degil eldekilerin de gelişimini sürdürmesi lazım. Sinan eren nasıl gelişecek?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNUS EMRE'NİN RUHU KONUSUYOR ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu forumda vitaminsiz emre colak. Topcu degil futbolcu degili yüz farklı kişiden okudum.

Schalke ile oynarken draxler boş kaleye gol atamadı defalarca. Simdi nerde adam?

• Eren ne zaman yuhlandı? Yuhlandıysa saçmalık. Gayet istekli, hırslı ve karakterli bir oyuncu. Severim kendisini. Ama diğer üçü farklı.

Sinan'a artık tepki gösterilmemesi lazım. Menajerinin oyuncağı oldu, transfer döneminde gitmek için her şeyi yaptı. Bu yüzden geçen maça kadar gösterilen tepki son derece haklıydı. Galatasaray forması herkese nasip olmaz, kıymetini bilmesi lazım. Hata yapmıştır, ama genç sonuçta, 2. şansı hak ediyor, artık tepki gösterilmemesi lazım.

Yasin'e gelince; sürekli zam istiyordu. Maç kopmuşken kendini göstermek için kaleye vurması sorun değil. Ama kendisine uygun gösterilen ücreti beğenmiyorsa, Adnan Polat'ın dediği gibi "Florya'nın 5 kapısı var isteyen istediği kapıdan defolur gider". Sinan gibi 2. şansı hak ediyor mu tartışılır. Defalarca zam konusunu açtı. Üstelik genç de değil, olgun davranması gereken bir yaşta.

Selçuk konusuna gelince kendini bitiriyor. Selçuk ve Burak taraftar tarafından her zaman çok eleştirildi çoğu zaman da haksızdı bu eleştirilerin dozu. Ancak bu sene çok çalışıp forma için savaşacağına tamamen salmış. Taraftar tepkisi kendisini toparlamasını sağlayabilir de. Eğsin kafayı futboluna baksın. Koşsun, mücadele etsin. Taraftar affeder.

Emre konusuna gelince yıllarca çok cüzi rakamlara oynadı ve hiç sorun etmedi. Kadroda düşünülmediğinde lobi yapıp kontrat istemedi, gidip kulüp buldu. Ben şöyle adamın ben böyle adamım diyenlerden 100 kat daha adamdır Emre Çolak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Ben bu forumda vitaminsiz emre colak. Topcu degil futbolcu degili yüz farklı kişiden okudum.

Schalke ile oynarken draxler boş kaleye gol atamadı defalarca. Simdi nerde adam?

sen hangi draxleri izledin hocam? 1 gol atamıyorsa bin tane de gol pozisyonu yaratıyor. Çalım,ortaları da enfes adamın bizdekiler gibi dakka 80de oyuna girip ben pasif oynarım diyerek sağ sola pas atmıyordu. Kıyasladığı adama bak
  • Selçuk reisin yeri ilk 11dir. Futbolu bırakana kadar 11'de başlamalı.

Yasin Eren Selcuk Sinan (YESS) sürekli yuhalanmasi, taraftarlık.
  • sir balık kullanıcısına yanıt
    Kelimesi kelimesine katılıyorum. Çok güzel tespitler.
  • Eren hic isliklanmadi. Sinan'in isliklanmasi bence artik gereksiz.

Selcuk sene basinda tribune de cagrildi, destek mesajlari da yazildi degisen hic bir sey yok. Bilerek ve isteyerek takimi baltaliyor, kotu niyetli.

Yasin zaten her turlu isligi hak ediyor.

Birakin bu isleri ben 80 bin kisinin Messi'yi, Ronaldo'yu islikladigi maclar izledim. Oyle donemler bile oldu Real, Barca icin.

Kimse bosuna isliklanmaz demek ki hosumuza gitmeyen bir seyler var, onlari degistirsinler bu taraftar yine alkislar onlari merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Eren ne zaman yuhlandı? Yuhlandıysa saçmalık. Gayet istekli, hırslı ve karakterli bir oyuncu. Severim kendisini. Ama diğer üçü farklı.

Sinan'a artık tepki gösterilmemesi lazım. Menajerinin oyuncağı oldu, transfer döneminde gitmek için her şeyi yaptı. Bu yüzden geçen maça kadar gösterilen tepki son derece haklıydı. Galatasaray forması herkese nasip olmaz, kıymetini bilmesi lazım. Hata yapmıştır, ama genç sonuçta, 2. şansı hak ediyor, artık tepki gösterilmemesi lazım.

Yasin'e gelince; sürekli zam istiyordu. Maç kopmuşken kendini göstermek için kaleye vurması sorun değil. Ama kendisine uygun gösterilen ücreti beğenmiyorsa, Adnan Polat'ın dediği gibi "Florya'nın 5 kapısı var isteyen istediği kapıdan defolur gider". Sinan gibi 2. şansı hak ediyor mu tartışılır. Defalarca zam konusunu açtı. Üstelik genç de değil, olgun davranması gereken bir yaşta.

Selçuk konusuna gelince kendini bitiriyor. Selçuk ve Burak taraftar tarafından her zaman çok eleştirildi çoğu zaman da haksızdı bu eleştirilerin dozu. Ancak bu sene çok çalışıp forma için savaşacağına tamamen salmış. Taraftar tepkisi kendisini toparlamasını sağlayabilir de. Eğsin kafayı futboluna baksın. Koşsun, mücadele etsin. Taraftar affeder.

Emre konusuna gelince yıllarca çok cüzi rakamlara oynadı ve hiç sorun etmedi. Kadroda düşünülmediğinde lobi yapıp kontrat istemedi, gidip kulüp buldu. Ben şöyle adamın ben böyle adamım diyenlerden 100 kat daha adamdır Emre Çolak.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Eren hic isliklanmadi. Sinan'in isliklanmasi bence artik gereksiz.

Selcuk sene basinda tribune de cagrildi, destek mesajlari da yazildi degisen hic bir sey yok. Bilerek ve isteyerek takimi baltaliyor, kotu niyetli.

Yasin zaten her turlu isligi hak ediyor.

Birakin bu isleri ben 80 bin kisinin Messi'yi, Ronaldo'yu islikladigi maclar izledim. Oyle donemler bile oldu Real, Barca icin.

Kimse bosuna isliklanmaz demek ki hosumuza gitmeyen bir seyler var, onlari degistirsinler bu taraftar yine alkislar onlari merak etmeyin.

Yedekten kim girsin oyuna?mesela ilk yarı şans golü yedin yeniliyorsun ve takımda formsuz oynayamıyorlar.Bir hamle yapman lazım takım hareketlensin.Fegguli de oyunda tolga yedek
    kim girsin yenik durumdayken tolga mı? ahmet çalık mı? denayer mi? koray günter mi? emrah başsen mi? tarık çamdal mı?
    Yedeklerden haberiniz yok sanırım.
    Elimizde alternatifli bir kadro yok.

• Eren dışında diğerlerinin yeri yok bu takımda. 80 dk koşmuş adam halen press yaparken oyuna yeni girmiş Sinan sahada yürüyordu resmen. Selçuk form olarak bitmiş. Yasin ise sürekli kahramanlık peşinde bir gol atayım da yerimi garantileyeyim kafasında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Orada draxler ile bizimkiler kıyaslanmıyor. Ona gösterilen sabır ile sinana gösterilen sabır kıyaslanıyor. Tekrar okursan iyi olur.

• sir balık kullanıcısına yanıt
    Asamoah la biz anlastik. Takimlarda anlasti sonra son anda olmadı. Juventusun resmi facebook instagram hesabında 100.000 tane küfür yazdık. Adamlar asamoah bizi sattı ıslıklayalım mı diyor?

Sinan gitmek istedi menajeri görüşmelerde bulundu olmadı. Menajerlerin oyuncağı oldu ne demek ya. Biz bu adamı nasıl oynatıp faydalanıp satacağız?

Yasin zam istemismis. Her çalısan ger topçu her sene zam istiyor zaten. Sen de jonga 2.5 verirsen ister oda. Sende seve seve vereceksin pardon ama. Eto ya mesela seve seve zam vereceksin. GG fenerde 1.2 ye oynuyordu 1.5 istedi her çöpe 3 veren fener bu parayı GG ye vermedi. Şu anda durum ne? Futbolcu zam ister. Tudor şu anda istiyor mesela. Islıkla hadi.

Ribery bizi resmen sattı. Bir ay peşinden koştuk gecen ay. Alamadık. Cenk bey hala peşinde. Bilginiz olsun. Gelince ıslıklarsınız.

Selcuk bu takımın kaptanı. Kotu oynadiğindan yedek zaten. Yavas yavas sure alıyor. Nerde form tutacak bu adamlar? Cemisgezek sporda mı?

• Maçı tribünden izleyince çok daha iyi anlıyorsunuz Allah bizim topçulara sabır versin. Yasini Sinanı falan geçtim mesela Belhanda 1-2 basit top kaybı yaptı hemen homurdanmalar başladı, aynı şekilde Tolga da pas hatası yaptı yanlış tercihle şut attı hemen desteği çektiler. Oyuncular golü atana kadar çok tedirginler çunku taraftardan korkuyorlar. Malesef kötü bir taraftar grubumuz var.

Sinan girdi oyuna bismillah daha hicbir sey yapmadan ıslıklanmaya basladi. O an zaten bitti adam icin kendine guven falan kalmadi eline yuzune bulastirdi bircok pozisyonu sirf bu yuzden.

Top musleraya geliyor herkes oooo alkis kiyamet. E tamam en cok ben de muslerayi seviyorum ama sahada 11 tane gs lı oyuncu var yapmayin allah askina. Kaldı ki kimse hatasiz degil yan toplarda mesela muslera cok zayif 2.yarida bir yan topta bosa cikti allahtan adam bos kaleye disari vurdu yoksa mac berabere olacak sıkıntıya girecekti.

• Ha bir de şunu ekleyeyim taraftarlık falan hikaye çoğu kisi stada kendini tatmin etmeye gidiyor. Metroya bindik emre belezoglu tezahuratini soyleyip duruyorlar ne alaka anlamadim. Fenerbahceye ana avrat kufur ediyorlar, metroyu salliyorlar etrafına vuruyorlar falan resmen hayvan sürüsü. Mac bitti yine emre tezahuratlari. Son zamanlarda birsey yaptigi da yok adamın ne dertleri var çozemedim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.