Şimdi Ara

Yaşınız büyük olup da 'Superkahraman' filmleri izliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim yasım cok degıl ama az da degıl :D En son Thanos'lu filmi seyrettim ve o günden sonra bir daha süper kahraman filmlerine bakmadım ve bu tarz filmler benim için gereksiz gelmeye başladı. Thanos'lu son filme kadar hep severek izlerdim ama sonra koyverdim ve takip etmiyorum.

Şimdi mesela yeni Superman filmi gelecek, yeni Hulk falan varmış ama ilgimi pek cekmedi. Superman be abi, hopppp oradan oraya ucuyor he tamam kanka falan yani modundayım :D

Ama yalan yok görsel solen için bu Godzilla-Kong tarzı filmleri seviyorum. Teknoloji cok gelişti ve çok gerçekci yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Murat-1905 -- 26 Aralık 2024; 13:57:16 >

• ortaokulda sahaflardan orijinal Xmen çizgiromanları alır okurduk. Sonra 2000lerin başlarında böyle filmler gelmeye başladığında baya heyecanlı oldu hiç kaçırmazdım sinemaya giderdim. Ama öyle bi b.ku çıktıki artık hollywood filmlerinin en az yarısı superkahraman temalı ve bunların çoğu da çöp. Belli bi doygunluğa ulaşınca artık fantastik kuntastik şeyler insanın ilgisini çekmiyor demekki. Zorlayıp izlesem de tuhaf geliyor. Batman'in boğuk sesini duyunca bu herif günde kaç paket sigara içiyo ya falan diye düşünüyorum bi anda filmden kopuyorum. Şu an bi filmin konusu gerçeğe ne kadar yakınsa ve ne kadar zekice kurgulanmışsa o kadar izlenebilir geliyor bana.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben izlerim ağa özellikle The Batman filmi efsane Robert Pattinson lu Batman efsane 2. sini bekliyorum deli gibi

• Filmlerin yaşı yoktur. Türü ne olursa olsun.

• Thanos'lu film demeyelim de filmlerin adını bilelim öğrenelim. Avenger: Infinity War ve Avengers: Endgame

Bence bunun yaşı yoktur. Bu tamamen tutku. Hatta çizgiroman seven kitleye bakarsan epey yaşını başını almış kitle olduğunu görebilirsin. Yalnız şu yeni nesil, ergenlere, gençlere hitap eden leş yapımlar da var. Muhtemelen bu çizgiroman seven kitle de bu filmlerden rahatsızdır diye tahmin ediyorum. Kim hayalini kurduğu evrenin 10 IQ'luk espriler ve berbat senaryolarla hiç edilmesini ister ki?

Bana gelirsek çizgiromanları da filmlerini de sevmem, ilgi duymam. AMA bazı yapımlara kalitelerinden ötürü şans veririm, izlerim. Verdiğin örneklerdeki Avengers Infinity War ve Endgame güzel filmlerdi. Doctor Strange'i de şahsen ekleyebilirim. Böyle filmler çizgiroman sevilmese de izlenebiliyor. Ya da Nolan'ın Batman'leri mesela. (Son filmini o kadar sevememiştim ama ilk 2 filmi güzeldi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Ben artık büyüdüm" düşüncesi değişik şekillerde ortaya çıkabilir. Gerçi son dönem vıcık vıcık SK filmler de buna neden olmuş olabilir. Yine de tür ne olursa olsun kaliteli film her yaşta izlenir (yetişkinler için olanları çocuklar izlememeli tabi). Kişinin tercihi de önemli. Ben oldum olası korku filmlerini sevmem mesela . Bunun yaşla ilgisi yok.

• Geçen spider-man no way home'u açtım 10 dakika sonra kapattım. Onun üstüne bullet train filmini izleyeyim dedim o da cıvık geldi onu da kapattım. Sadece süperkahraman özelinde değil cıvık film kaldıramıyorum artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her süperkahraman serisi bana hitap etmiyor.İron Man serisini başarılı buluyorum.Spiderman Tobey harici filmlerini izlemedim izlemeyi düşünmüyorum.Avengers serisinde sadece Civil War hoşuma gitmişti.

Hikayesi iyi olan,emek ve kamera arkasına para harcanan işleri seviyorum bu tarzda.Son yapımların hiçbirini sevmedim.Çünkü hepsi yapay sıradan işler.Filmlerin hepsini full perde,dev ekranların önünde çekiyorlar.Bu saatten sonrada çok nadir beğendiğim yapım olur.SJW saçmalığınıda uzun uzun yazmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 27 Aralık 2024; 22:50:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 54 yasındayım. iyilerini izliyorum.örneğin man of steel 2 kez izledim. ama bu aralar bu filmlerin cılkını çıkardılar. her filmi izlemem. birde artık sinemada film izlemiyorum. milletin telefon ışıgı ve abur cubur hışırtısından gına geldi. en az 5 yıldır falan gitmiyorum sinemaya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.