Şimdi Ara

yaşlanmak nasıl hissettiriyor [ssli] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
8
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir anda gözümde atari salonları canlandı.

• abi chat siteleri vardı onlara hastaydım ya. bide googledan kız msn si arardık. youtube efsaneydi tabi para kazanma falan olayı yok. millet goygoyuna basit videolar atıyor falan. güzel günlerdi ya. sanal alem çöplüğe dönüştü şimdi.
  • Konudaki her nesneye aşinayım allah belanızı versin içimi kararttınız
  • Kinaytta civciv almayi bilmiyordum 21e kadar moradonda civcivsiz kasmistim sonra civciv almak icin yatarak 20ye dustum.

Ilkokuldayken de babamin isyerindeki pcde grafi2000 acip eglenirdim. Windows95de dave wolfenstein3d midtown madness filan atardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS1 de tekken 3 oynardık arkadaşla. 12 saat boyunca Winning Eleven oynamıştım 😆

• Bunları da bilmeyen yoktur

• her şeyi geçtim hiç biri olmasın ama şu knight online keşke geri gelse eski tadıyla yani unutmasaydık o tadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NGP1N

Ulan ne günlerdi be, liseliler bilmez

Gözlerim yaşardı be, şarkıyı bulunca daha da sevindirik oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse dj akman atmamış..

yada Muhabbet..

Bu şarkıyı dinleyince yarı türk yarı alman bi abim aklıma geliyor. Mekanı cennet olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 19 Temmuz 2017; 1:3:15 >

• telefon almıştım sabah akşam arkadaşımla kızıl ötesiyle şarkı atmaya çalışıyorduk.
  • Üstad ne yaptın efsane duygulandım

• Ercik reyizi görünce aklıma geldi adamın yeni bir videosu vardı. Orijinali vardı ama silinmiş, bunu buldum. Ne anlatıyor yine hiç bilmiyorum.

Vayy Ercik büyük adammış. Biz kıymetini bilemedik onun

Şaka bir yana bu konuya girince kalbime hafiften bir ağırlık çöktü, üzdün reyiz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.