Şimdi Ara

Yaşlanmak ve Ölüm korkusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ölmekten korkanları anlamıyorum.Ölüm bir son değil başlangıçsa?Film girişindeki sözler gibi oldu.
  • Mutlaka gerçekleşecek bir şeyden korkma - UYGX
  • Bende yaşlanma korkusu gibi bir şey var. Yaşlanmak istemiyorum. En geç 40 yaşında falan savaşta ölmek istiyorum.
  • Yaşam nasıl bizim için bir mücizeyse ölümde aynı şekilde bir muzice.. inanç zayıflığının seni bu tür düşüncelere itmesi normal. ama seni yaratanı hakkıyla tanısan ve ötelerde seni daha nasıl güzelliklerin bekleyeceğini bilsen emin ol ölüm senin için bir vuslat vakti olur.
    yaşam uyumak, ölümse uykudan uyanmaktır. al eline bir Kuran-ı Kerim meali oku bence. o bu şu dedi diye dinsizliği seçme. Allah insanlara bu yüzden akıl vermedi mi? önce gerçekten okumalıyız araştırmalıyız. bunun içinde klavuzun Kuran-ı Kerim ve hadisler olmalı.okuduğun zaman zaten bir insan kelamından çıkmadığını anlayacaksın.

“Yahut ‘Kuran-ı kendisi mi uydurdu’ diyorlar? Doğrusu onların iman etmeye niyetleri yoktur. Eğer doğru söylüyorlarsa Kur’an’ın benzeri bir söz getirsinler.”

(Tur Suresi, 52: 34)

Allah hidayet versin.
  • ölünce zaten öldüğünü bile anlamayacan boşuna korkup ölümü düşünürek vaktini harcama
  • İnançsızsan olur böyle. Ayrıca bu akşam bile ölebilirsin. Herkes 80 yaşında ölmüyor.
  • Bende yaşlanmak istemiyorum.Yani geleyim en fazla 50 yaşıma gideyim öbür tarafa.Ölümden çok yaşlılıktan korkuyorum.
  • yalniz degilsin OP

ayni durumlar bende de var ve ikinci mesahjinda belirttigin gibi durum.

yalniz konuyu gormeden hemen once hotel california caliyordu. konuyu gordugun anda stairway to heaven basladi saka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanc zyifligi cunku diger trafin var olduguna inansam diosun dinde suphe yoktur bunu dersen imanin tehlikeye girer en dogrusunu Allah bilir.dunyda olup bitenler bugun tip in buldugunu 1000lerce sene onceden kuran haber veriyor bu kitabin yazari ancak Alah olur.ve bunu yollyan dirilis varsa vardir dinde supheye yer yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.