Şimdi Ara

Yaşlı için telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    95 yaşında, kulağı ağır işiten kullanıcı için uygun cep telefonu tavsiyesi verebilecek olan var mı?
    Tuş kilidi açmayı kapamayı bile öğretmemiz mümkün olmadı(concox aldık, öğrenemedi). Bu şekilde değerlendirin, dokunmatik vb olmasın. arandığında telefonu açabilsin, son aranan numarayı arayabilsin yeter.
    -Kapaklı
    -Ringtone yüksek
    -Kulak ses çıkışı yüksek
    bir telefon arıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

• ben 2004 veya 2005 yılında dedeme nokia 1100 almıştım hala kullanıyor. artık tuş takımı sarardı düşün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorsa

Merhaba;
    95 yaşında, kulağı ağır işiten kullanıcı için uygun cep telefonu tavsiyesi verebilecek olan var mı?
    Tuş kilidi açmayı kapamayı bile öğretmemiz mümkün olmadı(concox aldık, öğrenemedi). Bu şekilde değerlendirin, dokunmatik vb olmasın. arandığında telefonu açabilsin, son aranan numarayı arayabilsin yeter.
    -Kapaklı
    -Ringtone yüksek
    -Kulak ses çıkışı yüksek
    bir telefon arıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biplemez -- 1 Ağustos 2014; 4:16:28 >

• tavsiyeler için teşekkürler..
    ama piyasada 1100 ya da 6600 bulmak zor. güncel, bulabileceğim tavsiyeniz? @Breaking Benjamin @Biplemez
  • doctorsa D kullanıcısına yanıt
    hangi ilde oturuyorsun hocam
  • Biplemez kullanıcısına yanıt
    @Biplemez
    Konya hocam
  • doctorsa D kullanıcısına yanıt
    Bilirmisiniz bilmem ama Ankarada itfiaye diye biyer var bit pazarı gibi ama baya meshur herseyın 2.eli bulunuyor. Mesela abimde panasonic gd90 hastalığı vardır. ordan temiz çalışan her türlü rengini çok ucuz fiyata buldu. Konyadada var ise böyle biyer düşünebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem için saat tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük tuşlu telefon vardı .
    forumdada konusu vardı hatta . bir ara hepsiburada falandasattı diye hatırlıyorum.
    bence tam yaşlılara göre . yakın gözlüğede ihtiyaç duymadan tuşları görünebilecek düzeyde.

http://www.hizlial.com/zte-s302-kulakliksiz-radyo-dinleyebilme-/10341948?pid=10349516

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 2 Ağustos 2014; 14:57:19 >

• Biplemez kullanıcısına yanıt
    Bilirim itfaye tarafını, 3 yıl hacettepede okula gittim, demirbahçede kurtuluşta kolejde oturdum :)
    Konyada da var 2. el telefoncular toplaştıkları birkaç yer. Ama 2. elin temizini bulmak sıkıntı olabilir, emin de olamıyor insan. ses sorunu, tuş sorunu bişeyleri oluyor genelde..
    Yine de teşekkür ederim ilginiz için.
    @Biplemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Büyük tuşlu telefon vardı .
    forumdada konusu vardı hatta . bir ara hepsiburada falandasattı diye hatırlıyorum.
    bence tam yaşlılara göre . yakın gözlüğede ihtiyaç duymadan tuşları görünebilecek düzeyde.

http://www.hizlial.com/zte-s302-kulakliksiz-radyo-dinleyebilme-/10341948?pid=10349516

Concox aynen bu telefondan hocam. Aldık bundan, kullanamadı(aramalara tuşa basıp cevap vermiyor, kulağına götürüyor:) ) medline üyeliği falan da veriyorlar bunla beraber. arkadaki tuşa basınca gps koordinatları gönderiyor yardım talep ediyor. smsle hakkaten tam yaşlı işi esasen...
    Telefonu açabilmek için tuşa basması gerekmeyen istiridye kapaklı bişeyler bakıyoruz biz.
    İlginiz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: doctorsa

Bilirim itfaye tarafını, 3 yıl hacettepede okula gittim, demirbahçede kurtuluşta kolejde oturdum :)
    Konyada da var 2. el telefoncular toplaştıkları birkaç yer. Ama 2. elin temizini bulmak sıkıntı olabilir, emin de olamıyor insan. ses sorunu, tuş sorunu bişeyleri oluyor genelde..
    Yine de teşekkür ederim ilginiz için.
    @Biplemez

rica ederimm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.