Şimdi Ara

Yaşlı insanları SÖĞÜŞLEMEYEN paket önerisi (allah rızası için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaş ne karışık bir websitedir bu anlamıyorum. kanser olacağım.

yok mu 22 lira verelim sadece 300 dakika versin oturalım yerimizde ya. ne internete girmesini biliyorlar ne sms atmayı biliyorlar 40 liralık tarifeyi dayamışlar.

çıldıracağım ya. herneyse iyi forumlar. faturalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 12 Eylül 2018; 22:27:4 >

• Turk telekomda olabilir turkcellde pek yok ses paketi. Bakin derim ben 7 tlye 500 dk aliyorum her ay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illa turkcell lazım değilse bimcell de 250dk 12 tl, 500 dk 14 tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turktelekom yeni gelene faturasız selfy var araş tir ben 500dk 1000sms 3gb int 20tl veriyorum

• hem faturalı istiyorsun hemde türkcell

üzerinede ucuz olsun diyorsun bimcell türk telekom vodafone bakacaksın
  • bimcell tek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pttcell 10 TL var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşlılar için en mantıklısı Bimcell.
  • tt de al 300dk 3000sms 9tl idi benım dayımgıl komple hatları gecırdıler sonrasında 7tl sadece 500dk varmıs ona gecırdıler herkese olamsada sms ıle teklıf gelmıs deneyin derim
  • Konu takip. Annem için 20 TL yüklüyorum ama 20 TL'lik konuşmuyor bile.

Bimcell mantıklı geldi. Bilgisi olanlar ekleme yaparsa sevinirim.

• bir arkadaş yazmış. 500 Dk heryöne dk veriyor 10 TL ye.
  • turkcell de bulamazsın
  • SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    Faturasız tarifesi 1 tane anlaşılan. Ona geçiş yapıp 10 TL yükleme ile bu paketi satın almak mantıklı olabilir fakat şöyle bir durum var. 10 TL yükleme yapılıyor mu?

Yapılmıyor ise ve faturasız tarife yüklediğimiz bakiyeyi tarife ücreti olarak alıyorsa bir anlamı kalmıyor maalesef.

• 2 ayda bir 25 tl yüklüyorum. 10 tl paket için, 1.88 de vergi kesintisi var.Diğer ay yenileniyor tl olduğunda.
    Yaklaşık 1 yıl oldu fiyatta yükselme olmadı henüz.

Buradan güvenli tl yüklemesi yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 13 Eylül 2018; 19:25:2 >
  • SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bu iyi oldu. En azından kadın hem daha fazla konuşacak hem de daha az ödeyeceğiz

• Turkcell in en ucuz faturalisi 30 tldir gidin araştırın bulamazsınız. 250 dk 100 sms 500 mb internete 36 odedim. Ben olmasam bu yaşlı insanlar ne yapacaktı?

Hat sahibinin kimlik fotokopisi ile bimcelle gidin

• Eğer sadece arama yapacaksa kendi kullandığım tarifeyi öneririm.Tarifenin ismi 'Tarife Saniye'
    Hazır Kart içindir ancak faturalı kullananlar içinde benzer bir tarife var.Ancak faturalıdaki tarifenin detaylarını bilmiyorum.

Avantajı saniyede 0.2 kuruş yazar.Ancak ilk çağrı başlatma ücreti olarak 78 kuruş keser.İlk 1 dakikası toplam 90 kuruşa denk geliyor.Ondan sonraki 4 dakika 48 kuruş yapar.Yani toplam 5 dakikalık bir konuşma 1.38 TL tutuyor.(Sanırım yanlış hesaplamadıysam bu şekilde olacak.)

Ben telefonla çok konuşan biri olmadığım için bunu kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Turkcell in en ucuz faturalisi 30 tldir gidin araştırın bulamazsınız. 250 dk 100 sms 500 mb internete 36 odedim. Ben olmasam bu yaşlı insanlar ne yapacaktı?

Hat sahibinin kimlik fotokopisi ile bimcelle gidin
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 4:24:11 >
  • Sizin için Türk Telekom alt yapısı ile çalışan Bimcell ve Pttcell daha uygun olacaktır. İkisinde de paketler oldukça ucuz.
  • uçuran paketlere bakın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.