Arkadaşlar merhaba Yasomi G22 Plus Şarjlı Dikey Süpürgemin adaptörünü kaydettim. Bu üründen kullanan varsa adaptörün Volt ve amper özelliklerini gönderebilir misiniz? Ya da ürünü bataryasına bakarak ürünün nasıl bir adaptör kullandığını bulabilir miyiz? Ürünün bataryası Kitapçığında bu şekil bir bilgi var İnternetten arattığımda orijinal olmayan bir ürün satan yerden şu ürünü aldım. Fakat bunu takınca da bataryadaki ledler normalden farklı bir şekilde yanıyor. En sağdaki ve en soldaki ledler hızlı şekilde yanıp sönüyor. Kılavuzdan bu yanıp sönmeyle alakalı bir açıklamada yok. uzun süredir süpürgeyi kullanamıyoruz. Böyle giderse hanım yeni süpürge isteyecek :) yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler |
Yasomi G22 Plus Dikey Süpürge için adaptör bulma
-
-
Merhaba , aslında şarj ediyor olması lazım.
29.4v adaptör gerekiyor bu cihazın şarjı için.
30 volt ile de şarj olur aslında ama 0.6 volt fark yüzünden bunu yapar mı bilemiyorum -
Kitapçık bölümünde adaptör çıkışı 30V yazmışlar. 30 Volt uygundur muhtemelen ama 1A yeterli mi değil onu bilemedim. Bu arada pilde herhangi bir sıkıntı yok. Çünkü yeni pilde aldım. Onda da 2 led uyarısını veriyor.
-
Ben bir kadını bir dikey süpürgeyi çöpe atarken gördüm bataryalı olan aldım çalışıyor bakım yaptım adaptörü yoktu araştırdım 30v 650ma 770tl fiyata satılıyor bende piyasadan 24v 1500ma kaliteli bir adaptör aldım çıkışını 30v a yükselttim zaten kondansatörleri 35v idi süpürgeyede bir giriş yaptım birde pil seviye götergesi koydum şan sorunsuz çalışıyor.
-
Voltajı aynı olduktan sonra adaptörün kaç mah olduğu önemli mi ki? mah az ise uzun sürede, çok ise kısa sürede şarj etmiyor mu? Doğru biliyorsam aldığım adaptör niye çalışmadı anlamadım.
Bu arada hemşeri çıktık. Bende şavşatlıyım. Bu nasıl denk gelmek
-
Evet güzel denk geldi. Yüksek olursa olabilir ama çok düşük olursa belli bir seviyeden sonra şarj etmiyor yaşadığım için yazıyorum amperi biraz yükseltince şarj seviyeside yükseliyor.Neden şar etmediğine gelince incelemeden ölçümler yapmadan yada en azından görsel olarak görmeden yorum yapmak çok zor.
-
Haklısın görmeden söylemek zor. Son olarak bir şey sorabilir miyim?
Elektrikten pek anlamıyorum ama pil toplamda 2200 mah kitapçıkta 3-4 saat şarj olur yazıyor. Bu da tahminen saatte 600 mah doldurması gerekiyor ki o saatleri tutturabilsin. Elimdeki 1A lik yetmediğini düşünürsek, 30V lik bir adaptörün kaç amper olması lazım gibi bir formül var mıdır?
-
sizin pilin durumunu bilmiyoruz eğer uzun zaman kullanmadıysanız piller belli bir voltajın altına düşmüş olabilir ayrıca adaptörünüzün + - polaritesi de ters olmamalı kısaca yazdıklarımız bira afaki oluyor ayrıntılı resimler olsa belki pili çıkıyorsa çıkarıp resim yüklerin bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X