Şimdi Ara

Yassı priz bulamıyorum (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan birkaç ay önce Bauhaus'dan bu resimdeki prizden aldım. çok memnun kaldım, 1 tane daha ihtiyacım var ama Bauhaus'da kalmamış. Yenisi ne zaman gelir bilinmiyor. Başka biryerde de bulamıyorum. Ebay'de buldum ama satıcı Almanya olduğu için gereksiz ve aşırı yüksek kargo ücreti var.

Bulan, gören, duyan, haberi olan, nerden bulabileceğimi bilen, yardımcı olabilecek biri varmı acaba forum ahalisinde?

• Nedir hocam bu, ebaydaki linki atar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelliği ince olmasıymış. Biraz araştırdım fakat Türkiye'de satan birisini bulamadım.

• Bildiğin L tipi fişin biraz daha artistik versionu bu. Kafası filan da oynuyor galiba, oynak bişey.

Kabloyu yandan versin, kablo bükülmesin, kırılmasın istiyorsan bu alttaki fiş işini görür:
    http://www.elektrikurunleri.com/TOPRAKLI-FIS-L-TIPI-UPS,PR-179.html

İlla dekoratif, siyah renk olması şartsa, onu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetdagli1 -- 8 Kasım 2014; 13:38:53 >
  • evde yapılabilecek bir şey gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burning Soldier

evde yapılabilecek bir şey gibi duruyor

Evde yapması kolay bir jak sadece. 1W Power LED'li priz çok daha mantıklı olurdu. Küçük bir alanı aydınlatır. Gece lambası denilen süs işlevi gören saçmalıkları demiyorum. Aydınlatan.
  • ben elektronik kısmına giremiyorum girince çıkamıyorum ama sinek kovarların içini boşaltıp yapılabilir birazda sprey boya ile mis gibi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben elektronik kısmına giremiyorum girince çıkamıyorum ama sinek kovarların içini boşaltıp yapılabilir birazda sprey boya ile mis gibi olur

Sinek kovarların içiyle de ısıtıcı yapılır ama çok küçük
  • bak onu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu
  • Konuya cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler..
    Ancak yukarıda fotoğrafını koyduğum fiş gerçekten çok ince. dolabı duvara kadar yaslayabiliyorum, çıkıntı problemi olmuyor. baş kısmı da oynuyor o da ayrı bir güzellik.
    @@mehmetdagli1 yok maalesef o verdiğiniz linkteki fiş olmuyor çünkü o zaten birçok uzatma kablosunda standart olarak kullanılan bir fiş.

ne yapalım aramaya devam..
    keşke gördüğümde 2-3 tane alsaydım bauhaustan...
  • quote:

bak onu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu

Kar yağınca çanak çok kar tutarsa ısıtıcıyı takmak iyi bir çözüm olabilir...
    @Kızıl Baron Amacınız dolabın arkasına sığdırmaksa 5 TL'ye satılan twinklight ışıkların (yılbaşı ışığı diyorlar) fişini kesip kullanabilirsiniz. Çok sağlam değildir ama hem 20-30 tane ampulü gerekince kullanırsınız çok gerekebiliyor hem fişini kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowsmilk -- 10 Kasım 2014; 19:21:49 >
  • çanak yokta kışın cam kenarı baya soğuk oluyor bir tane deneriz artık
  • Bulursan bana da haber edersen sevinirim. Çok güzel ve dekoratik bir fiş.
    Bu arada Almanyadaki link nedir? Yolum düşserse alırım birkaç tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 11 Kasım 2014; 22:47:35 >
  • Eyvallah haber veririm.. Ancak Almanya'ya giderseniz bana da alın lütfen.. :)

dükkan 1

dükkan 2

dükkan 3

dükkan 4 - biraz daha farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: NoktaFoton

http://www.aliexpress.com/item/180-degree-rotating-a-turn-three-power-conversion-plug-GB-Slim-Wireless-socket-converter-1500w/1990715520.html

Aliexpress te de şöyle bir şey var 3 çıkışlı , 4 tanesi 17 dolar.

Vaay hocam çok iyimiş... Teşekkürler..

Ancak maalesef avrupa priz standardı değil... bize uymaz yani...

Ama yine de çok teşekkürler..

• Beyler buldum buldum!!!

Tam istediğimden değil ama aynı işlevi görecek biraz daha farklı bir model buldum (link'teki modelin aynısı). Bayrampaşa Bauhaus'da 9 liraya satılıyor.

Link

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.