Şimdi Ara

Yasuo Buff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Magic Resist increased from 30 to 32.1
    MR per Level increased from .50 to 1.25
    Way of the Wanderer (Passive) shield changed from 100-510 to 60-555
    Last Breath (R) range increased from 1200 to 1400.

Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar yalnız wayen buffları geri çekilmiş ona çok üzüldüm umarım wayende bufflanır.

• Bu ne lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O MR yükselme oranı ne lan
  • Lazım olan bir buff riot iyi işler çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

Lazım olan bir buff riot iyi işler çıkarıyor.

Serkan, sen misin?

• Artık rakiple ilgilenmeyecek bile 800klar,kendi mid kulelerinin onunden q stack yap adamın kulesinin oraya kadar menzili olan ultini at.Düz bile vurma.
  • Abartılacak birşey olduğunu düşünmüyorum gayet dengeli olmuş. Bana sanki mid yerine topta tercih edilmesinin önünü kesmeye çalışıyorlar gibi geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsdesF

Abartılacak birşey olduğunu düşünmüyorum gayet dengeli olmuş. Bana sanki mid yerine topta tercih edilmesinin önünü kesmeye çalışıyorlar gibi geldi.

TR Toplulugu heroyu adc de jungta bile oynuyor neyin onunu kesecek pardon da?

• Rutzelq kullanıcısına yanıt
    TR topluluğu ne görürse onu yapıyor. Turnuvalarda bir şampiyon banlansın, 3 ay o şampiyon sebepsiz yere banlanıyor mesela. Son zamanlarda rq atmama sebep olan top yasuo pickleri gerçekten arttı.
  • gayet dengeli bence özellikle ulti ve mr buff ı çok gerekliydi tşk riot
  • quote:

Abartılacak birşey olduğunu düşünmüyorum gayet dengeli olmuş. Bana sanki mid yerine topta tercih edilmesinin önünü kesmeye çalışıyorlar gibi geldi.

Buff atılarak önünün kesileceğini sanmıyorum oynayan yine topta oynar zaten topta oynanan çok fazla ap hero var onlara karşı dahada dayanıklı olacak bu değişiklikler ile.
  • Ya yakın zamanda rework yiyecek yada sağlam nerf yoksa ellemezlerdi şimdi.
  • cocacola10 kullanıcısına yanıt
    Early kalkanı azaldığı için böyle bir yorumda bulundum ama haklısınız oynayan yine oynayacaktır.
  • AsdesF A kullanıcısına yanıt
    Mr artış oranına gelen buff devasa

• Rüzgar kalkanına güzel bir nerf gelirse dengeli olur bu halde talon god tek şeçenek olur.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    18 levelda 38.5 yerine 53.35 civarı olacak base mr. Onu ölümsüz yapacağını düşünmüyorum. Akali katarina zed gibi birçok mid şampiyonu buff almış yasuo gibi mr artışına sahip.
  • quote:

18 levelda 38.5 yerine 53.35 civarı olacak base mr. Onu ölümsüz yapacağını düşünmüyorum. Akali katarina zed gibi birçok mid şampiyonu buff almış yasuo gibi mr artışına sahip.

15 mr fazla olacak yani. Şöyle diyeyim mavi rünlerden 10 mr falan geliyor. Şampiyona 15 tane fazladan mavi mr rünü eklemişler gibi. Çok aşırı iyi bir buff.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    O yönden bakınca evet iyi bir buff ama iyi yasuo oyuncusu karşısındaki oyuncuyu rünsüz de yener iş oyunculukta bitiyor oynanışı çok etkilemez gibi ya. Duruma fazla iyimser bakıyor da olabilirim bilmiyorum
  • Bu buffları benim oynadığım herolara da bekliyorum ritocum.
  • Bu kadar buff amacı ne anlamadım .
    İyice ad champ oynasın o zaman millet
    Şu champ rework yese de kurtulsak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.