Şimdi Ara

Yasuo Vs Zed Vs Riven (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hootcake

Eğer Riven'a o buildi çıkacaksan hiç alma daha iyi.

Hocam ne önerirsiniz kafama göre dizdim daha doğrusu karşıya göre adamlar ad feci vuruyordu bende günateşi çıktım sonra da koruyucu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutcanRTRK

quote:

Orijinalden alıntı: Hootcake

Eğer Riven'a o buildi çıkacaksan hiç alma daha iyi.

Hocam ne önerirsiniz kafama göre dizdim daha doğrusu karşıya göre adamlar ad feci vuruyordu bende günateşi çıktım sonra da koruyucu işte

Hydra ve Youmuu doğru tercih. Ama Sunfire ve IE çıkmana gerek yok. Build Olarak:

1.Build

Ionia Botu
    Hydra
    Youmuu
    LW
    BT
    Randuin veya Banshee

2.Build

Ninja Tabi veya Mercury
    Hydra
    Youmuu
    BC
    BT
    Randuin veya Banshee

2.Buildde Ionia koymamamın sebebi BC ve Youmuu'dan alacağın cdr yeterli olduğu için. Pro oyuncuların buildlerine bakarsan onların Ninja Tabi veya Mercury çıktıklarını görürsün ki onlar genelde Riven'a "Cdr Per Level" rünleriyle girdikleri için sadece Youmuu ile bile late gamedeki gerekli cdrı elde ediyorlar. Eğer Riven için cdr per level dizmeyi düşünürsen Ionia bot çıkmaman daha doğru olur.

3. Build(Eğer cdr per level rünlerin varsa)

Ninja Tabi veya Mercury
    Hydra
    Youmuu
    LW
    BT
    Randuin veya Banshee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knee-Deep in the Dead -- 1 Ocak 2015; 16:02:08 >

• Sen üstteki Arkadaşı dinleme. Ne olura olsun çok extrem bir durum olmadıkça ionian bot dışında boy Çıkma. Karşıda 1 değil 2 hatta 3 tane Ölümüne fed adam olursa ayaklabıdaki savunmaya ihtiyaç duy.

Çıkacağın ilk item %90 oranla brutalizer Olmalı. Eğer karşında güçlü ve seni zorlayan ap bir karakter varsa ilk hexdrinker çık. 2. Item olarak ya ionian al ya da damage ihtiyacın varsa tiamatın saldırı gücü itemlerini al alttan. Çıkacağın ilk 4 net item brutalizer tiamat veya ionian seçeneğe bağlı ilk hangisi olacağı, son olarak da hydra. Ben youmuu ya da black cleaver 5. Ya da 6. Item olarak çıkıyorum ki en doğrusu bu. Bu 3 itemden sonra karşıda fed adam yok ve oyun normal gidiyorsa bloodthirster çıkarım. Ilk b.f sword almanı tavsiye ederim. Ondan da ana iteme tamamlarsın. Eğer karşıda sağlam tank var ise bloodthirsterdan önce whisper çık, hatta baktın hiç durum daha oyun başından kötüysü hydra çıkmadan bir tiamat al sonra whisper çık direk hydra bir sonra tamamlarsın. Whisper ve bloodthirster tamamladıktan sonra Angel çık, en son da fazladan Zırh delme ihtiyacına göre black cleaver ya da youmuu çık. Tabii karşındaki adama göre esneklik göstermen gerekli direk ezber build çıkmak iyi değil ama genel hatlarıyla bu, atıyorum karşında malphite var brutalizerdan sonra direk whisper çık. Oyun sonunda veya fazladan paran olduğu zaman şu 400lük potu almayı unutma çok güzel bir destek sağlıyor.

Edit: Rünleri yazmayı unuttum, 9 atak 9 armor 6 cdr ve 3 level cdr kullanıyorum ben, duruma göre 9 düz Cdr ya da biraz daha risk göze alarak 9 level CDr alabilirsin alan gördüm ama pek önermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 1 Ocak 2015; 16:22:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zed diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.