Şimdi Ara

Yasuo Vs Zed Vs Riven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar bu üç şampiyon arasında kaldım Dereceli maçlarda yasuonun hep ban yediği için sıcak bakamıyorum hero elime patlayacak.Yoksa yasuo alırdım ayrıca bu haftalıklarda Zed denedim baya başarılı oldum lane de ezmediğim adam yok.Riven ise bir efsane sanırım herkes öneriyor ama oynayabilen yok.
     Yasuo Vs Zed Vs Riven

Buyrun Rivenle oynayan benim leona feedleyip çıktı lane de wuku eziyordum masterle ikisi geldi ikide iki yaptım ama oyun sonu benden fazla kill topladılar.Sonuç bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutcanRTRK -- 31 Aralık 2014; 18:32:33 >

• riven suan iyidir oyunlar lateye uzamasiyla hem kirilganligin olmaz hemde takimin icin yeterli dmg yi cikarabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasuo latede çok güçlü fakat yakalandiginda hemen eriyebiliyosun,Zed ise koridor amasindada guclu,zaten latede ADC yi aradan cikarmak asil görevi
    Riven ise biraz daha takim oyununa dayali,kasinca inanılmaz güçlü,sanirim tek kotu yani latede yakalanınca kolayca kesilebilmesi,ama doğru ellerde yyapamayacagi şey yok.
    Alismak gerek 3 karakterede.

• Riven oynayanın elinde hepsine takla bile attırır 1v1de de, tfde de iş çıkartabileceğin çok yönlü bir karakter. Yasuo müthiş kırılgandır, eğer early de iyi bir oyun çıkarmamışsan late çok güçleşiyor bence, düz farm kasıp item almak zorunda kalıyorsun ve hem tf lerde ortada olmamış oluyorsun hem de kolay hedef haline geliyorsun. Zed de incelikleri olan güzel bir karakter ama 1v1 ağrılıkta, yüksek elo larda gölgesinin gittiği yeri gördüğün ve çıkacağı yeri bildiğin için kısmen kolay bir hedef, 2v1 de bile pek şansı yok tf lerde de pek boy gösteremiyor. Tabii bir Riven fanatiği olarak biraz yönlü de konuşmuş olabilirim ama objektif olmaya çalıştım, 3 ü de çok sevdiğim karakterlerdir. Oynama zorluğu Zed>Riven>Yasuo gibi ama özellikle Riven ve Zed emek ve özveri istiyor. İlk oyunların büyük ihtimalle kötü olacak hatta fedleyeceksin ama bıkmadan denemeye devam etmen gerekiyor.

• yasuo early gamede statik alana kadar rakibi bariz one gecemezse ve tanky degilse yasuoyu kesmesi zordur. riven zaten en zevkli ve en guclu sampiyonlarda. zed late gamede split push yapamadigi takdirde digerlerinden zayif bence hepsini almalisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruto_iso

Riven oynayanın elinde hepsine takla bile attırır 1v1de de, tfde de iş çıkartabileceğin çok yönlü bir karakter. Yasuo müthiş kırılgandır, eğer early de iyi bir oyun çıkarmamışsan late çok güçleşiyor bence, düz farm kasıp item almak zorunda kalıyorsun ve hem tf lerde ortada olmamış oluyorsun hem de kolay hedef haline geliyorsun. Zed de incelikleri olan güzel bir karakter ama 1v1 ağrılıkta, yüksek elo larda gölgesinin gittiği yeri gördüğün ve çıkacağı yeri bildiğin için kısmen kolay bir hedef, 2v1 de bile pek şansı yok tf lerde de pek boy gösteremiyor. Tabii bir Riven fanatiği olarak biraz yönlü de konuşmuş olabilirim ama objektif olmaya çalıştım, 3 ü de çok sevdiğim karakterlerdir. Oynama zorluğu Zed>Riven>Yasuo gibi ama özellikle Riven ve Zed emek ve özveri istiyor. İlk oyunların büyük ihtimalle kötü olacak hatta fedleyeceksin ama bıkmadan denemeye devam etmen gerekiyor.

Zed oynadığımda başarılıydım ama riven için aynı şeyi söyliyemem zed çok hoşuma gitmişti zaten 5 kişiye giriyor adc alıyordum.Sonra kovalıyorlardı uzaklaşınca ulti yi tekrar aktifleştirik gölgeye gidip kaçıyordum kaçması biraz daha kolay.Ama herkes riven anlatıyorBir bilemedim

• Bu kafayla silverda hadi silverı bir ihtimal geçtin goldda sürüm sürüm sürünürsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven ve zed iyidir hangisini sevdiysen onu al!

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Hangi low eksiledi bu yorumu acaba

• Şu saydıklarından sadece 1 tanesini tamamen öğrenmen 1 sezon sürer.
  • soyle anlatiyim yasuo geldi karsina lanede istersen hic cs alma towerin yaninda kal 6 level ol hic bisey yapmasan bile o yasuo olucek combona iyi oynarsan tasirsin benim mainim riven,rivenda a. cancel i ogrendikten sonra cok birsey kalmiyor duvarlardan atlayabiliyorsan oda + oluyor.Lane safhasida tflerdede cok guclu bir hero.

• Şu 3 heroyu oynayanların en fazla %20 si iyi oynuyo.Özellikle zed takımımdaysa free lose olarak görüyorum herkesin maini zed ama iyi oyunayanen fazla karşıya geliyo
  • İlk resim eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Bu kafayla silverda hadi silverı bir ihtimal geçtin goldda sürüm sürüm sürünürsün.

yok oğlan bizim buralarda bu extreme lerle yürüyor hala

• Yanlış konuya yazmışım KB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuuurker -- 31 Aralık 2014; 21:40:36 >
  • aga tam kör dövüşü ya şu spellere cslere bak

• Zed iyiyim demişsin oyna işte

• zed
  • Yasuo alıp normal oyunda oyna

• Eğer Riven'a o buildi çıkacaksan hiç alma daha iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.