Şimdi Ara

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
783
Cevap
70
Favori
471.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba kulandığımız baza artık yaşlandığından olsa gerek ses yapmaya başladı.Bu nedenle değiştirmek istiyoruz.Sandıklı ve sandıksız baza arasında ciddi bir fiyat farkı var.Peki bunlar arasında sağlamlık açısından bir fark var mıdır?
    Şu iki baza (150x200) arasında hangisini önerirsiniz:
    www.istikbal.com.tr
    İstikbal - Universal Baza
    http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/bazalar/universal-baza

www.istikbal.com.tr
    İstikbal - Ferro Baza
    http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/bazalar/ferro-baza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derebeyi -- 28 Şubat 2014; 21:05:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi

Merhaba kulandığımız baza artık yaşlandığından olsa gerek ses yapmaya başladı.Bu nedenle değiştirmek istiyoruz.Sandıklı ve sandıksız baza arasında ciddi bir fiyat farkı var.Peki bunlar arasında sağlamlık açısından bir fark var mıdır?
    www.istikbal.com.tr
    İstikbal - Universal Baza

www.istikbal.com.tr
    İstikbal - Ferro Baza

Merhabalar,

Şu linki incelemeniz tavsiyem olacaktır,
    https://www.kargibi.com.tr/
    Kargibi | Uyku Ürünleri, Tam Ortopedik Yatak, Visco Yatak, Ortopedik Yastık, Yatak Odası, Yatak Fiyatları
    http://kargibi.com.tr/kategori/baza

Sandıklı ve sandıksız bazalarda çok uygun kampanyalar sunulmaktadır. Ayrıca sağlamlık konusunda standartlardan fazla sayıda çelik kullanılan Solid(Sağlam) baza modelleridir. İlginizi çekeceği düşündüğüm için link paylaşmak istedim. Dilerim yardımcı olur.

• Bellona reform superluks yatak hakkinda ne dusunuyorsunuz tek kisilik 2 ye 1 metrelik satin aldim hala teslimati bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi

Merhaba kulandığımız baza artık yaşlandığından olsa gerek ses yapmaya başladı.Bu nedenle değiştirmek istiyoruz.Sandıklı ve sandıksız baza arasında ciddi bir fiyat farkı var.Peki bunlar arasında sağlamlık açısından bir fark var mıdır?

Merhabalar,

Şu linki incelemeniz tavsiyem olacaktır,http://kargibi.com.tr/kategori/baza

Sandıklı ve sandıksız bazalarda çok uygun kampanyalar sunulmaktadır. Ayrıca sağlamlık konusunda standartlardan fazla sayıda çelik kullanılan Solid(Sağlam) baza modelleridir. İlginizi çekeceği düşündüğüm için link paylaşmak istedim. Dilerim yardımcı olur.

Sayın kardibi reklamını yaptığınız linkte sorumun cevabını bulamadım.

Sayın BayCC mümkünse sizin yorumunuzu öğrenmek istiyorum.

• BayCC,

gerçekten yatak konusunda herkese bir eksper olmuşsunuz..

Yalnız merak ettiğim yatak alacak ve maddi olarak bir kısıtı olmayanlara önereceğiniz (visko olmayan) yatak var mıdır? yada marka? mesela tempur'u hiç tavsiye etmemişsiniz?
  • Hocam selamlar;

Yaklasık 5 yıldır yattıgım bir yatak var..

Markası vs uyduruk mobilya ile beraber almıstım..

Son 1/1,5 yıldır bel boyun ağrıları çekiyorum.. Yataktan şüphelendim

Yatak azda olsa içeri batmıs durumda ortaso bommeli sağ ve sol içeri batık gibi.. Yataken omurgamın düz olmadıgını düşünüyorum.

BOY 1,80 KILO 82

190*160 BİR YATAK ALACAĞIM..

İdasın pocket yay sistemine baktım... Acaba kullanıslımıdır kolay deforme olurmu uzun yıllar gitmesini istiyorum..

BİRDE ŞARJ SİSTEMİ KOYMUSLAR HER NEYSE TABİ

Yatakta istediğim sey içeri batmasın biraz sert olmalı... Ama üst tabakası yaklasık 2 3 parmak kadar vısco gibi olabilir.. Vucudumu iyi dengelesin beni içine gömmesin

Bu yatak için görüşünüz ve bot kıloya göre görüşünüz nedir ?

• Merhaba
    Evlenirken yaptığımız alış verişte birazda telaştan belkide en dikkat etmemiz gereken şeye yatağa dikkat etmedik. Satıcınin elinde olan izdaş aliza Lüx ortopedik yatağı aldık.Ben daha önce yan tarafıma da yatarken kalça ve omurga bölgemde ağrı yaptığından farkında olmadan hep sırtüstü yatmaya başladım. Ama sırtüstü yatarken bel kısmı boşlukta kaldığından bu yatış tarzında da sorunlar oluyor. Bu durumda ilk aklıma gelen visco yataklar oldu.Ama biraz araştırınca terleme problemleri olduğu hakkında şikayetler okudum. İzmirde ikamet ediyorum yatak odamız kışın güneş almazken yazın sabah 11 e kadar içeride olduğundan zaten sıcakken dahada sıcak oluyor sabaha kadar vantilatör çalıştırarak yatabiliyoruz.Yine araştırırken terleme problemlerine karşı lateks yatakların daha iyi çözüm olduğunuz okudum.Gerek lateks gerek visco yataklarda bazı üreticiler yada kişiler yaylı olanların verimi düşürdüğünü söylerken bazılarıysa tam tersini söylüyor. Benim ve eşimin ölçüleri 174cm/72kg-158cm/61kg sırtüstü ve yan yatıyoruz bütçemiz 1500TL ye kadar ama değecekse biraz daha yükseltebiliriz. Yatak 150*200 ebatında olacak Bu bilgiler ışığında beni aydınlatırsanız memnun olurum.

-Visco sorun yaratır mı? tercihim yaysız mı yaylı ürünler olmalı?
    -Lateks olarak yine yaylı,yaysız yada paket yay hangi ürünleri tercih etmeliyim?
    -Latekslerin viscolara üstünlükleri yada dezavantajları nelerdir?
    -Yanlış hatırlamıyorsam daha önce piyasada bir kaç ürün haricinde doğal lateks kullanılmadığını söylemiştiniz ama bilindik bir çok firma sitelerinde yada broşürlerinde doğal lateks ibaresi var acaba yanıltıcı bilgi mi var.

Aşağıda bazı yatak modelleri var yorumlarınız yada başka tavsiyeleriniz var mı?

-ViscoLove Antimic
    -idaşın yay üstü visco yada latex modelleri
    -Yatsan breeze ve avalanche(bu modeller biraz bütçemi aşıyor)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Evde 20 yıldır aynı yatağı kullanıyoruz , herhangi bir rahatsızlığımız yok.Kaç yılda bir yatak değiştirilmeli?
  • Merhaba,

13 senedir Yatas prestige yatagi sorunsuz olarak kullandik, cokme prolemi de yasamadik.
    Yataklarin kullanim suresi 10 yil denildiginden ve sik sik fazla donme, sirtustu uyuya dalamama gibi sebeplerden degistirme karari aldik.Baza ile kullanacagiz.

Yatastan memnun oldugumuzdan Five Z,
    Yatsan Switzerland veya
    Yatsan Crown

gibi modellerden birini almayi dusunuyoruz.
    196-100, 1,73-80
    Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz veya baska hangi modele bakalim?

Tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duru Ensari

Merhaba,

13 senedir Yatas prestige yatagi sorunsuz olarak kullandik, cokme prolemi de yasamadik.
    Yataklarin kullanim suresi 10 yil denildiginden ve sik sik fazla donme, sirtustu uyuya dalamama gibi sebeplerden degistirme karari aldik.Baza ile kullanacagiz.

Yatsan Switzerland veya
    Yatsan Crown

196-100, 1,73-80

Tesekkur ederim.

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • BayCC B kullanıcısına yanıt
    Çok uzun zaman oldu yeni giriş yaptım. Çok teşekkür ederim BayCC . YATSAN CASHMERE LATEKS YÜN-PAMUK yatak ve lateks bazasını aldık 5 aya yakındır kullanıyor kızım memnunuz. Fiyat olarak kesenin ağzını epey açtık 3500 ü buldu ikisi. Kendimize son çıkan telefonları alırken parayı gözümüz görmüyor, çocuğumuzun yıllarca kullanacağı yatak neden iyisi olmasın dedik. Tekrar cevabınız için teşekkürler iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

Hocam selamlar;

Yaklasık 5 yıldır yattıgım bir yatak var..

Markası vs uyduruk mobilya ile beraber almıstım..

Son 1/1,5 yıldır bel boyun ağrıları çekiyorum.. Yataktan şüphelendim

Yatak azda olsa içeri batmıs durumda ortaso bommeli sağ ve sol içeri batık gibi.. Yataken omurgamın düz olmadıgını düşünüyorum.

BOY 1,80 KILO 82

190*160 BİR YATAK ALACAĞIM..

İdasın pocket yay sistemine baktım... Acaba kullanıslımıdır kolay deforme olurmu uzun yıllar gitmesini istiyorum..

BİRDE ŞARJ SİSTEMİ KOYMUSLAR HER NEYSE TABİ

Yatakta istediğim sey içeri batmasın biraz sert olmalı... Ama üst tabakası yaklasık 2 3 parmak kadar vısco gibi olabilir.. Vucudumu iyi dengelesin beni içine gömmesin

Bu yatak için görüşünüz ve bot kıloya göre görüşünüz nedir ?

Boy ve kilonuz standart aralığında olduğundan bir çok seçeneğiniz vardır. Pocket sistemli yataklar daha uzun ömürlü ve vücudu daha iyi desteklemektedir. Bu yay sitemine sahip olan yataklar ise genellikle orta ve yumuşak yataklardır diyebiliriz. Eğer gerçekten sert bir yatakta istiyorsanız bu yataklar size yumuşak gelebilir. Bu durumda mağazaya gidip denemenizi tavsiye edeceğim.

• Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrikoc

Merhaba
    Evlenirken yaptığımız alış verişte birazda telaştan belkide en dikkat etmemiz gereken şeye yatağa dikkat etmedik. Satıcınin elinde olan izdaş aliza Lüx ortopedik yatağı aldık.Ben daha önce yan tarafıma da yatarken kalça ve omurga bölgemde ağrı yaptığından farkında olmadan hep sırtüstü yatmaya başladım. Ama sırtüstü yatarken bel kısmı boşlukta kaldığından bu yatış tarzında da sorunlar oluyor. Bu durumda ilk aklıma gelen visco yataklar oldu.Ama biraz araştırınca terleme problemleri olduğu hakkında şikayetler okudum. İzmirde ikamet ediyorum yatak odamız kışın güneş almazken yazın sabah 11 e kadar içeride olduğundan zaten sıcakken dahada sıcak oluyor sabaha kadar vantilatör çalıştırarak yatabiliyoruz.Yine araştırırken terleme problemlerine karşı lateks yatakların daha iyi çözüm olduğunuz okudum.Gerek lateks gerek visco yataklarda bazı üreticiler yada kişiler yaylı olanların verimi düşürdüğünü söylerken bazılarıysa tam tersini söylüyor. Benim ve eşimin ölçüleri 174cm/72kg-158cm/61kg sırtüstü ve yan yatıyoruz bütçemiz 1500TL ye kadar ama değecekse biraz daha yükseltebiliriz. Yatak 150*200 ebatında olacak Bu bilgiler ışığında beni aydınlatırsanız memnun olurum.

-Visco sorun yaratır mı? tercihim yaysız mı yaylı ürünler olmalı?
    -Lateks olarak yine yaylı,yaysız yada paket yay hangi ürünleri tercih etmeliyim?
    -Latekslerin viscolara üstünlükleri yada dezavantajları nelerdir?
    -Yanlış hatırlamıyorsam daha önce piyasada bir kaç ürün haricinde doğal lateks kullanılmadığını söylemiştiniz ama bilindik bir çok firma sitelerinde yada broşürlerinde doğal lateks ibaresi var acaba yanıltıcı bilgi mi var.

Aşağıda bazı yatak modelleri var yorumlarınız yada başka tavsiyeleriniz var mı?

-ViscoLove Antimic
    -idaşın yay üstü visco yada latex modelleri
    -Yatsan breeze ve avalanche(bu modeller biraz bütçemi aşıyor)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yağunluktan foruma yeni girebildim. Eğer yatak almadıysan sorularına hızlıca cevap vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Evde 20 yıldır aynı yatağı kullanıyoruz , herhangi bir rahatsızlığımız yok.Kaç yılda bir yatak değiştirilmeli?

Ev tozu ve vücudumuzdan dökülen deri döküntüleri yatağımızda mayt oluşumuna neden olmaktadır. Yatakta problem olmasa dahi 8 ile 10 yıl da bir yatağımızı değiştirmemiz gereklidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duru Ensari

Merhaba,

Yatsan Switzerland veya
    Yatsan Crown

196-100, 1,73-80

Tesekkur ederim.

Yataş prestige yatak sert bir modeldir. Five z veya Switzerland gibi yumuşak bir yatak aldığınızda rahatsızlık yaşayabilirsiniz. Size tavsiyem Yine aynı modelin bir gelişmişi diyebileceğimiz Prestige Prime yatağı almanız olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

@BayCC

No stress, zero stress gibi yataklar hakkında ne düşünüyorsunuz bahsedildiği gibi gerçekten vücuttaki statik elektiriği azalttığı doğrumudur?

Anti stres özellikli yataklar piyasada çoktur. Benimde bu konuda çözemediğim bir kaç konu var. Piyasada bulunan bir çok anti stress yatak klinik onaylı değildir. Yataş Athlecit Yatak gibi klinik onaylı olanları da var. Ancak burada benim aklıma takılan soru ; bu testler yapılırken yatağa direk vücut teması ile testlerin gerçekleştirilmiş olmasıdır. Ancak evimizde yatağın üzerine çarşaf seriyoruz bunlar bu etkiyi azaltıyor mu? Yoksa sıfıra indiriyor mu? Bunun testi henüz yapılmamıştır.

Sonuç olarak ise klinik testi olup olmadığını sormak en doğrusudur.

• Tek kişilik ortalama bir yatak tavsiye eder misin , link olarak olursa daha iyi olur.
  • @BayCC
    Bir türlü karar veremedim en azından nisbeten ucuz olan Visco Love antimic alıp memnun kalmazsam ileride başka bir yatakla değiştiririm diyordum. Eğer bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Şikayetler / Mobilya-Ev Tekstili / Ev Tekstili / Visco Love / Şikayet No : 2283818 Önceki ŞikayetŞikayet Durumu : Cevap Bekliyor Sonraki Şikayet
    Visco Love Ürünü İade Almıyor
    Burcu Ö. | 10 Şubat 2014 15:21 Şubat 2014 yılında yatağımı değiştirmeye karar verdim. Visco Love bayisi Ankara Kurtoğlu Mobilya'dan 1.200 TL'ye High plus yatak aldım. Alırken elemana memnun kalmazsak iade şartların sordum. Bana bu firmanın 45 gün içerisinde 45 TL kılıf ücreti karşılığında iade yaptığını söyledi.

Ben iade garantisine güvenerek aldım. 2 haftada eski yatağımı arar oldum. Her gün dayak yemiş gibi kalkıyordum. Bayiye iade etmek istediğimi söyledim. Bana Visco Love'ı aramamı söylediler. Visco Love yetkilisi kesinlikle iade almayacaklarını ,yatakta ancak üretim hatası varsa yenisiyle değiştireceklerini kaba bir dille anlattılar.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.