Şimdi Ara

Yatakli Trendeyim Sorulari alayim.. ofc ss'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Niye uçak bileti almadın diyenlere bakma.

Tren ayrı bir zevktir. Hele yataklı vagonla uzun seyahatlerin tadından yenmez.

Ama bana biraz pahalı gibi geldi. Ankaradan Erzurum ya da karstı tam hatırlamıyorum arkadaş 65 liraya gitmişti.

Bir kış ben de doğu anadoluya gitmeyi düşünüyorum. Sana iyi yolculuklar, trenin keyfini çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    odalarda sadece kucuk bir lavabo var. tuvalet ise vagonun ön ve arka tarafinda biri alaturka digeri alafranga. Masa var hatta bir kulp ile cekip kendine dogru uzatabiliyorsun. Mini bir buzdolabi var, aski var, oda sicakligni kafana gore ayarlayabiliyorsun. Ve televizyon yok. Eve gecince bir kac resim daha yuklerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bollizard kullanıcısına yanıt
    Sigara icmek yasak ama pencereden sarkip icebilirsin belki.. ben kullanmadigim icin denemedim. :)

• Hep böyle bi yolculuk yapmak istedim ama daha nasip olmadı malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen oyle hocam ucakla gitmesini bende bilirim zaten ama benim icin yeni degisik bir sey denemek istedim ve hic de pisman olmadim gercekten cok ayri guzel bir tecrube.

Valla bileti tcdd'nin kendi siyesinden aldim fiyat bu. Belku dogu seferleri daha ucuzdur tesvik amacli.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Nick-konu uyumsuzluğu

• Tren yolculuklarını da çok severim be.

İyi yolculuklar
  • Kıskandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Aynen oyle hocam ucakla gitmesini bende bilirim zaten ama benim icin yeni degisik bir sey denemek istedim ve hic de pisman olmadim gercekten cok ayri guzel bir tecrube.

Valla bileti tcdd'nin kendi siyesinden aldim fiyat bu. Belku dogu seferleri daha ucuzdur tesvik amacli.

Aynen ben de baktım izmir mavi tren 109₺ gözüküyor.

Zamanında adanaya gitmiştim trenle küçüktüm, buz dolabında çikolata varmış onu görünce baya sevinmiştim. O günden beri imkan varsa genelde treni kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evvet sabah oldu yataklarin rahatligindan supheniz olmasin zira ben bile 2m boyumla cok guzel bir uyku cektim ve yol yorgunlugundan eser yok. Simdi restoran vagonuna gecip kahvalti edicem.

• Hocam senin cikolata hala burda hem de yanina meyve suyu ve cubuk kraker eklemisler.

• Sabah saat 10 a dogru izmir'e vardim. Cidden zevkli, guzel bir yolculuktu. Isin en iyi tarafi ise hic bir yolculuk yorgunlugu yok sanki evimde yatip sabah izmir'de uyanmisim gibi.

• Kimse sormamış ben sorayım 109 TL'ye yemek dahil mi?

Bende trenle seyahat ettim yatak olmasa bile çok rahat birde kalabalık olmadığı için koltuklarda bile tek başınıza oturma şansınız var.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yemek dahil degil. Ama fiyatlar oyle pahalida degil zaten. Tavuk sis+ sigara boregi+ kola ya 19tl verdim. Bira felan da var 50'lik 10tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Telefon htc m7 mi

Pembe dünya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.