Şimdi Ara

Yatan kupona bak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hafta sonu kupon yaptım tek maçtan yattı. normalde yatar tek mactan ama fazla üzülmem. ama bu...
    hayır bide bazen para olmaz 2-3 lirayla oynarım tutar, fazla alamam zeten para yoktu. Ama bu sefer para da vardı. sistem yapsam

Yatan kupona bak

• yuh be amma oran valla kayseri yakmış seni keşke bjk ye verseydin ne kadar düşüyodu oran
  • Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Hocam naptın sen ya , Beşiktaş macına İY 2 oynanırmı Allah Askına Geçmiş Olsun.Ben o gün 155 kagıt cukka yaptım, BJK MS 1 demisdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: shanxmc

yuh be amma oran valla kayseri yakmış seni keşke bjk ye verseydin ne kadar düşüyodu oran

2500 oluyodu
  • hocam çok iyi tahminler yapmışsın. ama kısmette olmayınca olmuyor. ben şu ana kadar bikere bi arkadaşla ortak 1554 tl kazanmıştım 1 misline. onun dışında elle tutulur bişey olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arigatogozaimasu

hocam çok iyi tahminler yapmışsın. ama kısmette olmayınca olmuyor. ben şu ana kadar bikere bi arkadaşla ortak 1554 tl kazanmıştım 1 misline. onun dışında elle tutulur bişey olmadı.

ama kısmet işleri bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pathty -- 8 Nisan 2009; 20:41:57 >
  • Yazık olmus arkadasım ama sende kayseri'ye verip fazla süpriz yapmışın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 maç 1'e 569 lira kaçırdım en son tek maçtan. Hatta konusunuda açmıştım. Çok koyuyor adama.
  • sende gidip haftalardır kazanan takımın kendi sahasındaki maça 2 demişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 8 Nisan 2009; 20:56:01 >
  • offf , bu işlerle uğraşmam ama görünüşe bakılırsa çok feci
  • iy2 ne tam olarak sadece ilk yarıya mı bakıyo
  • OFF off bu ne bıcım bıseydıR senın yerınde Olmak Istemezdım adama Cok koymustur ıns. baska sefere Tutar kısmet Degilmiş krdsm ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

iy2 ne tam olarak sadece ilk yarıya mı bakıyo

ewt sadece ilk yarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRe_95

OFF off bu ne bıcım bıseydıR senın yerınde Olmak Istemezdım adama Cok koymustur ıns. baska sefere Tutar kısmet Degilmiş krdsm ....

evet
  • bende oynucam fakat aklımda tek bir soru var bu iddaa ile ilgili...

kazandığım para haram mı oluyor fakat arkadaş 10 milyonu kaçırmış o 10 milyonla neler yapılır...
    aklımdaki tek soru bu ..
  • çok iyi tahminler yapmışsın inş. başka zaman tutturursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

bende oynucam fakat aklımda tek bir soru var bu iddaa ile ilgili...

kazandığım para haram mı oluyor fakat arkadaş 10 milyonu kaçırmış o 10 milyonla neler yapılır...
    aklımdaki tek soru bu ..

Haram olmaz kardeşim kazan ye parayı güzelce.
  • olamaz ya 2 lirayla 10000 küsür alacaktın ha, süppersin arkadaş, ta bu kadar da olmazki, evlat acısı gibi koyar adama...
  • manchester-porto 4-6 3,05
    villa-arsenal 2 2,30
    barça-bayern 4-6 2,10
    liver-chelsea ü 2,30

67lira

arsenal bitane daha atsa alıyordum

geçen haftada aynısı oldu.

fener-eskişehire üst verdim

son 5dakikada 2gol oldu üst tuttu
    ts-belediye maçına alt verdim tuttu
    bjk-kayseri maçına alt verdim tuttu
    milan-lecce maçına üst verdim son dakikada 2gol olmuş bitane daha atamadı lanetler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fth.RBTR

quote:

Orjinalden alıntı: EmRe_95

OFF off bu ne bıcım bıseydıR senın yerınde Olmak Istemezdım adama Cok koymustur ıns. baska sefere Tutar kısmet Degilmiş krdsm ....

evet

valla çok sakin duruyorsun. Sanki 100 - 200 lira kaybetmiş gibi bir cevap yazmışsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.