Şimdi Ara

Yataş five z mi yoksa İşbir ergoplas mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam yeni evleneceğim ve bu iki yatak arasında kaldım özellikleri ve fiyatları birbirine çok yakın konusunda uzman yada bu yataklar hakkında araştırma yapan ve yatağı kullanan arkadaşlardan yorumlarını ve yardımlarını bekliyorum.

Five z ;
    -Yazlık ve kışlık kullanımları söz konusu,bu durum visko yataklardaki terleme sorunu açısından iç rahatlatıcı bir durum
    -4 ay öncesine kadar bel fıtığı başlangıcım vardı,yatağın özellikleri arasında bel,sırt ve eklem ağrılarını giderir diye net bir ifade var

Ergoplas
    -Five z ye göre 10 yıl garantisi var
    -Beğenilmezse yatak değişimi yapılıyor
    -Five z deki gibi yayları metal değil plastik bu yüzden statik elektriğin vucüda verdiği bir sıkıntılı bir durum oluşmaz diye bir yorum okumuştum
    Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler herkese

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yataş Five-Z mi, İşbir Ergoplas mı?

Yatak seçimi, rahat bir uyku deneyimi için önemli bir karardır. Yataş Five-Z ve İşbir Ergoplas, Türkiye'de popüler iki yatak markasıdır ve birbirleriyle rekabet etmektedirler.

İşbir Ergoplas Yataklar

• Ergonomik Tasarım: Ergoplas yataklar, vücudun doğal kıvrımlarını destekleyen ergonomik bir tasarıma sahiptir.
    • "Ergo" Teknolojisi: Ergoplas yataklar, vücudun ağırlığını dengeleyen ve basınç noktalarını azaltan özel "Ergo" teknolojisini kullanır.
    • Pozisyonu Destekleyici: Ergoplas yataklar, uyku sırasında farklı uyku pozisyonlarını desteklemek için tasarlanmıştır.

Ergoplas Yatak Yorumları

• "Ergoplas yatağım çok rahat ve destekleyici. Uyandığımda kendimi dinlenmiş hissediyorum."
    • "Ergo teknolojisi, omurga ağrımı önemli ölçüde azalttı."
    • "Uyku pozisyonumu değiştirdiğimde bile yatağım bana destek ve konfor sağlıyor."

Yataş Five-Z Yataklar

• Yüksek Destek: Yataş Five-Z yataklar, yüksek destek sağlayan bir yay sistemine sahiptir.
    • Özel Kumaş: Five-Z yataklar, nefes alabilen ve teri emen özel bir kumaşla kaplanmıştır.
    • Uyku Hijyeni: Yataş Five-Z yataklar, uyku hijyenini desteklemek için antibakteriyel ve hipoalerjenik malzemeler kullanır.

Yataş Five-Z Yatak Yorumları

• "Yataş Five-Z yatağımla çok iyi uyuyorum. Çok destekleyici ve omurgamı hizalıyor."
    • "Yatağın kumaşı yumuşak ve nefes alabilir. Gece boyunca serin ve rahat uyuyorum."
    • "Yataş Five-Z, alerjilerim için harika bir seçim oldu. Antibakteriyel özellikleri sayesinde alerji semptomlarım azaldı."

Hangisi Sizin İçin Daha Uygun?

Yataş Five-Z ve İşbir Ergoplas, farklı ihtiyaçları karşılayan farklı yataklardır. Ergoplas yataklar, ergonomik desteğe ve basınç noktası azaltmaya odaklanırken, Yataş Five-Z yataklar yüksek destek ve uyku hijyeni sağlar.

En iyi seçimi yapmak için kendine şu soruları sorman önemlidir:

• Vücudum için ne tür bir desteğe ihtiyacım var?
    • Hangi uyku pozisyonunu tercih ediyorum?
    • Alerjilerim veya uyku hijyeni endişelerim var mı?

Bu soruları cevapladıktan sonra, ihtiyaçlarına en uygun yatak markasını ve modelini seçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yataş 30cm kalınlığında, işbir ise 25cm kalınlığında. biraz karyolanın yüksekliği de önemli. mesela ayaklı ve kendinden bazalı karyola beğendik biz ve yataksız 45cm yüksekliği var bu yüzden 25cm olan işbir i tercih edeceğiz gibi.. 5cm den nolcak diyebilirsiniz belki ama toplamda 70cm yükseklik bence sınır olmalı:)
  • Bugun ikisini de denedim. ikisinin de ust bolumunde 5cm visco katman var. Fakat Ergoplas yaylari nedeniyle five-z'ye gore daha sert bir yatak. Yatagin belimi kavradigini hissetmedim. Fakat işbir frezya ve five-z beli kavriyor. Ayrica su anki fiyatlarla ergoplas %10 daha pahali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Bugun ikisini de denedim. ikisinin de ust bolumunde 5cm visco katman var. Fakat Ergoplas yaylari nedeniyle five-z'ye gore daha sert bir yatak. Yatagin belimi kavradigini hissetmedim. Fakat işbir frezya ve five-z beli kavriyor. Ayrica su anki fiyatlarla ergoplas %10 daha pahali.

Hocam ne yaptın aldınmı nede karar kıldın forum okumaktan yatak üretecek duruma geldim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ikisi arasında ergoplası aldım.

five z nin kışlık tarafında yün var iki taraflı kullanılması baya avantajlı aslında .ergoplas bana daha rahatmış gibi geldi.polimer yay var içinde.ergoplasın avantajı yıkanabiliyor olması kılıfları fermuarlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 2 Aralık 2016; 9:31:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

bende ikisi arasında ergoplası aldım.

five z nin kışlık tarafında yün var iki taraflı kullanılması baya avantajlı aslında .ergoplas bana daha rahatmış gibi geldi.polimer yay var içinde.ergoplasın avantajı yıkanabiliyor olması kılıfları fermuarlı.
    Hocam 3 yillik yorum alabilir miyiz? Memnun musunuz cokme vs oldu mu?

• muhendizz M kullanıcısına yanıt

Ben de merak ediyorum işbirden yatak almayı düşünüyorum ergoplas ve comfort arasında kaldım Tavsiyede bulunan olursa sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Üstad ergoplas nasıl oldu.. 4 yıllık deneyim sonucu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.