İyi günler Ben Ankarada diş hekimliği okuyorum ilk senem Acaba yatay geçişle gülhane tıpa geçebilir miyim Eğer geçersem 2. Yıldan mı devam ederim yoksa 1 sınıftan mı başlarım Bir de bilgisi olan varsa devlette kaç yıl zorunlu hekimlik yaparım eğer gata tıpı bitirirsem Maaşım ne kadar olur . Gatanın eğitimi,burs imkanları vs hakkında bilgi verebilir misinizSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Farklı bölüm ise 1. Sınıftan başlarsın. Yks puanın yetiyor ise merkezi yatay geçiş yapabilirsin. Gatada okuyan arkadasim bir miktar para alıyor ve ona fazlasıyla yetiyor. Devlette 20 sene diye hatırlıyorum ama emin değilim. Mezun olunca asker + doktor maaşı alacaksın.
Derebey44
kullanıcısına yanıt
1 2 ders hariç hepsi aynı kurtarmaz mı bizi de 2.sınıftan başlayamaz mıyız Bu arada sağol
TMPJ66T
kullanıcısına yanıt
Kurtarmaz
Sağoll reis
Derebey44
kullanıcısına yanıt
Kardeşim iyi günler benim ziraat mobil bankacılık şifrem bloke oldu müşteri hizmetlerini arıyorum şifrem bloke olduğu için yardım edemeyiz diyorlar nasıl halledeceğim bi bilgin var mı
Gittim ama müşteri hizmetlerinden açacaksın diyo Müşteri hizmetleride şifre blokeli diye tiye almıyo Acaba kredi kartı daha gelmedi ondan olabilir mi tiye bu yüzden mi almıyolar acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme