Şimdi Ara

Yatay Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar donanımhaber sakinleri. Sınava geçen sene girdim. Şu an özel bir tıpta burslu olarak okuyorum. Fakat çapa (ing veya türkçe)geçiş yapmak istiyorum. Normalde hiç umudum yoktu ama sanırım son senelerde sınav puanı daha önemli hale gelmiş. Sınav puanım 523 ve ortalamam 2.8. 2023de çapa türkçenin puanı 527 ve ingilizce 532. kılavuzda aşağıdaki gibi gösterilmiş hesaplama. ikisine de başvuracağım çünkü sanırım ingilizceye talep daha az oluyor. Sormak istediğim birkaç soru var. Şu an öğrenci olduğum bölüm ingilizce ve sınavını vererek hazırlığı atladım, yatay geçiş yaparken bunu göstermem gerekiyor sanırım muaf olabilmem için eğer ing gelirse. Bunu nasıl göstereceğim. Ve agnoyu diğer senelerde bu hesaplamaya 4lük sistem olarak dahil etmişler bu sene nasıl olur. Yani 0.25x4 mü yoksa 0,25x100 mü olur. Çünkü bu ganonun etkisini büyük ölçüde değiştiriyor. Sormam gereken bir diğer soru da kazanma şansımı nasıl görüyorsunuz. Çünkü bütün odağımı çapaya geçiş yapmaya verirsem geçiş yapamama durumunda (ki bu çok olası) büyük bir buhrana düşerim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Yatay Geçiş

• @Ankaratıplı siz de bi bakar mısınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.