Özelden özele yatay geçiş yapılabiliyor mu? |
YATAY GEÇİŞ
-
-
sabancıdan koça mı
-
Üniversiteye göre değişiyor hocam. Bilindik olanlar genelde burslu izin vermiyor. Eğer 0 burslu diyorsanız bildiğim kadarıyla zaten %30 kontenjan açmak zorunda okullar. Ama bütün kontenjan doldurulmuyordu sanırım. Buradaki bir yazıda böyle okumuştum.
-
merak ettiğim burs alabiliyor muyuz geçtiğimiz yerde aklımda bilkent var ama bilmiyorum
-
hocam okula bağlı. ben tobbu araştırmıştım sadece %100 bursluya geçen sıralaması en yüksek olan 1.kişiye veriliyor demişti bir hoca.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabancı sarmadı mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yatay geçişte burs imkanı tanımıyorlar hocam bazı istisna okullar dışında özel değilse sabancıyı neden bırakmak istiyorsunuz ?
-
Sabancıyı bırakmak istediğimden değil aklımda hukuk var. Şimdi ben bu sabancıya %50 veriyorum 120k bilkentin burssuz hukuğu 120k şimdi geçebiliyor muyum burssuzuna? Nasıl olsa hazırlık okumak zorundayım o yüzden buradayım bu süreçte ihtimalleri değerlendirmek istiyorum.
-
aynn knk sarmadı .d
-
tm puanın yetiyorsa bilkent hukuka myp ile geçmende bir sakınca yok
-
Sabanci sikintili kurum birakmaniz yerinde olucaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden öyle bir düşünceye sevk etti sabancı sizi
-
Populasyon niteliksiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burssuz hukuğa madde 1 ile geçebiliyor olman lazım. Hazırlığı ille de okuyacaksan bahar döneminde bence daha kaliteli şekilde bilkentte oku.
-
Yarıdönemde geçiliyor muymuş bilmiyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 dönemde de başvurular açılıyor.
Şu da yok atlas sayfası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X