Şimdi Ara

Yatay Geçiş Ders Saydırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu yaz Balıkesir Üniveritesi İngilizce Öğretmenliğine merkezi yerleştirme ile yatay geçiş yapmayı düşünüyorum.Şu an 1.sınıf öğrencisiyim ösym puanım üniversitenin puanına kıyasla fazlasıyla yüksek.Sorun şu ki derslerin neredeyse hepsi içerik olarak aynı olmasına rağmen neredeyse yarısının kredisi geçeceğim yerde 1-2 puan daha yüksek görünüyor.Bu durum ders muafiyetini engeller mi?Diyelim ki 1-2 dersi muaf ettiremedim bu durum 2.sınıftan ders almamı engeller mi acaba?Bu konuda tecrübeli birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• sizin puan mı 1-2 puan yüksek yoksa geçmek istediğiniz üniversitenin puanı mı 1-2 yüksek
    okulun puanı yüksekse yerleşemezsiniz başvurunuz kabul olmaz.
    eğer sizin puan yüksek se başvurunuz kabul olur yönetmelik sizin puan yüksek olacak yazıyor. okudunuz mu.?

merkezi yerleştirme ile yatay geçiş konusu ana konu vereceğim link tir.https://forum.donanimhaber.com/merkezi-yerlestirme-puanina-gore-yatay-gecis-ve-ornek-dilekce-ana-konu--82073060
    daha çok çevap veren ben orada epey uzun yazdım. burada 50 kere aynı şeyleri yazmayayım.
    son sayfalara bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 16 Mayıs 2018; 15:15:51 >

• bu konuyu ben you tobe da anlattım you tobe un linkini burada paylaşmak yasak.
  • Genel olarak sizin aldığınız derslerin kredisi geçmek istediğiniz yerdekilerden düşükse saymazlar ancak; birden fazla dersin bir derse sayılması gibi şeyler de söz konusu olabilir. Birinci sınıftan tekrar başlama ihtimaliniz elbette ki var. Tüm bunlara geçtiğiniz okul karar verecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.