Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ İÇİN NOT ORTALAMASI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ İÇİN KAÇ OLMASI GEREKİR 3 NOT ORTALAMASI İLE BOLU - SAKARYA -TRAKYA - GİBİ ÜNİLERE GEÇEBİLİRMİYİZ

• Bir başlada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persom kullanıcısına yanıt
    Geçilirmi reis standart bir not ortalaması falanmı var yoksa
  • Geçersin,dediğin ünilere pek başvuran olacağını düşünmüyorum.Ama nerden geçeceğin de önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 agno ile geçersin ancak 3 not ortalamasi ile sakaryaya geçemezsin.okulun belirledigi şartlar var. örneğin dokuz eylül üniversitesine istersen 4 yap girememe ihtimalin var cünkü agno yu ortlama ağırlıklı değil ösym puani üzerinden alıyor . eğer sakaryanin kendi puanlama sisteminden 3 yaparsan cok rahat gecersin 3 fazla sakaryaya .
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    evet baktımda bende 2.7 ile bile geçen olmuş 2. öğretimine inşallah olur :/
  • Kemosantes kullanıcısına yanıt
    sakarya iyidir hocam benim merkezi geçiş hakkim var güzel ortalama yapamazsam daha iyi yer için 1. sene sonunda sakaryaya geçecegim merkezi yatay ile
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden bende inşallah not ortalamamı iyi getirirsem geçmek istiyorum sene sonunda. Direk devam ediyoruz 2.sınıftan
    değil mi ?
    3.5 üstü yap rahat kafayla geç
    ilk sene hemen hemen ortak oluyor zaten. saydirirsin tüm dersleri . ancak uyuşmayan 1-2 ders varsa ortalaman iyiyse kredisine göre o sene alip verebilir sorunsuz devam edersin. zaten o kredi olmayacak ortalaman olursa geçmende pek mümkün olmaz . ama 2. sene ve sonrasinda yapacaksan sorunlar olabilir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.