Şimdi Ara

Yatay Geçiş İptali (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
84.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam eski okulunuza devam ettiniz mi nasıl işlem gerekti

• akind kullanıcısına yanıt

ben merkezi yerleştirme ile yapmıştım yatay geçişimi , iptal edip diğer üniversiteye kayıt yapabilirmiyim eminmisiniz

• hocamlar merhaba, bulunduğum üniversiteden başka bir üniversiteye kurumlararası yatay geçişle kayıt hakkı kazandım. Dilekçemi gönderdim. Şuan intibaklar da yapıldı ama kredilerimi saymamışlar itiraz ettim itiraz sonucunu bekliyorum. Saymazlarsa kaydımı sildirebilir miyim? Kendi bölümümdeki kaydıma bir zarar gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duck dynasty -- 7 Eylül 2021; 14:43:17 >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben merkezi yatay geçiş ile bir bölüme geçiş yaptım ancak pişman oldum ve dönem başlamadan önceki üniversiteme dönmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Bir de eğer geri dönersem ilerleyen senelerde tekrar yatay geçiş yapma hakkım yanar mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

@akind

@Redible

• Duck dynasty D kullanıcısına yanıt
    Hocam naptınız nasıl bir sonuç oldu? İntibaklar başvuru sonucu açıklanırken söylenmemiş miydi size zaten?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sektora S kullanıcısına yanıt
    donanımhaber forum
    MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU » Sayfa 1 - 394
    https://forum.donanimhaber.com/merkezi-yerlestirme-puanina-gore-yatay-gecis-ve-ornek-dilekce-ana-konu--82073060

BU SAYFADA SAYFALAR DOLUSU ANLATTIM DİKKATLİ OKUYUP NOT ALIN.

• Ben yatay geçiş kabulü aldıktan sonra yatay geçiş yapmasına engel yok yazısı aldım ancak henüz kayıt yapmadım başvurduğum okula. Şu anki mevcut okulum beni pasif öğrenci yapmış ve okulun öğrenci bilgi sistemine de erişimimi kapatmış. Ben yataydan vazgeçtim şu anki okulumda kalmak istiyorum, bir problem çıkar mı? Yardımcı olabilir misiniz? @elif2111 @evandevan5a1

• Arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen? Yeni okula kayıt yapılana kadar eskisi silinmez diye düşünmüştüm ben ama pasif öğrenci falan yapmışlar hızlıca, şüphelendim haliyle. Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonim474839 -- 3 Eylül 2022; 6:9:37 >
  • anonim474839 A kullanıcısına yanıt
    Okulun öğrenci işleriyle konuşmalısın bence okula geri dönüş hakkı var diye biliyorum

Hocam merhabalar. Ben de sizinle aynı durumu yaşıyorum ama ben garanti olsun diye kayıt yaptırdığımda eski üniversitemden kaydım silindi. Ben şu an yatay geçişten vazgeçtiğime dair dilekçemi versem ilk üniversiteme kaydım tekrar gelir mi? Sizin kaydınız silinmiş miydi ilk üniversitenizden? Acil dönüş yapabilirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ggceroglu G kullanıcısına yanıt
    Evet sizi tekrardan kayıt yaparlar. Benim kaydım silinmemişti, sonradan sildiler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eski üniversiteme kaydım tekrar yapıldığında asıl istediğim üniversiteye kayıt yaptırabilirim dimi? Bu arada Merkezi Yerleştirme Puanım ile geçiş yapmıştım. Bu geçişte de geçerli mi bu yönetmelik?

merhaba ben de yatay geçiş iptali yapmak istiyorum yatay geçiş yaptığım okul 19 eylülde başladı fakat ders seçimlerim tamamlanmadığı için sınıf listesinde halen adım yok ama eski okulumun sınıf listesinde görünüyorum. Yani dönem başladı ama sınıf listesinde adım olmadığı için herhangi bir yaptırım uygulanamıyor, eski okuluma tekrar dönmem mümkün mü?

• ÇOK İSTİSNAİ BİRKAÇ SORU DOĞRU BİLENE ÖDÜL:)MYP İLE X ÜNİDEN Y ÜNİYE GEÇTİN.A BÖLÜMÜNDEN B BÖLÜMÜNE...BEĞENMEDİN YENİ BÖLÜMÜNÜ, ESKİ ÜNİYİ DE SEVMİYORSUN,BAŞKA ÜNİDE A BÖLÜMÜNÜ YANİ ESKİ BÖLÜMÜNÜ OKUMAK İÇİN MYP İLE TEKRAR X ÜNİDEKİ A BÖLÜMÜNE GEÇTİN ORADAN DA DÖNEM BAŞLAMADAN NOT ORT GÖRE YATAY GEÇİŞLE Z ÜNİVERSİTESİNİN A BÖLÜMÜNE BAŞVURDUN.SONUÇ NE OLUR?

2.SORU Y ÜNİDEKİ B BÖLÜMÜNDEN KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞLE Y ÜNİDEKİ A BÖLÜMÜNE GEÇMEK İSTEDİN.GİRİŞ PUANIN YETERLİ AMA MYP ŞANSIN YOK.SONUÇ NE OLUR?

BUNLARI TECRÜBE EDEN VAR MI?BU 2 DURUMDA SANKİ YÖNETMELİKLERDE BOŞLUKLAR MEVCUT?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcd1907 -- 10 Mayıs 2023; 13:53:59 >
    Hocam bunca zaman sonra soruyorum kusura bakmayın. Ben de doğuda bir okula GANO ile yatay geçiş hakkı kazandım ama daha başvuruları bile başlamamış bir sürü okul var. YÖK'ü arayınca bana fazla 15 gün içinde eski okulundan kaydın silinir ve kaydın silinince eski okuluna dönemezsin ve başka bir okula kabul alırsan oraya da geçemezsin dediler. Ama yatay geçiş kabulu alıp kayıttan bir ay sonra başka okullara geçenler var. Hangisi doğrudur acaba? Kaydım eski okulumdan silinse bile diğer okullardan kabul alırsam onlara kayıt yaptırabilir miyim?

• Redible kullanıcısına yanıt
    Hocam bunca zaman sonra soruyorum kusura bakmayın. Ben de doğuda bir okula GANO ile yatay geçiş hakkı kazandım ama daha başvuruları bile başlamamış bir sürü okul var. YÖK'ü arayınca bana fazla 15 gün içinde eski okulundan kaydın silinir ve kaydın silinince eski okuluna dönemezsin ve başka bir okula kabul alırsan oraya da geçemezsin dediler. Ama yatay geçiş kabulu alıp kayıttan bir ay sonra başka okullara geçenler var. Hangisi doğrudur acaba? Kaydım eski okulumdan silinse bile diğer okullardan kabul alırsam onlara kayıt yaptırabilir miyim?

@Redible

Hocam bilgilendirme için teşekkürler, cevaplarsanız sevinirim. Bana"EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAŞLAMADAN KAYIT SİLDİRMENİN" anlamını açıklar mısınız? Teşekkürler 🫶

• kikatkit K kullanıcısına yanıt

-Dönem başlamadan kayıt sildirmek- ne demek hocam?Çok ihtiyacım var bu bilgiye? Lütfen Açıklar mısınız?

• kikatkit K kullanıcısına yanıt

Hocam "dönem başlamadan" ne anlama geliyor ve ne demektir?

• lastmohican13 L kullanıcısına yanıt

_Dönem başlamadan _ne anlama geliyor?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.