Şimdi Ara

Yatay Geçiş İptali (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
83.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bence yanlış bilgi vermişler.Benim sorum" Dönem başlamadan" Gano ile yatay geçiş iptali nasıl oluyor?Lütfen bu konuyu açiklik getirmek çok önemli.Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ggceroglu G kullanıcısına yanıt

Merhaba ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum şu ana siz halledebildiniz mi acaba?

• Ben merkezi yatay geçiş puanımla a ve b üniversitelerine başvurdum. A üniversitesine kabul olundum, kayıt oldu. Daha sonra ise b üniversitesine de kabul aldım, şartlarım değişti bu yüzden b üniversitesine geçmek istiyorum. A üniversitesinden kaydımı sildirip b üniversitesine kayıt olabiliyor muyum? Çünkü Merkezi Yatay Geçiş Puanıyla sadece 1 kere yapabiliyoruz diye duydum.

• FAsiler F kullanıcısına yanıt

hocam 4 sene olmuş Ben de aynı durumu yaşayabilirim.İki okula başvuru yapacağım.En çok istediğim daha geç açıklanıyor.İlk açıklanana kaydımı yaptırıp diğer okulun sonuçlarını bekleyeceğim.Kabul alırsam kayıt olduğuma kaydımı silip diğerine kayıt olmayı düşünüyorum.Sen ne yaptın?Böyle bir şey gerçekten mümkün mü?

• metinakarsu96 M kullanıcısına yanıt

Hocam ben de bu sene senin yaşadığın durumu yaşayabilirim.6 sene olmuş belki hala forumu kullanıyorsundur diye yazıyorum.Nasıl çıktın işin içinden?Benim de daha çok istediğim okul daha geç açıklanıyor.

• FAsiler F kullanıcısına yanıt

Şu anda ben de aynı durumu yaşayabilirim nasıl bir yol izlediniz acaba?

• bugrail B kullanıcısına yanıt

Aynı durumu yaşıyorum, bir bilgiye ulaşırsan yanıtlar mısın?

• CarmennC C kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam.Bir youtube kanalının videosunun yorumlar kısmında bunu sormuştum.Dönem başlamadığı sürece bunu yapabiliyormuşuz fakat en doğru bilgiyi kaydı sildirmeyi düşündüğümüz okuldan alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrail -- 19 Temmuz 2024; 9:19:59 >
  • Ben de başvuru yaparken kayıt sildireceğim üniversite ile konuştum, sanırım yatay geçiş öncesinde bulunduğumuz kurumdan belgeler istenmeden önce kolaylıkla bir gün içerisinde yatay geçiş iptal oluyormuş.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.