Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
682.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi atıyorum fen edebiyat fakültesinden iktisadi idari bölümler fakültesinden bi bölüme geçiş oluyor mu yoksa yine fen ve edebiyata mı olması lazım ?
  • arkadaşlar geomatik mühendisliğinden harita mühendisliğine yatay geçiş mümkünmü acaba ?
  • Ytü işletmeden boğaziçi uluslarası ticarete geçiş mümkün mü? Yoksa sadece iktisat işletmeye mi başvurabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim bilişim sistemlerinden bilgisayar mühendisliğine geçiş yapabiliyormuyuz bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
  • TM puan türünden bir kişi MF puan türünden bir üniversiteye yatay geçiş yapabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 5 Temmuz 2015; 0:40:46 >
  • ben hukuk 1.sınfı bitirdim ortalamam 3.25 sizce erciyes-atatürk-erzincan ve uludağa 2. sınıf için yatay geçiş yapabilme şansım var mı??( ağırlıklı not ortalamamla geçiş yapmak istiyorum zaten lys puanım yetmio saydığım üniversitelerin hukuk fakültelerine ben vakıf üni de okuyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatunkişisiii -- 4 Temmuz 2015; 13:17:15 >
  • Türk dili ve edebiyatından Türkçe Öğretmenliğine ortalama ile geçmek mümkün mü acaba internette aratınca bulamadım yardımcı olur musunuz?
  • Tıp fakültesi yatag geçişler hakkında bilgisi olan üniversitelerin ösym puanıyla mı yoksa transkript ile mi aldıklarını bilen ya da nasıl bulabilecegimi gösterebilecek biri var mı gerçekten cok acil - eger musait olan ve bilgisi olan varsa lütfen cevap bekliyorum
  • Merhaba arkadaşlar,hatta abilerim/ablalarım ben bu sene lys sınavına girdim ve Yakın Doğu Üniversitesi veya Girne Amerikan Üniversitesinde sıralamam Tam burslu sınıf öğretmenliğine tutuyor.İlk yıl orda okuduktan sonra 2.sene geçiş yapmayı düşünüyorum.Birkaç sorum olacak

1)Dokuz Eylül Üniversitesine geçiş yapabiliyor muyum?

2)Eğer yapabiliyorsam ortalamamın kaç olması lazım?

cevaplarsanız çok memnun olurum şu an size göre çok tecrübesizim lütfen mazur görün :)
  • Istedigimiz kadar bolumr uniye basvurabiliyor muyuz? Mesela ben bir uninin 3 bolumune yatay gecis denemek istiyorum bu belgelerden ayri ayri ucer tane mi vericem nasil olacak, cok masrafli olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Istedigimiz kadar bolumr uniye basvurabiliyor muyuz? Mesela ben bir uninin 3 bolumune yatay gecis denemek istiyorum bu belgelerden ayri ayri ucer tane mi vericem nasil olacak, cok masrafli olur mu?

Aynı üniversite içinde belirli şartlar olur kimisi izin verir. Diğer üniversitelerde de buna bir engel yok diye biliyorum. Ücret konusunu isterseniz başvurmayı düşündüğünüz üniversitenin öğrenci işlerini arayıp netleştirebilirsiniz. Başarılar.

• Beyler ortalama ile uzaktan egitime gecebilir miyim? Nasil gecis yapabilirim istanbul uzaktan egitim icin? Bilen varsa soylesin lutfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Varsayilan

quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Istedigimiz kadar bolumr uniye basvurabiliyor muyuz? Mesela ben bir uninin 3 bolumune yatay gecis denemek istiyorum bu belgelerden ayri ayri ucer tane mi vericem nasil olacak, cok masrafli olur mu?

Aynı üniversite içinde belirli şartlar olur kimisi izin verir. Diğer üniversitelerde de buna bir engel yok diye biliyorum. Ücret konusunu isterseniz başvurmayı düşündüğünüz üniversitenin öğrenci işlerini arayıp netleştirebilirsiniz. Başarılar.

Çok teşekkürler

• xecutioner96 kullanıcısına yanıt
    kardesim sadece giris yaptigin senenin puanlarina bakman yetr

• sericly kullanıcısına yanıt
    Onu gecmek istedigin universite ile gorusmen lazim

• eyw beyler gerçekten yararlı bi başlık olmuş.bende bu yıl uzun bi aradan sonra lys sınavına girdim.ege coğrafya istiyordum olmadı gibi puanı yüksek kaldı bana.sorum şu bu sene pamukkale - coğrafya okusam dönem sonu notları yüksek tutup yatay gecis ile egeye geçebilir miyim ? yoksa aynı puanda ki yerlere mi sadece yatay geçiş yapabiliyoruz ? sağolun şimdiden.
  • Ornegin bir dersten dd ile kaldim ama gecegim üniversite de dd ile gecis var ve benim normalde kaldigim dersi yatay gecis yaptigim üniversite de almam gerekirmi? Tesekkurler

• Arkadaslar tum sayfalari tamamen okumadim belki sorumun cevabi vardir ama ben goremedim simdi maliye iktisat kamu yönetiminden hukuk fakultesine gecis yapabiliyor muyuz? yapabiliyorsak lys puani dahil ediliyor mu ?

• Odtu kurum ici yatay gecis yapmis olan var mi aramizdaa

• Bulunduğum fakültenin türkçe eğitiminden ingilizce eğitimine geçmek istiyorum. Aklıma takılan bir soru var herhangi bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim;

-- Başvuran öğrencinin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı/müfredatı ve onaylı ders içerikleri .

Gerekli belgeler bölümünde bu madde yazıyor. Benim elimde onaysız bütün dersleri gösterir müfredat mevcut fakat onaylı ders içerikleri kısmına takıldım. Bunu öğrenci işlerinden alacaksın diyen arkadaş da çok internetten ders izlencelerini çıkartıp koysan olur diyen arkadaş da çok. Bu konu hakkında bilgisi olan bir kişi "onaylı ders içerikleri" kısmında yardımcı olabilir mi?

Ve istanbul üniversitesi kurum içi yatay geçiş yapmış olan herhangi birisi varsa özel mesaj yoluyla 1-2 soru daha sorabilirim. Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.