Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
681.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çukurova tıp 1.sınıftayım dicle tıpa geçiş yapmak istiyorum ösys yerleştirme puanım da yetiyor ortalamam da inş 60 üzeri gelecek nasıl yatay geçiş yapabilirim?lütfen yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş hekimliğinde 1. sınıfı bitirdim,2017 mezunuyum , 21k sıralama ve 79 ortalama ile hangi devlet diş fakületelerine geçebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: marguerite21

Arkadaşlar çukurova tıp 1.sınıftayım dicle tıpa geçiş yapmak istiyorum ösys yerleştirme puanım da yetiyor ortalamam da inş 60 üzeri gelecek nasıl yatay geçiş yapabilirim?lütfen yardımcı olun
    Gecis yapmak istediginiz okulun ogrenci isleri sayfasini takip edin,orada duyuru yapilir,su aralar bircok okul kontenjanini,basvuru tarihlerini ve gerekli belgeleri acikladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 14 Haziran 2018; 19:21:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh_pes

Diş hekimliğinde 1. sınıfı bitirdim,2017 mezunuyum , 21k sıralama ve 79 ortalama ile hangi devlet diş fakületelerine geçebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
    İki cesit yatay gecis var,biri osys puaninizla digeri de ortalama ile.Siralamanizin&puaninizin sinava girdiginiz yilki yettigi her yere gecis yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 14 Haziran 2018; 19:20:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam üniversiteye başlamadan yatay geçiş yapabiliniyor mu?

Biraz saçma bir durum oldu ama olay budur, memuriyetimden dolayı bir şehre atandım ve sözleşmem gereği 6 sene orada kalmak zorundayım ne evlilik ne de eğitim durumundan dolayı tahin istenmiyor ve işten çıkınca da ceza olarak bir sene boyunca devlet kurumlarında çalışamıyorum kpss puanım yüksek olsa bile.

Mesela atıyorum ben tercihlerimde bulunduğum şehirdeki x üniversitesi a bölümünü ilk sıraya yazdım şehir dışındaki y üniversitesi a bölümünü ikinci sıraya,
    y üniversitesini kazandım ama y üniversitesine memuriyetimden dolayı gidemiyorum okulu dondurdum diyelim, bir sene gitmedim okula daha sonra x üniversitesine yatay geçiş yapabilirmiyim x üniversitesinin birinci sınıfına?

Ya memuriyeti yakacağım mühendislik okumak için, ya mühendisliği yakacağım memuriyet için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-322DB9263 -- 5 Temmuz 2018; 1:0:40 >
  • Arkadaşlar tarihler yavaş yavaş açıklandı da bi sorum olacak.

Başvuru belgelerini posta yolu ile yollayacagim ancak bir aksilik cikarsa bu bizim sorumlulugumzda kabul ediliyor yani gec ulasirsa vs.

Bu yuzden garantiye almak istiyorum. Bize yakin bir ptt var ama, baska tavsiye ettiginiz kargo var mi?

Ya da ptt ile yollarsam kesin ulastigina dair bilgiyi nasil ediniyorum?

Yardimci olursaniz cok sevinirim

• Ortalama 3.57 İstanbul üniversitesine yatay geçiş olur mu?

• merhabalar tıp okuyorum da entegre sistemden pdö sisteme geçişte sınıf tekrarlatıyorlar mı bu konu hakkında bilgisi olan var mı
  • Beyler şunu merak ediyorum kurumlar arası yatay geçişte ben metalurji ve malzeme mühendisliği okuyorum başka bir üniversite de makina mühendisliğine başvuru yapabilir miyim?
  • Yatay geçiş için birden fazla üniversiteye basvurdum ve hepsinin sonuc acıklama ve kayıt tarihi farklı ilk acıklanan tutarsa kayıt yaptırmam gerekicek riske girmek istemedigim için ama sonradan acıklanan üniversitelerde asıl istediklerim üniversiteler bu yuzden ilk açıklanana kayıt yaptırıp sonrasında baskaları da tutarsa kayıt sildirip digerine kayıt yaptırabiliyor muyuz ?

• darkfacexxl D kullanıcısına yanıt
    Evet ben de tıp okuyorum ders programı genel olarak uyumsuz oldugu için 1. Sınıftan baslatıyorlar arastırdığıma gore

• merkezi yerleştirme ile yatay geçiş yaptıktan sonra not ortalamasıyla yatay geçiş yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksizbiri

Yatay geçiş için birden fazla üniversiteye basvurdum ve hepsinin sonuc acıklama ve kayıt tarihi farklı ilk acıklanan tutarsa kayıt yaptırmam gerekicek riske girmek istemedigim için ama sonradan acıklanan üniversitelerde asıl istediklerim üniversiteler bu yuzden ilk açıklanana kayıt yaptırıp sonrasında baskaları da tutarsa kayıt sildirip digerine kayıt yaptırabiliyor muyuz ?
    Benimde aklımda bu soru var. Cevap bulabildiniz mi hocam
  • Arkadaslar yakinimin soyle bir sorunu var

Bu cocuk ozel uniden Agno ile yildiz teknik elektrik muh kazandi ancak okudugu okuldaki hoca bunun transkirptine ingilizce 2 dersini girmemis cocuk muaf olmasina ragmen cocugun kaydini yapmadilar ne yaptiysa ustelik kontenjanda bosmus soylenene gore

Nereye sikayet edebiliriz nereye gidelim YÖK CIMER BIMER bu durumlara cozum bulabiliyor mu cocuk resmeb yikildi jazandigi yere giremiyor gercekten benim gordugumde berbat bi durum haksizlik yapiliyoe ve cocugunda sucu yok okudugu unide ki bilgisayar isletmeni girmemis notu

• Merhabalar...
    Yatay geçiş hakkında cevabını bulamadığım bir kaç soru var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1-öncelikle geçişte kredi mi akts mi önemli? Bazı yerler kredi derken bazı yerler akts diyor.
    2-Benim tek bir ders adı altında gördüğüm ders geçiş yapmak istediğim üniversitede 2 hatta 3 derse bölünmüş doğal olarak bu dersin kredileri de benim aldığım dersin kredisini geçiyor. Ama gördüğüm işlediğim konular bu derslerden muaf sayılabilir miyim?
  • Hayrına up

• bu sene bir kaç üniversiteye yatay geçiş başvurusunda bulundum birini kazandım ancak asıl istediğim üniversitenin açıklma tarihi çok geç ve bende bu yüzden riske atmamak için kazandığım üniversiteye kaydımı yaptırmak istiyorum bazı yerlerde daha sonra yatay geçişi iptal edip diğer istediğim üniversite olursa oraya geçebileceğim yazıyor bazıları ise yapılmıyor diyo. kesin bir yanıt bulamıyorum acaba basından böyle bir olay geçen var mı yada bilgisi olan. ÇOK ACİLLLL YARDIM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM :(
  • şekersiz_kahve kullanıcısına yanıt
    bir sonuca varabildiniz mi? ben de aynı sorunun cevabını arıyorum.
  • callx C kullanıcısına yanıt
    forumdan yanıt alamadım ancak geçen senenin listelerini incelediğimde aynı kişiyi farkli iki üniversiteyi kazanmış olduğunu gördüm instagramdan bulup mesaj attım önce ilk acıklayana kaydını yaptırmış sonra diğer istediği açıklanınca yeniden okula gidip iptal dilekçesi vermiş ve diğer üniversiteye kaydını yaptırmış bu şekilde olan 2 3 kişi ile konuştum bir sıkıntı olmadı dediler o yuzden bende aynısını yapıcam.
  • Merhaba

Siz yaptırdınız mı? Bir de iptal dilekçesinden kaç gün sonra diğer okula kayıt yapılabiliyormuş?@şekersiz_kahve @şekersiz_kahve

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.