Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
682.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DemirGZ

ege üniversitesinin yatay geçiş başvuru tarihleri ne zaman . bilgisi olan varmı

haziran'da açıklanır.
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. ben ışık üniversitesinde yönetim bilişim sistemleri programında okumaktayım 1. sınıfa geçeceğim. 1. sınıfın sonunda diyelim ki ortalamam 3.5 veya üzerinde oldu. boğaziçi üniversitesi yönetim bilişim sistemleri programına yatay geçiş için başvuru yapabilir miyim.kriterler neye göre belirleniyor bilen var mı acaba. bu konuda kendime oldukça güveniyorum derslere vs baktığım zaman zorlanacak bir şey yok gibi. yapabilirim çalışırsam. ama işte sorular var kafamda. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasaprap

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. ben ışık üniversitesinde yönetim bilişim sistemleri programında okumaktayım 1. sınıfa geçeceğim. 1. sınıfın sonunda diyelim ki ortalamam 3.5 veya üzerinde oldu. boğaziçi üniversitesi yönetim bilişim sistemleri programına yatay geçiş için başvuru yapabilir miyim.kriterler neye göre belirleniyor bilen var mı acaba. bu konuda kendime oldukça güveniyorum derslere vs baktığım zaman zorlanacak bir şey yok gibi. yapabilirim çalışırsam. ama işte sorular var kafamda. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

boğaziçi üniversitesi yatay geçiş yönetmeliği. seni ilgilendiren kısım ''Yurt içi kurumlar arası yatay geçiş madde 6''

http://www.boun.edu.tr/tr-TR/Content/Ogrenciler/Ogrenci_Isleri/Yonetmelik_ve_Ic_Tuzukler/Yatay_Gecis_Yonetmeligi.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Dumlupınar Üniversitei Arkeoloji bölümündeyim 3.59 yaptım ilk dönem bu dönemde 3.40 fln yaparsam İ.Ü geçiş yapma şansım var mı ? Arkeoloji ortalamaları yüksek o yüzden geçemem gibi geliyor ?

Bende Dumlupınar'dayım hocam Bilgisayar Mühendisliği bölümünde , ortalamam 2.80 civarı gelicek, kocaeli için şansımı deneyeceğim
  • 4.sınıf başında yatay geçiş yapılabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRbLack

4.sınıf başında yatay geçiş yapılabilir mi ?

son iki yarıyıl için geçiş yok.
  • 3'ten 4'e geçerken yatay geçiş yapılabilir ama 4. sınıfın ilk yarıyılında yatay geçiş yapılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alessio Nikky

3'ten 4'e geçerken yatay geçiş yapılabilir ama 4. sınıfın ilk yarıyılında yatay geçiş yapılamıyor.

Yani bu yaz başvursam geçiş yapabilirim. Şu an 3.sınıftayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRbLack

quote:

Orijinalden alıntı: Alessio Nikky

3'ten 4'e geçerken yatay geçiş yapılabilir ama 4. sınıfın ilk yarıyılında yatay geçiş yapılamıyor.

Yani bu yaz başvursam geçiş yapabilirim. Şu an 3.sınıftayım

evet yapabilirsin
  • Teşekkürler
  • Birden fazla Üniversiteye başvuru yapabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Birden fazla Üniversiteye başvuru yapabiliyormuyuz ?

evet yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galois_

quote:

Orijinalden alıntı: kasaprap

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. ben ışık üniversitesinde yönetim bilişim sistemleri programında okumaktayım 1. sınıfa geçeceğim. 1. sınıfın sonunda diyelim ki ortalamam 3.5 veya üzerinde oldu. boğaziçi üniversitesi yönetim bilişim sistemleri programına yatay geçiş için başvuru yapabilir miyim.kriterler neye göre belirleniyor bilen var mı acaba. bu konuda kendime oldukça güveniyorum derslere vs baktığım zaman zorlanacak bir şey yok gibi. yapabilirim çalışırsam. ama işte sorular var kafamda. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

boğaziçi üniversitesi yatay geçiş yönetmeliği. seni ilgilendiren kısım ''Yurt içi kurumlar arası yatay geçiş madde 6''

http://www.boun.edu.tr/tr-TR/Content/Ogrenciler/Ogrenci_Isleri/Yonetmelik_ve_Ic_Tuzukler/Yatay_Gecis_Yonetmeligi.aspx

burayı okumuştum önceden de ama tekrar teşekkürler hocam tekrar dikkatli okudum öss puanından vs bahsedilmemiş. şansımı deneyeceğim bakalım. teşekkür ederim tekrar.

• Arkadaşlar ben şuan 1. sınıftayım.4. dönemden yani üstten ders aldım.Bundan kalsam yatay geçişe engel mi.Zaten üst dönem dersleri ortalama sıralamasında hesaba katılmıyormuş.Arayıp sorduğumda başvurduğunz yarıyıla kadarki ders programınza bakıyoruz dediler ve kişisel görüşünce sorun olmadığını belirtti ama kesin birşey söylemediler bu konuda KESİN bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar ortalamam iyi ben İstanbul üni, 9 eylül, Anadolu esk, Onsekiz mart üniversitelerine başvuru yapıcam. Ama ingilizcem pek iyi değil. Muhafiyet sınavından geçemezsem hazırlık mı okurum yoksa üniversiteye almazlar mı ? Özellikle İstanbul ve 9 eylül ü bilenler yardım ederse çok sevinirim. Birde ne zaman başlayacak neler gerekli, eski üniversiteme gidip evrak falan almam gereklimi ?
  • arkadaslar, benimde bir sorum olacakti,

ortalamam 3.25 ve hacettepe ing iktisat 3. sinifa yatay gecis yapmayi dusunuyorum.

fakat oss puanimla o seneki bu bolumun kapattigi puan durumu sorun yaratiyor arada yaklasik 20 puan fark var

sizce bu durum gecmeme gercekten engel teskil eder mi
    meselA bu sene basvuranlarin hepsinden yuksek gno.ya sahip olsamda yinede giremem mi.

birde mesela bircok universiteye gecis basvurusu yaptik, ve ilk aciklanan ege oldu asil ciktim ve kaydimi yaptim
    sonra aradan 1 ay sonra hacettepeye olan basvurunda asil cikti.
    e dogal olarak hacettepeye kayit istiyorum
    simdi nasil olacak burayada kayit yaptirinca hangi uni.nin ogrencisi olacagim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaz okulunda ders verip yatay geçişe başvurabiliyor muyuz ? Tek türk dili 2 kalabilir yauv
  • Beyler ben bu yıl sınavsız geçiş için başvuru yapmıştım. Ticaret lisesi mezunuyum. Tercihler ne zaman yapılacak bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FJKL

arkadaslar, benimde bir sorum olacakti,

ortalamam 3.25 ve hacettepe ing iktisat 3. sinifa yatay gecis yapmayi dusunuyorum.

fakat oss puanimla o seneki bu bolumun kapattigi puan durumu sorun yaratiyor arada yaklasik 20 puan fark var

sizce bu durum gecmeme gercekten engel teskil eder mi
    meselA bu sene basvuranlarin hepsinden yuksek gno.ya sahip olsamda yinede giremem mi.

birde mesela bircok universiteye gecis basvurusu yaptik, ve ilk aciklanan ege oldu asil ciktim ve kaydimi yaptim
    sonra aradan 1 ay sonra hacettepeye olan basvurunda asil cikti.
    e dogal olarak hacettepeye kayit istiyorum
    simdi nasil olacak burayada kayit yaptirinca hangi uni.nin ogrencisi olacagim ben.

beklediğimden yüksek geldi ort. 3,47

ama hala kafamda öss puan aralığı kafamı kurcalıyor

bir cevabı olan yokmu özellikle geçiş tecrübesi olan ark.lar

• Yatay geçiş için ne zaman başvuracağız arkadaşlar ? Üniversiteleremi başvuracağız yoksa ÖSYM ye mi ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.