Şimdi Ara

Yatay Geçiş Uzmanıyım Sorularınızı Cevaplıyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
36
Favori
183.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıköğretim okurken de yatay geçiş yapılıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

ziraat fakültesindeyim ortalama 3.61 istanbulda gıda mühendisligine gecme şansım varmıdır ?

okuduğun bölüm istanbul üniversitesinde ise olabilir
  • İKİNCİ ÖĞRETİMDEN BAŞKA Bİ ÜNİ.DE BİRİNCİYE GEÇİŞ YAPABİLİRMİYİZ ? HARÇ İŞİ NE OLUR ? TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonfalcon

İKİNCİ ÖĞRETİMDEN BAŞKA Bİ ÜNİ.DE BİRİNCİYE GEÇİŞ YAPABİLİRMİYİZ ? HARÇ İŞİ NE OLUR ? TEŞEKKÜRLER

hayır yapamazsın sadece iöye yaparsın başka ünide
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbbet

meraba ben bu sene hacettepe siyaset bilimi ve kamu yönetimi 1.sınıfa başlayacağım ama seneye istanbula geçmem gerekiyor.
    1.si:Malesef bölümüm istanbulda yok,orda 'siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler'şeklinde.İkisi de iibf olduğu için geçiş yapmam mümkün mü?
    2.si:Öss ye yeniden girsem ve hukuk kazansam,bu sene alacağım ortak dersleri saydırmam mümkün mü?
    3.sü:Sanırım imkansız ama yine de sorayım,öss ye yeniden girmeden taban puanı puanımdan 15 puan yüksek bir hukuk fakültesine geçebilir miyim?

1.Büyük ihtimal olur dersler ve içeriklerin %80i uyuyorsa olur
    2.gireceğin üniversiteye başvuracaksın kabul her üniversitede değişebilir çünkü farklı komisyonlar değerlendiriyor.
    3. imkansız değil kendi üniversitende olabilir bazı üniversitelerde mühendislikten psikolojiye bile geçen var her okulda koşullar farklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: nike57

Açıköğretim okurken de yatay geçiş yapılıyor mu ?

evetde sadece okuduğun ünide yaparsın detay ver nasıl bi geçiş istiyorsun
  • atatürk üni fen bilgisi öğretmenlği 2. sınıfa geçen arkadşm var uludağ üni sine geçiş yapablme durumu nedir şartlar fln bide dönem arasnda geçiş yapabilrmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris1608

atatürk üni fen bilgisi öğretmenlği 2. sınıfa geçen arkadşm var uludağ üni sine geçiş yapablme durumu nedir şartlar fln bide dönem arasnda geçiş yapabilrmi?

son bahar döneminde iyi bir ortalama yaparak başvurabilir alttan dersi olmamasu lazım
  • hocam ben sakarya metalurjideyim sakarya inşaata geçmek için sadece ortalamamı gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habercil

quote:

İKİNCİ ÖĞRETİMDEN BAŞKA Bİ ÜNİ.DE BİRİNCİYE GEÇİŞ YAPABİLİRMİYİZ ? HARÇ İŞİ NE OLUR ? TEŞEKKÜRLER

ikinci öğretimden birinci öğretime geçme şansı yok mudur aynı üniversite dahi olsa
  • quote:

quote:

quote:

ikinci öğretimden birinci öğretime geçme şansı yok mudur aynı üniversite dahi olsa

kendi üninde olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kendi üninde olur

saol kardeş ortalama bi üniversiteye 3 üstü bi ortalamayla geçilebilir mi

• s.a. Sakarya Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesine yatay geçiş başvurusunda bulundum .
    ikisindede 1.yedek sıraya düştüm çıkma şansı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: felmyaxe

s.a. Sakarya Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesine yatay geçiş başvurusunda bulundum .
    ikisindede 1.yedek sıraya düştüm çıkma şansı nedir ?

valla önündekileri bekleyeneceksin kesin bir şey denmez
  • Ben şunu merak ediyorum : Geçişte ünv. olduğu ile gidiyoruz not çıktısını alıyoruz galiba geçeceğimiz ünv. öğrenci işlerine gidiyoruz gerekli evraklar sadece not çıktısı mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murty006

Ben şunu merak ediyorum : Geçişte ünv. olduğu ile gidiyoruz not çıktısını alıyoruz galiba geçeceğimiz ünv. öğrenci işlerine gidiyoruz gerekli evraklar sadece not çıktısı mı acaba ?

genelde not çıktısı ders içerikleri dilekçe ve nüfüscüzdanı fotkopisi isterler ama değişebilirde
  • 2 üniversiteye birden yatay geçiş için başvurdum. birisi 1 ay önce açıklandı ve kaydımı onaylattım. ancak 2. başvurduğum üniversite bugün açıkladı oraya da geçiş hakkı kazandım. şimdi ilk üniversitenin seni göndermiyorum deme hakkı var mı? ya da nasıl bir yol izlemeliyim? direk en son kazandığım yere mi kayıt olmaya gideyim yoksa ilk kazandığım yere mi gitmeliyim kaydımı silin başka yere kayıt olacağım diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekmez -- 7 Eylül 2012; 19:19:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekmez

2 üniversiteye birden yatay geçiş için başvurdum. birisi 1 ay önce açıklandı ve kaydımı onaylattım. ancak 2. başvurduğum üniversite bugün açıkladı oraya da geçiş hakkı kazandım. şimdi ilk üniversitenin seni göndermiyorum deme hakkı var mı? ya da nasıl bir yol izlemeliyim? direk en son kazandığım yere mi kayıt olmaya gideyim yoksa ilk kazandığım yere mi gitmeliyim kaydımı silin başka yere kayıt olacağım diye?

hangi bölüm ve üniversitler olduğunu merak ettim

bir sorun olmaz bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bekmez

2 üniversiteye birden yatay geçiş için başvurdum. birisi 1 ay önce açıklandı ve kaydımı onaylattım. ancak 2. başvurduğum üniversite bugün açıkladı oraya da geçiş hakkı kazandım. şimdi ilk üniversitenin seni göndermiyorum deme hakkı var mı? ya da nasıl bir yol izlemeliyim? direk en son kazandığım yere mi kayıt olmaya gideyim yoksa ilk kazandığım yere mi gitmeliyim kaydımı silin başka yere kayıt olacağım diye?

hangi bölüm ve üniversitler olduğunu merak ettim

bir sorun olmaz bence

felsefe bölümü
    uludağ üniversitesine başvurdum kabul edildi. çok erken başvuru aldı ve sonuçlandırdı 2 hafta önce bursaya gittim ve kaydımı onaylattım hatta harç bile yatırdım o zaman kalkmamıştı harçlar.anadolu üniversitesi de bugun açıkladı orayı da kazandım. şimdi bursa yok kardeşim gidemezsin der mi? anadoluyu aradım bursa ilişkini kesmeyebilir dedi. kafamı o karıştırdı.

• benim sorum ben elektrik elektronik müh. okuyorum kurumlar arası yatay geçişle in şaat müh. geçebilirmiyim ve geçersemse dönem kaybı yaşarmıyım dönem kaybı yaşamamak için neler yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.