< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 22 Şubat 2023; 23:9:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yatay Geçişte Ne Kadarlık Bir Ortalama İstenir? (>>ODTÜ CENG)
-
-
40 puan kuralı var odtüde ösym puanıyla ilgili
Ceng için genelde 4 veya buna çok yakın olmalı kontenjan oldukça az 2 veya 3tü sanırım
Forumun efsanelerinden odtü ceng sevdalısı stewartteoremi azmedip geçmişti ona selam olsun buradan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi great student onizuka -- 22 Şubat 2023; 21:55:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 puan kuralı ne?
Odtü cengle aramda 5 puan vardı yks'de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kurum içi yatay geçişte odtüdeki müh bölümüyle aranızda en fazla 40 puan olması gerekiyor ben kurum içi sanıp demiştim
kurumlar arasında böyle bi sınır yok sanırım ama sizin puanınız oldukça yakın olduğundan zaten avantajınız olur diye düşünüyorum
Her üniversite demi geçerli bu kural sadece odtü mü?
kurum içinden bahsediyorsan bizde gördüğüm bir kural bu itü ösym puanına bakmıyor diye biliyorum
Geçiş yapmış bir kişiye sormak gerek.
Forumda bilen çıkar belki, up.
Gelirsem bir tanıtım yaparsın artık
Odtu matematiğe geçti o hocam
Kendisiyle daha birkaç ay önce görüşmüştüm ne ara geçti matematiğe la
Odtü eeden odtü cenge diye geçmişti diye hatırlıyorum.Hocam yks puanı ve not ortalaması yüzde kaçar etkiliyor onu öğrenmen lazım.Eğer yks puanının yüzdeliği görece fazlaysa (%60-70) 3.7+ ortalamayla büyük ihtimalle geçersin.Benim bir tanıdığım iyteden geçmişti 3.9 ortalamayla.Kurumlararası kontenjan 4 oluyor genelde odtü ceng için.Ayrıca kendine has bir mülakatı da olabilir bölümün onu da dikkate almak lazım.Bir de 2. sınıfta geçiş yapabilirsin en erken o da aklında bulunsun.
-
O da 3.7 ort ile geçmişti puan avantajı etkili olmuştu
Geçen sene geçiş yapanların ortalamasına bakarsanız aşağı yukarı fikriniz olur bence hocam çünkü atıyorum 3.5 ortalama gerekiyor deseler kime göre neye göre yani bilemeyiz
Tabii
Onu bulabileceğim bir yer var mı?
Bir de ders saydırma muhabbeti de var bildiğim kadarıyla hacettepe ile odtünün mat1 konuları bile farklı o yüzden otur oturduğun yerde diyorum bazen bu yönden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 22 Şubat 2023; 23:11:49 >
Dene şansını bir şey kaybetmezsin
Zorluk kurum içi ile aynıysa 3,74 ile geçemedi arkadaş ieden
ben yanlış biliyormuşum pardon
Benzer içerikler
- ayt matematik için hangi tyt konular bilinmeli
- ilk 100 bursu
- ingilizce tıp mı türkçe tıp mı
- yks 400 puan kaç bin
- ilk 1000 için kaç net
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X