Bu donem arsa cikmadi mi zaten ortalamalar, arkadas 3.9x (mat119 ve kimyasi ba imis kac ediyosa) ceng cap minor ve gecis yapamadiydi sanirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatay Geçişte Ne Kadarlık Bir Ortalama İstenir? (>>ODTÜ CENG) (2. sayfa)
-
-
Oha
Eede mat119 ve chem107 ba olup ikinci dönemi 4 getirdiyse cgpa 3.9 civarı bir şey oluyo, geçiş olmamasına aşırı şaşırmadım da minor ve çap nası olmuyor lan
Arkadaş taban sıralama falansa bölümde bir tek öyle mümkün geliyor bana
-
Burada geçen seneki sonuçlar var istersen bakabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakikaten çap neden olmadı 3.9'a?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Capa belki basvurmamis olabilir o konuda kararsizdi, ama minör gelmedigine eminim mekatronik geldi hatta cocuga. Siralamada da biseyi yoktu zaten ucundan ceng kaciran bi eeciydi
Hocam arkadaşınız online döneme mi denk gelmişti?
-
Bolume 21de basladi, odtu o sirada acikti herhalde
Maşallah 3.50ler 3.90lar uçuşuyor (Gerçi 3.90 birinin yks puanı farkı fazlaymış)
minor de mi gelmemiş
-
Mekatronik geldi valla cocuya
up
3.50yse gayet makul bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konudan baiımsız, bu geçişler bölümü beienmedim başka bölüme geçicem derken de aynı şartlarla mı oluyor. Tıptan mhemdisliğe , mühendislikte tıbba geçiilwr falan nasıl oluyo
Konuda odtü ceng dışında her şey çıktı la
Bir de bunu şu an düşünmenin gerçekten boş bir şey olduğunu fark ettim o yüzden seneye bakarız
İyi bir ortalaman olsa denenir. Olabilir yani. Sizin okuldan başvuracaklar vardır en zorlu rakipler. YTÜ Bilgisayar yüksek ortalamalıları genelde İTÜ’ye başvurur çünkü. Onları geçersen olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3.90 filan yapman lazım.Yüzyüze konuş bir geçmiş senelerin durumuna bak.
Bu olay esnemiş galiba.Odtü'de bizim dönemimizde ağzınla kuş tutsan geçemiyordun sadece Öss giriş puan bazı ele alınıyordu.
1200 küsür sıralama ile Makina'ya girdik istemeye istemeye.Bilgisayar o kadar popi değildi.Türkiye'de şuanki gibi bir yönelim yoktu.Makinayıda çok metheden oldu.Çıkanlar çok iyi yerlerdeydi son sınıfa kalmadan işin hazırdı vs.Şuan trişka ama o zamanın esamesi yok.10-15 yıl önce Makina ne kadar popi ise şuanda Bilgisayar o noktada.
Galiba üniversite giriş puanı ve yüzdesel olarak dönem başarı notun önemli artık.Zaten yakınında git bence yüz yüze bir sor.Telefonla bilgi alamazsın net.İlgilenmezler.
Kafanda ukte ise gir yani.Bilgisayar bölümü rahat ortalama kasacağın bir bölüm zaten.Hacettepe'nin o sıralamaları bence yerini haketmiyor.
-
Sıralamadan değil de forumun vs yorumları düşündürüyor, yine 1. elden bölüme başlayıp gözlemlemek lazım ama halen arada büyük fark olduğunu düşünmüyorum.
Görüşürüm ileride ama 3.90, her yiğidin harcı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Haziran 2023; 22:21:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X