Şimdi Ara

yatay kasa tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitörümü üzerinde koyabileceğim yatay bir kasa arıyorum. piyasada tek bulabildiğim silverstone serisi

http://www.gold.com.tr/silverstone-grandia-serisi-gd09b-htpc-atx-siyah-kasa-sst-gd09b-_u

bir çok siteye bakmama rağmen başka alternatif bulamadım.

AMD 7850 ekran kartıma ve ATX form factor e uygun bir kasa tavsiyesine ihtiyacım var.

Bütçe: minimum :)

• HTPC kasa olarak ülkemizde tek seçenek Silverstone dersem yanlış olmaz. Zamanında bende arşiv yaptığım sürücüleri bir araya toplamak için Lascala LC10-E almıştım ve hala kullanıyorum. Bir ara sürücü yuvası yetmez diye endişe duyuyordum fakat artık disklerin boyutları iyice büyüdü. HTPC kasa yanında mini itx kasalara da bakın bir isterseniz. Elite 130 tarzı htpc benzeri yatay kasalarda mevcut artık. Silverstone de SG05 tarzı küp sistemlerde var.
  • Mevcut ATX sistemimi bu kasaya aktaracağım. 3 adet sata diskim var ve atx anakart var. bu nedenle ATX uyumlu olması ön şartım.
  • subulur S kullanıcısına yanıt
    3 tane hdd takacaksanız mini itx kasalar size uymaz çoğunda 1x 3.5" yuva oluyor onlarda. Siz silverstone'un büyük yatay kasalarına bakın. Hepsiburada'da ve teknobiyotik'te satılıyor lakin fiyatları biraz yüksek. Bu kasalar full atx uyumlu ve 3 adet hddyi rahat alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı dertten benim de içimi yakıyor... Satan yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.