quote:Orjinalden alıntı: boraaktas quote:Orjinalden alıntı: buura2 quote:Orjinalden alıntı: boraaktas maldırovya uyku bastı galba KOMANÇERO
quote:Orjinalden alıntı: zeyneeeeep hmm pardon S_A_H ufak bi yanlış anlaşılma oldu gerçek suçlu aliss miş.sen niye güneşi bekliyosun ki Romood /> korkuyorum da ondan hiçç öylesine 6 oldu zten sah cizimler çok temiz çok gzl
quote:Orjinalden alıntı: S_A_H size çizdiğim bikaç resmi göstertiim...maksat ortam şenlensin, neşelensin... "YurRak" owww gerçekten bunları sen mi çizdin ya gerçekten çok hoş yaa çizdiysen daa fasla isteris
quote:Orjinalden alıntı: Romood quote:Orjinalden alıntı: zeyneeeeep hmm pardon S_A_H ufak bi yanlış anlaşılma oldu gerçek suçlu aliss miş.sen niye güneşi bekliyosun ki Romood /> korkuyorum da ondan hiçç öylesine 6 oldu zten sah cizimler çok temiz çok gzl daha koyyim mi resm...istiosanız daha war...
bu en sevdiğim resmimdir.... bunları uykuluyken çiziyorum hep, öle ilham gelio bana... belki gördüm seni böle binlerce kilometre uzaktan....
quote:Orjinalden alıntı: boraaktas Dudaklar iyi olmuş köfte dudaklı offfffffffffffffffffffffffffff topic'imi kötü niyetle kullanmayalım
quote:Orjinalden alıntı: buura2 quote:Orjinalden alıntı: boraaktas Dudaklar iyi olmuş köfte dudaklı offfffffffffffffffffffffffffff topic'imi kötü niyetle kullanmayalım Kardeş inan bana tamamen saf ve tamiz duygularımla seviyorum ben o dudakları