quote:Orjinalden alıntı: zeyneeeeep yaa S_A_H ben şu ikinci kızı imza yapabilir miyim ya da avatar ? tabii yapabilirsin....
quote:Orjinalden alıntı: zeyneeeeep yaa S_A_H ben şu ikinci kızı imza yapabilir miyim ya da avatar ? 64x64
quote:Orjinalden alıntı: zeyneeeeep nası yapcam bi de onu söylesen tam süper olcak walla gördüğün gibi ben avatarsızım....bilmiyorum nasıl yapılcağını...
yaa sen resmi bi daha koysan aklıma bişe geldi.ama sen resmi koyduktan snra kimse bişe yazmasın. (inş. yapabilirim )
quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. @S_A_H @buura iansına tuttu topik valla. onu boşver de uykum gelmio benim mert sabah oldu
quote:Orjinalden alıntı: Romood quote:Orjinalden alıntı: zeyneeeeep yaa S_A_H ben şu ikinci kızı imza yapabilir miyim ya da avatar ? 64x64 5dk dır koydum bakan yok
quote:Orjinalden alıntı: Romood quote:Orjinalden alıntı: Romood quote:Orjinalden alıntı: zeyneeeeep yaa S_A_H ben şu ikinci kızı imza yapabilir miyim ya da avatar ? 64x64 5dk dır koydum bakan yok bu boyutta pek bşi anlaşılmıo,avatarda kötü durabilir bence
quote:Orjinalden alıntı: KırıkKılıç tmm yazmıoz Atalarımız bosuna dememiş Kazma sapınla ugrasıcagına 1 kilo fındıgın olsun