Şimdi Ara

Yatırım Ortaklığı 2 yıldır müşteriyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Çok güzel bir forum olmuş Türkiye mize böyle forumlar lazım malesef insanımız nasıl yatırım yapılır ne edilir bilmiyor ve elindekini çarçur ediyor, deneyimlerimizi paylaşamıyorduk. Umarım burası yatırım için çok tıklanan güzel şeyler paylaşılan güncel bir forum olur.

Bana gelince Yıllardır farklı kazanç metodları denedim. MLM de kendi şirketimi kurup hissemi satıp %250 kar bile ettim. hyip desen 11 bin TL ile giriştim bundan 3 yıl önce ve 8 bin TL civarı zararla kapattım. Tam ben hyip başladığım zamanlarda dayım bana hiç bir çıkar gözetmeden sevdiği için beni kazanmamı istediği için bir öneride bulundu ozamanlar kabul etmedim hani aylık %5 te neymiş dedim hyipte aylık %100 kar etmeye çalışıyorum ya..! ah aklım ah..

neyse hyipte batınca ki 1 yıl harcadım hyipte yaklaşık ve bu işlerden baktım kazanç yok uzak durdum herşeyden. sonra aklıma geldi dayım bi öneride bulunmuştu bana önerdiği şirkete 10 bin TL yatırmıştı ozaman. 1 yıl geçtikten sonra aklıma geldi sordum dayıma naptın o iş nasıl gidiyor diye aylık %5 ile dayım kredide çekmiş bu arda 50 bin TL ye cıkarmıs yatırımı ve 2.5 yıldır güzel güzel almış ki tek maaşlı biri onun adına ço ksevindim arsa vsde aldı maşallah.

2014 aralık gibi bende yatırırımımı yaptım gücüm yettiğince ve aylık %5 almaya devam ettim 5 aydır alıyorum. 90 günlük yatırımlara %20 veriyorlar. Kız arkadaşımın birikmişinide o na yatırdık ilk ödemeyide aldık tekrar yatırım yaptık. etrafımdakilere öneriyorum kimi birikmişiyle kimi krediyle girişiyor. %5 yada 90 günde %20 az görünebilir gözünüze ama gerçek kazançlar bu şekilde oluyor arkadaşlar yılların deneyimi bana bunu öğretti.

Dayımada bu öneriyi yapan kişi 3 yıldır parasını %200 den fazla kar ile çeken biri iş arkadaşı. Onuda şirketin bi aracısı bulmuş. Şirket komisyonda veriyor aracı olanlara. ŞEffaf bir şirket daha çok kazanırlar inşAllah 2000 den fazla müşteirleri var Merkezi Mersin de . Ben ve benimle beraber etrafımda çok kişi faydalanıyor araba alanlar var..

Şirketi bu yatırım süresince baya tanıdım parayı yöneten ekiple personellerle vs. çok alçakgönüllü insanlar memleket adamları başka türlü türlü yatırımlarıda var boş durmuyorlar. Bana güven verdiler ve ben 5 aydır devam ediyorum dayım 2.5 yıl onu getiren 3 yılı aşkın süredir.

Eğer düşünürseniz benimle iletişime geçebilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olurrum herkese bol kazançlar.

Ayrıca Fizyoterapistim meslektaşlarıma kesinlikle öneririm Mersindeyim.

incelemek isteyenler siteyi ve siteden facebook sayfasını inceleyebilir.

http://www.ankagi.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllshn -- 12 Haziran 2015; 21:38:48 >

• Ayda yüzde 5 büyük para.ancak memleket adamı,vatansever insan,dini bütün vb tanımlamalar yatırımcı için bir anlam ifade etmiyor.

Daha detaylı bilgi verirmisiniz

Borsadaki hisseleriniz takasbankta saklanır

Banka mevduatı devlet garantisi altındadır

Burada güvenceniz nedir.

Şirket topladığı paralarla nasıl bir yatırım yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Ayda yüzde 5 büyük para.ancak memleket adamı,vatansever insan,dini bütün vb tanımlamalar yatırımcı için bir anlam ifade etmiyor.

Daha detaylı bilgi verirmisiniz

Borsadaki hisseleriniz takasbankta saklanır

Banka mevduatı devlet garantisi altındadır

Burada güvenceniz nedir.

Şirket topladığı paralarla nasıl bir yatırım yapıyor

evet çoğu küçük görüyor ama ekonomiden anlayan için büyük para.

Forex hesapları yöneten bir ekip var şirket hemen her türlü finan işiyle uğraşıyor, yurtdışı kredi vs ama büyük meblağlara çok düşük faizli kredide buluyorlar. Paranızı forexte çalıştırıyorlar, 2 programları var 30 günlük yatırımlarınızda %5 kar + anaparanız hesabınza yatıyor, 90 günlükte %20 kar +anaparanız hesabınıza yatıyor.

benim 6. ayım oldu. 3 aylıktada 1 aylık programdada yatırımım var. öyle herhangi bir garanti yok. sadece güvence var 3.5 yıldır 2000 küsür müşterisinin parasını tıkır tıkır yatırıyor. çevremde çok kişi var bende öyle giriştim. işlemleri internet sitelerinde güncel olarak yayınlıyorlar. Bu tür çalışan başka trader şirketlerde var %10 veren vs ama dediğim gibi forex bildiğim için ve bu kişileride tanıdığım için güvendim giriştim dayım 2.5 yıldır parasını alıp arsa vs malk mülk sahibide olunca olay bu. Merkezi mersinde isteyen buraya gelsin yine yardımcı olurum. kendiniz görürsünüz. kendiniz karar verirsiniz. bu tür işleri biliyorsanız beni anlamış olmanız lazım. biliyorsanızda böyle bir yatırım olayını yılların deneyimiyle çok sağlam bir şirket olduğunu söyleyim çünkü işlemlerindeki karlılık başarıları %99,5+ .

• önceden müşterilerine yardımcı oluyorlardı güven meselesinde tabi başlarda, gidip bankadan açıyordunuz forex hesabınızı ve yönetimini bu şirkete veriyordunuz. onlar yönetiyordu paranızı ama para çekme bilgisini vermiyordunuz. onlarda aylık ne kadar kar elde etmişse %50 sini çekip şirkete veriyordunuz. ama hem takibi zor hem tek tek hepsi için ayrı ayrı binlerce işlem yükü oluşuyordu hemde bazen paralarını alamıyorlar yada çok geç getiren oluyordu. o uygulamadan vazgeçtiler.
  • adres yok,bilgi yok,güvence yok..bu bilgilerle min. 5000 yatıran oluyormu acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yokum

adres yok,bilgi yok,güvence yok..bu bilgilerle min. 5000 yatıran oluyormu acaba..

adres var bilgi var, güvence yok güven var. katlarını yatıranlar oluyor. adres bilgisinin olmaması herkesle tek tek uğraşmak istemediklerinden dolayı böylece daha fazla kazanıyorlar ve böyle devam ederlerse gelecek yıl daha fazla karlılık vermeyi düşünüyorlar örn %5 değil % 7, %20 değil %30 gibi. özelden yardımcı olabilirim
  • adres sitede yok,şirket bilgisi yok.o sitedeki bilgilere bakarak kim para yatırır.güvence olmazsa guvende olmaz..güvenceden kasıt karda etmek zararda değil..parayıı kım alacak,işetecek,şirket kim,biri sizin demenizle para yatırırmı sizce..anca yakın cevresinden olabilir.....özelden bilgi alabilirmiyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yokum

adres sitede yok,şirket bilgisi yok.o sitedeki bilgilere bakarak kim para yatırır.güvence olmazsa guvende olmaz..güvenceden kasıt karda etmek zararda değil..parayıı kım alacak,işetecek,şirket kim,biri sizin demenizle para yatırırmı sizce..anca yakın cevresinden olabilir.....özelden bilgi alabilirmiyim.

evet sitede yok, aracılarla çalışıyorlar amaçları websitelerinin reklamı ile müşteri kazanmak değil, müşterilerden aracılar ve bu platform sayesinde sıyrılıp işlerine bakabilmek. bu platform aracı sayılarını arttırmak, aracılarının ve müşterilerinin takibini kolayca yapmak için tasarlanmış. yani aracılar yardımcı oluyor kendileri websitesinden müşteri çekmeyi amaçlamıyor yoksa dediğiniz gibi bilgiler vermeleri gerek ve buda onları eskiye döndürür her müşteriyle tek tek ilgilenme vs gibi uğraşlara aramalara vs bir sürü iş. özelden yazıyorum ayrıca bende aracısıyım konuda belirttiğim gibi uzun dönem paramı alınca ve çok yakından da tanıyınca buna karar verdim hem başkası kazansın hemde bende cüzzide olsa kazanayım sonuçta.

Tabiki özelden yardımcı olayım

• forexte günlük %1 kazandıran sistemler var aylık %30 ediyor millet niye %5 verenlerle uğraşsın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

forexte günlük %1 kazandıran sistemler var aylık %30 ediyor millet niye %5 verenlerle uğraşsın ki?

bi kere forexte günlük %1 kazanmak diye bir şey yokki aylık %30 olsun.. ayrıca forex sadece haftaiçi günlerde açık olan bi platform. Forex hakkında bilginiz yok sanıyorum ya da yanlış bilgilendirilmişsiniz. forex hafta içi 5 gün 24 saat açıktır bu da piyasaların birleşimiyle mümkündür amerika bölgesi belli bir saat dilimi avustralya belli bir saat dilimi hindistan bölgesi belli bir saat dilimi bu platformda aktif yer alarak piyasalar 24 saat açık tutulur ve hepsinde işlemler farklıdır hareketliliği vs. Şimdi günlük %1 kar etsenki böyle birşey kesinlikle yok. Forexin profesoru dahi olsan piyasa hareketlenmedikçe tek kuruş kazanamazsın ! ve bazen piyasa durgundurwww.ankagi.com bak işlem özetlerinden işlemlerinde %99,5 başarılı ve yeri geldimi 1:1000 poz oluşturan nadir yerli şirketlerden ama gel gör işlem özetlerinin birinde 1 günlük karı sadece $45 dolar yeri geldimi, yeri geldimide 10 bin 20 bin 30 bin dolar kar ediyor 1 günde yani bu işin bi sabiti yok. Ayrıca bu işin profesyoneli bile olsan aylık %30 garanti kar kimsenin harcı değil. Bu hesap yöneten şirketler bile ki bu ekipler 7 / 24 forexle uğraşıyor ekip halinde ve yeri geliyor aylık %6,7,8 gibi yeri geliyor yıl içinde bazı aylarda %20-30 civarı karlılık ederek yıllık bir ortalama tutturuyorlar ve bunuda milyon dolarlık yatırımlarıyla yapıyorlar.. Kısacası yok günlük %1 miş yok aylık %30 muş yok böyle şeyler. kumar oynarsın tutarsa bi ay %30 alırsın ama her ay alman mümkün değil veya bi kere bile bu karlılığı elde etmen müthiş profesyonelsen sinyalin başı sensen şansın %70 den bile çok az piyasa hareketli olduğunda bile.. yıllardır işin içinde olan bu şirketler bile sana bunu soyleyebilir.. Lütfen insanları doğru bilgilendirelim. ha dediğin gibi her ay %30 yok günlük %1 vs diyorsan paylaş kardeşim işlem özetlerini( statements ) bizde görelim hak verelim mümkün değil gerçekten ama diyorum ya şu iddaanın yarısına yakınını tutturacak bir işlem özeti bile kabulum her gün standart karlılığı olan ve aylarca yıllarca bu düzeni tutturabilen bi delilin varsa ki olamaz.., yükle buraya bizde görelim.

• Bankalardan yüzde birlerle rahat kredi bulmak varken neden yüzde beş maliyetlere razılar acaba mantıklı hiçbir açıklaması yok gibi

Tek açıklaması jetfadılınki gibi yeni paralarla eskileri edebildikleri kadar finanse edip bir peak nokta aradıkları olabilir

Başka bir açıklama bulamıyorum
    Tefeciden borçlansalar yine yıllık yüzde onsekiz civarına rahat para bulurlar
    Yok iyi niyetli bir açıklama bulmak imkansız bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Bankalardan yüzde birlerle rahat kredi bulmak varken neden yüzde beş maliyetlere razılar acaba mantıklı hiçbir açıklaması yok gibi

Tek açıklaması jetfadılınki gibi yeni paralarla eskileri edebildikleri kadar finanse edip bir peak nokta aradıkları olabilir

konuyu doğru anladığınızdan eminmisiniz ? ve şirketin işlem özetlirini inceledinizmi ? saklı birşey yok çünkü de muamma olabilecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllshn

quote:

forexte günlük %1 kazandıran sistemler var aylık %30 ediyor millet niye %5 verenlerle uğraşsın ki?

bi kere forexte günlük %1 kazanmak diye bir şey yokki aylık %30 olsun.. ayrıca forex sadece haftaiçi günlerde açık olan bi platform. Forex hakkında bilginiz yok sanıyorum ya da yanlış bilgilendirilmişsiniz. forex hafta içi 5 gün 24 saat açıktır bu da piyasaların birleşimiyle mümkündür amerika bölgesi belli bir saat dilimi avustralya belli bir saat dilimi hindistan bölgesi belli bir saat dilimi bu platformda aktif yer alarak piyasalar 24 saat açık tutulur ve hepsinde işlemler farklıdır hareketliliği vs. Şimdi günlük %1 kar etsenki böyle birşey kesinlikle yok. Forexin profesoru dahi olsan piyasa hareketlenmedikçe tek kuruş kazanamazsın ! ve bazen piyasa durgundurwww.ankagi.com bak işlem özetlerinden işlemlerinde %99,5 başarılı ve yeri geldimi 1:1000 poz oluşturan nadir yerli şirketlerden ama gel gör işlem özetlerinin birinde 1 günlük karı sadece $45 dolar yeri geldimi, yeri geldimide 10 bin 20 bin 30 bin dolar kar ediyor 1 günde yani bu işin bi sabiti yok. Ayrıca bu işin profesyoneli bile olsan aylık %30 garanti kar kimsenin harcı değil. Bu hesap yöneten şirketler bile ki bu ekipler 7 / 24 forexle uğraşıyor ekip halinde ve yeri geliyor aylık %6,7,8 gibi yeri geliyor yıl içinde bazı aylarda %20-30 civarı karlılık ederek yıllık bir ortalama tutturuyorlar ve bunuda milyon dolarlık yatırımlarıyla yapıyorlar.. Kısacası yok günlük %1 miş yok aylık %30 muş yok böyle şeyler. kumar oynarsın tutarsa bi ay %30 alırsın ama her ay alman mümkün değil veya bi kere bile bu karlılığı elde etmen müthiş profesyonelsen sinyalin başı sensen şansın %70 den bile çok az piyasa hareketli olduğunda bile.. yıllardır işin içinde olan bu şirketler bile sana bunu soyleyebilir.. Lütfen insanları doğru bilgilendirelim. ha dediğin gibi her ay %30 yok günlük %1 vs diyorsan paylaş kardeşim işlem özetlerini( statements ) bizde görelim hak verelim mümkün değil gerçekten ama diyorum ya şu iddaanın yarısına yakınını tutturacak bir işlem özeti bile kabulum her gün standart karlılığı olan ve aylarca yıllarca bu düzeni tutturabilen bi delilin varsa ki olamaz.., yükle buraya bizde görelim.

1- çocuk değiliz forex 5 gün 24 saat oynandığını biz de biliyoruz biz de oynıyoruz.
    2-günlük %1 dediğim kesin değil tabiiki ortalama fiyattır. aylık %30 da ortalama fiyattır. bazı aylar %50 kazanılır bazı aylar %20 kazanılır bazı aylar kazanılmaz
    ama genel itibariyle 10.000 dolar yatırınca ortalama günlük %1 kazançla yaklaşık 100 gün geçtiğinde (5. ay sonunda) paran amorti oluyor
    ve 365 günün kalan günleri hep kar ediyorsun (temmuz ayı istisna) özellikle temmuz ayında genelde hep zarar yazar.
    aslında çok da zarar yazmıyor ama kardan zarar diyelim ama ağustosta sistem kendini toparlıyor
    bunun niye böyle olduğunun sorma mantığını ben de anlayamadım ama 4-5 yıldır böyle
    3-forex bilmeyen için kumardır bilen için başkasının parasıyla para kazanmaktır.
    bu arada başkasının parasıyla para kazanmakla ilgili caiz olup olmama durumu da var yani oynuyoruz ama kazandığım paraya da çok güvenemiyorum
    ne olur ne olmaz attığımızı çıkartıp karı dağıtıyoruz. para kredi kartlarının aidatlarına gidiyor eften püften ücretler olur ya vermek istemezsin
    ama vermeden de işin yürümez oralara gidiyor arabayı park ettin park parası vereceksin cepten vermek istemiyorum aylık veya yıllık verip kurtulacaksın.
    bir avukata gidiyorsun bilmemne dilekçesi yazacak 3.000 5.000 tl ister cepten vermek istemiyorum ama vermeden de işim yürümüyor IBAN no alıp Eft yapıyorsun
    başka yöntem yok.
    kumar oynamak haram olduğu için kumara girmem.
    yatırım başka şeydir kumar değildir. göstergeleri iyi okursan çözersin epey kafa patlatman lazım. (patlatacak kafa varsa)
    %1 olayının milyonluk yatırımlar olmadan yapıldığına inanmayabilirsin çık gel arkadaşın leptoptan canlı canlı grafiklerini gösterelim.
    bu karlılığı oynadığı bütün forex şirketleri de görüyor arkadaşın yazdığı robotu satın almak istiyorlar ama arkadaş satmıyor
    daha önceki mesajlarda da yazmıştık işyatırım 2 milyon dolar önerdi arkadaş reddetti (diğerleri 1 milyon dolar falan anca önermişlerdi)
    ayrıca bütün forex şirketleri arkadaşı genel md. yrd. yapmak istiyor arkadaş kendi forex firmasını kuracağı için kabul etmiyor.
    emekli olduğunda yeni zelandanda uluslararası şirket kuracak
    (sebebi uluslararası şirket kurmakiçin ve bu kadar büyük paralar kazanıp en az vergi ödenecek en güvenli ve en az formalite ile uğraşılan ülkeymiş
    pek araştırmadım da bana öyle söyledi belki daha az formalite olan başka ülkeler biliyorsunuzdur yazarsınız öğreniriz.)
    arkadaşın oynadığı işlemlerde kazanma yüzdesi %80 ler seviyesindedir bu oranın ne olduğunu sen bilirsin
    ama anlamayan için de yazalım 100 işlemin 80 tanesi kar 20 tanesi zarar ortalama verim 60 oluyor
    bu verim bazı arkadaşlar için düşük gelebilir ama her 100 işlemde bu verimle paranızın kaça katlanacağını düşünün
    bugün 10.000 dolarla başladığınızda 2 sene sonra paranız ne olacak anlarsınız.
    açık isim verip kaydolduğum bir forumda bunları ve resimlerini işlem raporlarını açık açık yayınlayamayacağımı bilmelisin
    hem arkadaş yayınlamak istemiyor hem ben istemiyorum
    inanmayan gelir gösteririz yol parasına falan karışmayız bu kadar da iddialı konuşuyorum
    beni bu forumda bilen bilir dalga dümen işlerim yoktur.
    kafama yatmayan işe bulaşmam el sallayacak kadar bir para ile bu işe girenler bugün ev araba satıp kredi çekip geliyor bu nedenle herkese tavsiye etmiyoruz
    3-5 ay sonra forex piyasasının kapanıp gitmeyeceğinin bir garantisi yok
    zaten arkadaş tanımadığı kişileri trilyon getirse sistemine almıyor
    arkadaşa inanmayanlar var ama sistemi de denemek istiyorlar
    arkadaş o zaman tek seferlik sisteme giriş çıkışa izin veriyor.
    tek şartı 250.000 dolar ile sisteme gir 1 ay dene sonra paranı ve karını al çık diyor
    adam bu parayı bulup buluşturup getiriyor ay sonunda ortalama 325.000 dolarını alıp gidiyor (ortalama 325000, 3 aşağı 5 yukarı)
    sonra kalmak istiyor ama kalamaz birçok iş adamı etrafında pervane dönüyor
    ama arkadaş bu işi sadece kendi geleceğini kurtarmak ve 3-5 kuruş birikimi olan arkadaşlarına
    biraz daha kıyak sağlamak için yapıyor bu ülkede zaten herkes sizi soyup soğana çaviriyor bari ben birazını kurtarma şansı vereyim diyor.

• quote:

quote:

Bankalardan yüzde birlerle rahat kredi bulmak varken neden yüzde beş maliyetlere razılar acaba mantıklı hiçbir açıklaması yok gibi

konuyu doğru anladığınızdan eminmisiniz ? ve şirketin işlem özetlirini inceledinizmi ? saklı birşey yok çünkü de muamma olabilecek..

Çok zor bir soru değil benimki
    Bankalardan yüzde bir civarıyla para alabilecekken neden milletten yüzde 5 vaadle alıyor

Çok basit bir soru

• quote:

quote:

quote:

1- çocuk değiliz forex 5 gün 24 saat oynandığını biz de biliyoruz biz de oynıyoruz.
    2-günlük %1 dediğim kesin değil tabiiki ortalama fiyattır. aylık %30 da ortalama fiyattır. bazı aylar %50 kazanılır bazı aylar %20 kazanılır bazı aylar kazanılmaz
    ama genel itibariyle 10.000 dolar yatırınca ortalama günlük %1 kazançla yaklaşık 100 gün geçtiğinde (5. ay sonunda) paran amorti oluyor
    ve 365 günün kalan günleri hep kar ediyorsun (temmuz ayı istisna) özellikle temmuz ayında genelde hep zarar yazar.
    aslında çok da zarar yazmıyor ama kardan zarar diyelim ama ağustosta sistem kendini toparlıyor
    bunun niye böyle olduğunun sorma mantığını ben de anlayamadım ama 4-5 yıldır böyle
    3-forex bilmeyen için kumardır bilen için başkasının parasıyla para kazanmaktır.
    bu arada başkasının parasıyla para kazanmakla ilgili caiz olup olmama durumu da var yani oynuyoruz ama kazandığım paraya da çok güvenemiyorum
    ne olur ne olmaz attığımızı çıkartıp karı dağıtıyoruz. para kredi kartlarının aidatlarına gidiyor eften püften ücretler olur ya vermek istemezsin
    ama vermeden de işin yürümez oralara gidiyor arabayı park ettin park parası vereceksin cepten vermek istemiyorum aylık veya yıllık verip kurtulacaksın.
    bir avukata gidiyorsun bilmemne dilekçesi yazacak 3.000 5.000 tl ister cepten vermek istemiyorum ama vermeden de işim yürümüyor IBAN no alıp Eft yapıyorsun
    başka yöntem yok.
    kumar oynamak haram olduğu için kumara girmem.
    yatırım başka şeydir kumar değildir. göstergeleri iyi okursan çözersin epey kafa patlatman lazım. (patlatacak kafa varsa)
    %1 olayının milyonluk yatırımlar olmadan yapıldığına inanmayabilirsin çık gel arkadaşın leptoptan canlı canlı grafiklerini gösterelim.
    bu karlılığı oynadığı bütün forex şirketleri de görüyor arkadaşın yazdığı robotu satın almak istiyorlar ama arkadaş satmıyor
    daha önceki mesajlarda da yazmıştık işyatırım 2 milyon dolar önerdi arkadaş reddetti (diğerleri 1 milyon dolar falan anca önermişlerdi)
    ayrıca bütün forex şirketleri arkadaşı genel md. yrd. yapmak istiyor arkadaş kendi forex firmasını kuracağı için kabul etmiyor.
    emekli olduğunda yeni zelandanda uluslararası şirket kuracak
    (sebebi uluslararası şirket kurmakiçin ve bu kadar büyük paralar kazanıp en az vergi ödenecek en güvenli ve en az formalite ile uğraşılan ülkeymiş
    pek araştırmadım da bana öyle söyledi belki daha az formalite olan başka ülkeler biliyorsunuzdur yazarsınız öğreniriz.)
    arkadaşın oynadığı işlemlerde kazanma yüzdesi %80 ler seviyesindedir bu oranın ne olduğunu sen bilirsin
    ama anlamayan için de yazalım 100 işlemin 80 tanesi kar 20 tanesi zarar ortalama verim 60 oluyor
    bu verim bazı arkadaşlar için düşük gelebilir ama her 100 işlemde bu verimle paranızın kaça katlanacağını düşünün
    bugün 10.000 dolarla başladığınızda 2 sene sonra paranız ne olacak anlarsınız.
    açık isim verip kaydolduğum bir forumda bunları ve resimlerini işlem raporlarını açık açık yayınlayamayacağımı bilmelisin
    hem arkadaş yayınlamak istemiyor hem ben istemiyorum
    inanmayan gelir gösteririz yol parasına falan karışmayız bu kadar da iddialı konuşuyorum
    beni bu forumda bilen bilir dalga dümen işlerim yoktur.
    kafama yatmayan işe bulaşmam el sallayacak kadar bir para ile bu işe girenler bugün ev araba satıp kredi çekip geliyor bu nedenle herkese tavsiye etmiyoruz
    3-5 ay sonra forex piyasasının kapanıp gitmeyeceğinin bir garantisi yok
    zaten arkadaş tanımadığı kişileri trilyon getirse sistemine almıyor
    arkadaşa inanmayanlar var ama sistemi de denemek istiyorlar
    arkadaş o zaman tek seferlik sisteme giriş çıkışa izin veriyor.
    tek şartı 250.000 dolar ile sisteme gir 1 ay dene sonra paranı ve karını al çık diyor
    adam bu parayı bulup buluşturup getiriyor ay sonunda ortalama 325.000 dolarını alıp gidiyor (ortalama 325000, 3 aşağı 5 yukarı)
    sonra kalmak istiyor ama kalamaz birçok iş adamı etrafında pervane dönüyor
    ama arkadaş bu işi sadece kendi geleceğini kurtarmak ve 3-5 kuruş birikimi olan arkadaşlarına
    biraz daha kıyak sağlamak için yapıyor bu ülkede zaten herkes sizi soyup soğana çaviriyor bari ben birazını kurtarma şansı vereyim diyor.

bende 2011 den beri grafik vs takip ederim bireysel çok uğraştım karlılığımda zararımda oldu sonuçta meslek sahibiyiz bakamıyoruz sürekli acemilikte oldu yeri geldi neyse..

1 ve 2 de cevabı sen kendine vermişsin üstteki yorumunla ilgili..

forexte başkasının parasını kazanmazsın elindeki mal değer kazanır ya da kaybeder küresel olaylara bağlı olarak. nasıl ki yol kenarı çok işleyen bir restoran olupta otoban açıldımı zarar edersin değer kaybederek o hesap. para = mal dır. Mal değer kaybetti diye para kaybetmezsin, değer kazanıncada para kazanmış olmazsın birşeye dönüştürmeden. Yani başkasının parasını almıyorsun kaybeden. herkesin bir malı var alıyor satıyor ama değer katmak için ama ticaret bu değerde kaybeder malın yeri geldimi vs bu açıklama umarım yeterli olmuştur. ben müşteri olduğum için risk min olsun isterim %99.5 üstü başarı isterim çünkü paramı emanet ediyorum. Yoksa forexte her tür karlılık elde edebilirsin %1000 de kazanbilrisin bir ihtimal ama ben ihtimallerle uğraşamam.

Ayrıca ofrexte bir işelm özeti paylaşmanın hiçbir riski yoktur !!!

closed işlemler paylaşılabilir risksiz şekilde zaten görmek istediğimde bu ve ve belirttiğin karlılığı uzun süre devam ettirip ettiremediği. Open tradesi buzla kes çıkart göster işlem özetini bitip geçmiş kimseye bi faydası yok çünkü.. adı üstünde closed ! bi riski olsa benim yatırım yaptığım şirkette paylaşmazki böyle trader / broker şirketlere ilk statements leri soruluyr bilen bunu sorar ! çünkü riski yoktur ! yaptığı işin risksiz kanıtıdır !

arkadaşına gelince de bilemem birşey görmeden %60 ve az altı az üstü çok büyük risk benim için dediğim gibi ben %99.5 + başarı banka gibi olmaktır benim için öenmli olan bu. yoksa riske girer 10 binden 1 milyonda kazanır bir ihtimal ama batar gidebilirde. yada 10 binden 5 binde kazanır sözüm yok ama işte batabilirde.. kumardır bu kadar risk girmek, çünkü buradaki risk gerçekçi tahminin ötesinde dir yani kumardır. vahiy fln almak gerek bilinçlice poz için %40 50 60 80 vs kazançlar için. diğer türlü kumardır piyasa pariteyi 1.3 olcak der yok ben 1.5 , 1.6 parite bekleyim dersin kumara girip, zaten piyasa 1.5 1.6 olacanı görse herkes poz. açar.. vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllshn -- 14 Mayıs 2015; 11:32:37 >

• quote:

quote:

quote:

Bankalardan yüzde bir civarıyla para alabilecekken neden milletten yüzde 5 vaadle alıyor

Çok basit bir soru

bankada %1 civarı ile ne alacak kredimi ? birde milleten %5 lik birşey almıyor. yatırım/kar ortaklığı yapıyor bence bir daha okuyun. Millet parasını getiriyor kar/zarar ortak oluyor mantık bu.

• biz senin sistemine laf atmıyoruz ama %99.5 gibi bir oranda kazanç bekliyorsan bu sistemi kuranlar bile bu kazancı alamıyorlar
    hani kemal sunalın atla gel şaban filmi vardı ya adamlar at yarışlarını organize ediyorlar ama gelecek atları bilemiyorlar bunun gibi bir sistem var
    yatırım oldıuğu gibi risk de vardır
    arkadaş 10.000 dolarlık hesabını sadece %5 riskle yürütüyor yani açtığı pozisyonların toplamı hiçbir zaman 500 doları geçmiyor
    3 dolar 5 dolar birsürü pozisyon açıyor yeterince bekleyip kar ettiğinde kapatıyor
    veya belli bir süre geçtiğinde kendi kendine pozisyon nerede olursa olsun kapatıp başka pozisyon yakalamaya çalışıyor
    sistem gerektiğinde tepe çukur noktalarını keşfetmeye çalışıp tepe yakalarsa satışa çukur noktası yakalarsa alışa geçiyor
    biz riski çok açmak istersek robotta özel ayar yaptırmamız gerekiyor
    mesela ben risk %10 olsun dersem sadece anaparanın %10 unu kullanarak dediğim kar elde ediliyor
    başkası gelir %25 kullan der
    ama arkadaş %5 risk fazlasına güvenemiyor
    bu durumda her tür koşulda hesaptaki ana paranın %95 i yerinde kalıyor
    mesela sistem zamanla 100.000 dolara ulaşsa pozisyonlara en fazla 5.000 dolar yatırılıyor
    ve bu 5000 dolarla %60 verim yakalanıyor oynanacak paranın %si arttırılınca kazanılacak para korkunç meblağlarda
    mesela eski oynanan verileri tekrar tekrar analiz yapıyoruz eğer oynanma yüzdesi %5 değilde %7 olsaydı ne kazanırdık diyoruz robotları offline çalıştırıyoruz
    eğer %12 yapsaydık ne olurdu diyoruz ve % arttıkça kazanılacak korkunç bir para var.
    yani 10.000 dolar ve yüksek bir risk yüzdesi ile para 1 yıldan az sürede 500.000 dolar olabiliyor. 1 e 50 kazanç. .. ama bu riske girmiyoruz biz %5-%7-%10 ile devam ediyoruz. ne olur ne olmaz sağlam sağlam gidelim 1 senede 500.000 dolar olacağına 6-7 senede olsun ama sağlam olsun daha iyi.

• quote:

biz senin sistemine laf atmıyoruz ama %99.5 gibi bir oranda kazanç bekliyorsan bu sistemi kuranlar bile bu kazancı alamıyorlar
    hani kemal sunalın atla gel şaban filmi vardı ya adamlar at yarışlarını organize ediyorlar ama gelecek atları bilemiyorlar bunun gibi bir sistem var
    arkadaş 10.000 dolarlık hesabını sadece %5 riskle yürütüyor yani açtığı pozisyonların toplamı hiçbir zaman 500 doları geçmiyor
    3 dolar 5 dolar birsürü pozisyon açıyor yeterince bekleyip kar ettiğinde kapatıyor
    veya belli bir süre geçtiğinde kendi kendine pozisyon nerede olursa olsun kapatıp başka pozisyon yakalamaya çalışıyor
    sistem gerektiğinde tepe çukur noktalarını keşfetmeye çalışıp tepe yakalarsa satışa çukur noktası yakalarsa alışa geçiyor
    mesela ben risk %10 olsun dersem sadece anaparanın %10 unu kullanarak dediğim kar elde ediliyor
    mesela sistem zamanla 100.000 dolara ulaşsa pozisyonlara en fazla 5.000 dolar yatırılıyor
    ve bu 5000 dolarla %60 verim yakalanıyor oynanacak paranın %si arttırılınca kazanılacak para korkunç meblağlarda
    mesela eski oynanan verileri tekrar tekrar analiz yapıyoruz eğer oynanma yüzdesi %5 değilde %7 olsaydı ne kazanırdık diyoruz robotları offline çalıştırıyoruz
    eğer %12 yapsaydık ne olurdu diyoruz ve % arttıkça kazanılacak korkunç bir para var.
    yani 10.000 dolar ve yüksek bir risk yüzdesi ile para 1 yıldan az sürede 500.000 dolar olabiliyor. 1 e 50 kazanç. .. ama bu riske girmiyoruz biz %5-%7-%10 ile devam ediyoruz. ne olur ne olmaz sağlam sağlam gidelim 1 senede 500.000 dolar olacağına 6-7 senede olsun ama sağlam olsun daha iyi.

önceki yorumundaki oranlar bahsettiklerin ve daha öcneki forex yorumların üzere konuşuyorum. 99.5 bu sistemi kuranlar yakalyamıyor ne demek ?? sanki küçük bir işletme.. nerdeyse dünyadaki tüm banka ve finans kurumları forexe bağlı aklın hayalin almayacak döviz var ayrıca oynamak demeyelim kumar gibi, tabi kumara dönüştürenlerde var neyse. ben bişey demiyorum aç işlem özetlerini bakwww.ankagi.com

ben realite ve kanıtla konuşurum.

önceki tüm yroumlarımda dediğim gibi, robot mucizevi bi araç değil, bir insan veya ekipten daha iyi bişey olmasını geçtim iyi bile değil. bak biri almanforexrobotu diye piyasaya sürmüş incele orada bile statements var işlem özetleri yani ve başarıları görünür.. bu kadar . yani işlem özetini göster istediğin iddaa da bulun olay bu. Çok konuşmaya gerek yok konusulabilecek çok şey olsada.. göster son 5 6 aylık dökümü onlar konuşsun. ben kimseye laf atmıyorum ama bahsettiğin şeyler uçuk, gerçekse de kanıtını istiyorum o kadar. ama bin dereden su getiriyorsun..

• quote:

quote:

biz senin sistemine laf atmıyoruz ama %99.5 gibi bir oranda kazanç bekliyorsan bu sistemi kuranlar bile bu kazancı alamıyorlar

önceki yorumundaki oranlar bahsettiklerin ve daha öcneki forex yorumların üzere konuşuyorum. 99.5 bu sistemi kuranlar yakalyamıyor ne demek ?? sanki küçük bir işletme.. nerdeyse dünyadaki tüm banka ve finans kurumları forexe bağlı aklın hayalin almayacak döviz var ayrıca oynamak demeyelim kumar gibi, tabi kumara dönüştürenlerde var neyse. ben bişey demiyorum aç işlem özetlerini bakwww.ankagi.com

ben realite ve kanıtla konuşurum.

önceki tüm yroumlarımda dediğim gibi, robot mucizevi bi araç değil, bir insan veya ekipten daha iyi bişey olmasını geçtim iyi bile değil. bak biri almanforexrobotu diye piyasaya sürmüş incele orada bile statements var işlem özetleri yani ve başarıları görünür.. bu kadar . yani işlem özetini göster istediğin iddaa da bulun olay bu. Çok konuşmaya gerek yok konusulabilecek çok şey olsada.. göster son 5 6 aylık dökümü onlar konuşsun. ben kimseye laf atmıyorum ama bahsettiğin şeyler uçuk, gerçekse de kanıtını istiyorum o kadar. ama bin dereden su getiriyorsun..

işlem özetlerini açıktan göstermeyeceğimi gerekçesiyle söyledim
    o kadar merak ediyorsan gelirsin canlı canlı görürsün
    hatta sabahtan akşama kadar yanımızda takıl canlı canlı işlemleri gör alım satım noktalarını gör
    sana robotun kodlarını kısmen inceleme şansı da verebiliriz.
    sonuçta binlerce satır kod tamamını okusan da anlayamayacaksın kısmen örnekleme 15-20 satırı anlatırız
    satırlara da inanmazsan yanımıza takılabileceksin
    piyasa açılırken anaparamızı ne kadar koyduğumuzu kapanırken ne kadar çektiğimizi de canlı canlı göreceksin
    niye böyle olacağını başka türlü olmayacağını anlatayım
    ben ekran görüntüsü koysam bu sefer de photoshop diyeceksin bilmemne diyeceksin
    sen canlı canlı görmediğinde inanmayacak birisin o sebeple işlemleri canlı canlı görmen gerekiyor başka türlü inanmayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 14 Mayıs 2015; 20:18:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok basit bir soru

bankada %1 civarı ile ne alacak kredimi ? birde milleten %5 lik birşey almıyor. yatırım/kar ortaklığı yapıyor bence bir daha okuyun. Millet parasını getiriyor kar/zarar ortak oluyor mantık bu.

Siz daha önce zarar ortaklığından bahsetmemiştiniz sabit yüzde beş gibi görünüyordu

Bu durumda insanlar para veriyor ve senin paranı kaybettik abi denirse bir bardak soğuk su içiyor

Güvence de yok

Size başarılar dilerim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.